glad tjej -09!

För att ha varit inaktiv i endast några dagar så har min statistik sjunkit med 20 läsare? Hatar ni mig eller? Kom igen, kom IGEN.. kom tillbaka. Ni måste keepa mig alive. Om ni förstår vad jag menar. (?)

Så, egentligen borde jag lagt mig så fort jag kommit hem från jobbet idag, då jg faktiskt måste gå upp 06.25 imorgon. Ger mig själv 5 min extra sovtid. Det förtjänar jag. Iallafall efter att kommit back on track på jobbet idag. Nu börjar jag med mitt äckelblandande av språk igen. Alias Victoria Silvstedt. Men Josefine Törnberg istället.

Känner mig förövrigt lika efterbliven som henne iallafall då min lillasyster som nästan är 7 år yngre än mig frågar om hjälp till hennes svenskaläxa och jag kan inte ens hjälpa henne. Jag och grammatik = no bra kombo.

Världens skönaste dag på jobbet idag. Fick testa ett nytt projekt. Gick sjukt bra. Sjukt roligt. Sen så tog dom slut. Vi körde slut på alla targets. It sucks. Jag ville fortsätta på det ju. Imorgon ska jag kolla vad jag hade för hitRATE på dagens resultat om man säger så.
Ont i ryggen har jag dock, men det är smällar man får ta. Kanske ska flirta till mig lite massage av J imorgon. Han får ju ALLTID av mig.. utan att han knappt ber om det. Jag vet, så jävla snäll är jag.

Nej, nu ska jag verkligen sova.

p.s har fortfarande ett litet sår på min blygis. Funderar på att börja vaxa mig... typ. Aj aj aj jajaj jajajjj!

d.s pratade med ett mongo idag tror jag. Han sa typ "ojojo jojojojojo ojojojojoj" hela tiden. Sjukt muppig kille.
En annan fick jag typ sälja min själ till för att han skulle köpa. Det låter som att vi kör ett förspel i röstinspelningen och det låter som att han kommer efter en mening jag säger. Ja, jag har sparat denna inspelning så jag kan lyssna på den varje dag och bli på bra humör. Den är väldigt rolig. Sen lät han snygg också så det gör faaaan inget. Tror jag? Är jag som en prostituerad, på telefon nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0