hej lördag hej!

Jaaa jaaa jaaa, jag är keff på att blogga. Hahahah.. jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag skaffat mig ett så kallat liv. Eller ja, en pojkvän. Det kan man kalla honom. Eller kan. HAN ÄR.

Han har tagit hand om mig när jag legat och varit magsjuk. Han har klappat på mig och pussat på mig även fast jag har svettats ihjäl. Haft fettigt hår och kräkts. Så där mysig som bara jag kan vara.

Nog om det. Igår var vi bortbjudna på middag hemma hos min käre mor.
SJUKT gott och vi hade riktigt trevligt! Min mamma läser ju min blogg så hon satt och undrade när jag skulle blogga. Hon med liksom. Man är ju fan poppis asså.

Efter det hamnade vi iallafall hemma hos Johan och Carro ända in på småtimmarna faktiskt. Ja, där Sandy också befann sig. Vi spelade wii och snackade skit. Det var softilation. Jag fick skratta mycket och grovt igår. Tack tack!

Hmmmm.. jag är lite föööööööööör trött för att köra ett långt och inlevelserikt inlägg.
Hoppas detta duger så länge. Jag ska skärpa mig. Förlåt. KYSS?

Idag har vi varit på IKEA med Alex mamma iallafall. Vi gick runt som två zoombies. Lagom pigga. Tror att vi sagt 20 ord till varandra idag. hahahah.. MEN DÄ LÖÖÖGNT!

Och vet ni? Jag tänker inte be om ursäkt för att jag är glad, lycklig och kär. ;-) För det är jag.

Vet ni vad jag får höra typ varje dag? "du e fuckin' bästa flickvännen..." Jag vet. Tur att det var han tillslut som fick inse det. Tack Gud. Skämta. Tack HP. ahahahahahha.. (Lite internt...)

Okej okej, jalla hajdo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0