Arg, frustrerad och ledsen

Är precis det jag är just nu.
Jag trodde vänner ärligt, kunde prata med varandra och ställa frågor och komma med råd osv osv istället för att sitta ihoptryckta i någons lägenhet och prata om andras liv.

På riktigt... Om folk har frågor och funderar om mig så fråga gärna MIG istället för att fråga alla andra som kanske inte vet ett skit.

Jag vet att jag ofta skriver i gåtor i bloggen och att ni kanske sitter och lägger ihop ett eget pussel à. Det hela. Fine. Så är det mitt fel. Men fråga gärna INNAN ni kritiserar mig inför andra. Jag har sagt det förr men säger igen, jag vet och märker ju vilka som känt mig länge och förstår när jag är allvarlig i bloggen eller bär jag bara skriver om fantasier.

Men eftersom att jag är så dålig på att formulera mig kan jag göra det bästa av situationen här och nu så hänger ni med lite bättre:

1. Både jag och Alex har nya jobb och är sjukt glada och kan köpa det vi vill och vi SPARAR pengar!

2. Ja vi bor lite komplicerat nu. I en lägenhet som À äger halvt vilket är jobbigt och vi väntar svar på att få flytta oss mer norrut. Ja vi SPARAR pengar på att bo här just nu. Smart tycker vi.

3. Det är väl klart som fan att vi vill ha barn! Men det får ta sin tid det tar. Vi ska flytta först och bara vara. Så nu vet ni det också. Men min längtan efter barn blir inte svagare för det.

4. Jag vet vilka som är mina vänner som finns där i vått och torrt och stöttar mig oavsett. Tack som fan för det! Tack för att ni tror på mig.

5. Jag kommer alltid ha mina åsikter. Ni får ha era åsikter. Jag gillar er iallafall.

6. Jag har sjuk humor. Ibland elak humor. Men sånt kan jag ta tillbaka också. Och om ni inte kan ta mig för den jag är, fine. Då har vi inte då mycket mer att säga varandra. Man kan inte vara alla till lags.

Jag vet inte vad jag ska säga mer. Jag har blivit chockad och lite ledsen idag faktiskt då man verkligen förstår att folk kommer alltid att prata om en. Men från och med nu, så önskar jag, att alla ni som känner mig eller bara känner för det, frågar mig om ni hört något, tror något eller undrar något om mig! Jag är inte så jävla elak som jag verkar.

Jag försöker bara vara alla till lags.

Fan. God Natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0