hellegud


onani var ordet

Idag har varit en kaotisk dag rent sagt.
Jag var ensam på 5 småbarn, alltså småbarn.. 1-2 åringar snackar vi om nu.. blöjbarn. blöjbytet innan dom skulle sova var ju lagom kul, fick stänga in mig själv + kidsen i skötrummet. Försökte få dom att sitta ner på pallrna utan att springa runt medans jag bytte blöja. Det var kallaballik!
Sen vid lunchen är det kaos igen, T vill inte sitta i sin stol för att han har spillt mjölk så han får sitta i mitt knä medans jag försöker äta min mat, tjejerna börjar bråka.. kastar mat i varandras tallrikar, dricker upp varandras mjölk, kastar muggarna på golvet.
Jag får sära på dom. Då börjar dom att busa istället och börjar sjunga "kalle anka satt på en planka ropade såhär.. maaama maaaaama se så stor jag ääääääääj!" Ja, då kan man inte bli arg. men sen så sitter alla 5 och säger (SKRIKER!) "maaammaa papppaaa mammaa paaapppa.. SKÅÅÅÅL" i KÖR. och jag får panik! "BARN! Sitt ner och sluta skrika nu.. snälla.. " det tystnar i 2 sekunder, sen börjas det igen. paniken lägger sig när jag klär på dom och släpper ut dom på gården med dom andra barnen. Ahh, jag sätter mig på bänken ute på gården, sen är det dags för mig att traska hem. Är hemma 1 timme, sen traska tillbaka för att ha månadsmöte, när dom tar upp och upplyser om att vi har en flicka på 4 år som har börjat gå undan och gömma sig för att "onanera med sig själv" jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Så jag började skratta, och Maria säger "ja, men hon gnider sig mot stolar och allt möjligt om vi ser mönster så måste vi finnas där och prata med henne och få henne att inte göra så hela tiden! och så måste vi prata med föräldrarna" Då kom jag på det, vad fan säger man som förälder när man får höra: "Ja, vi har kommit på din 4-åriga dotter onanera ett antal ggr!" eeeeh.. WHAT!?
sen lämnar vi det iaf när plötsligt Linda av alla människor (hon är JÄTTEPRYD och fin i kanten och säger aldrig något vulgärt eller fult.)

"Ja, om Josefine försvinner och börjar gömma sig och vi ser ett mönster då vet vi vad hon håller på med.... sig själv."
Alla börjar skratta helt hysteriskt inklusive jag själv, mest för att jag ALDRIG trodde att den människan skulle kunna säga nnågot sånt, hahahaha. Men kul var det!

Jag åt alldeles för många kakor, aou aouh min mage.

Kommentarer
Postat av: amanda

HAHAHHAHA! fyfan va kul. men det är bra att tjejen börjar tidigt! ;D

2007-08-23 @ 21:00:57
URL: http://amandadanielson.blogg.se
Postat av: Sandra

Hahahhaa jag dör. Fyfan va kul!

2007-08-23 @ 21:49:03
Postat av: sylvia

men seriöst? är det vad vi ska lära våra barn att det inte är bra att onanera? jag tycker man ska prata med henne och fråga henne vad hon tror hon gör och diskutera med henne och vara öppen. annars kommer hon växa upp till en liten flicka som aldrig vill ta på sitt kön och kommer bli sexuellt hemmad resten av livet!
HEMSKA DAGIS! :O

2007-09-06 @ 14:57:59
URL: http://sylvia.orgypistol.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0