Sting - Fields Of Gold


*generad*

Idag på mötet så tog vi upp veckans resultat som faktiskt har varit strålande. Vi fick alla en eloge! Sen pratade han lite individuellt med allihopa. I typ... tre sekunder. Ja, pappa Josef alltså.
Sist men inte minst (men yngst) så pratade han till mig och sa:

"och dig Josefine, måste vi ha här för att orka med dagen... våran lilla clown!"

Jag hoppas jag kan tas lite seriöst också.

Sen fick jag höra av en... rolig person att denna inte kan sitta mittemot mig för att hon alltid ler så mycket när denne ser mig. Vad är det med mig egentligen?


Jag är nog underbar.

hej och hå

Host host. Nu så.. nu var det minsann min tur att bli sjuk. Jag orkar verkligen. Har varken råd eller tid att vara sjuk.
Ont i halsen och feber.. tummen upp. Precis det här jag ville veckan INNAN jag ska operera tandjäveln.

Nåja, finns annat som piggar upp livet just nu. Går bra på jobbet igen. Back on track! Imorgon ska jag äntligen till frisören hur jävla hög feber jag än har. Skiter it. Jag måste.
Sen så har jag sovit mysigt inatt. Vilket jag vill göra på söndag igen, så please. Jag vill bli frisk nu!

Känns som att jag har taggtråd i halsen. Inte för att jag någonsin haft det. Men kan tänka mig.
Sen kan jag tala om att jag använder glasögon. Ja, jag har blivit sån. Med dålig syn. Blir kallad sekreteraren på jobbet.
Men personen som kallar mig det, får mer än gärna kalla mig det så, he he eeeee.

Nu ska jag avlida lite... puss på er!

Visste la det!

Idag har jag jobbat extra. Det gick ju lite si så där va. hahah. Nåja, jag var där och gjorde mitt bästa med mina haös/öron/tand/mensproblem. Applåder till mig, tack jag vet tack tack.

Efter jobbet var det iallafall skynda skynda hem för att titta på finalen av Ensam Mamma Söker. Jag fick rätt på alla kill-valen.

Nina valde Micke.
Johanna valde Alex.
Anette valde Rickard.
Jag hade rätt på allting!

Började böla som en jävla kärring när Anette och Rickard blev DOM.. även fast det var så äckligt töntigt så jag ville kräkas så sprutade tårarna. Lyckliga jävlar. Vad gulligt, puttinuttigt. Men så spyfärdig jag blev!
- jag ääälskar dig!
- åååh jag älskar dig med..
- åååh du förstår inte hur mycket jag älskar dig
- ååååh jag dig!

Sen så hånglade dom gärnet.

Sen var det iofs ganska roligt när dom var och tittade på sitt hus, när dom klev in i sovrummet så säger R till A.
- hoppas det är ljudisolerat.. du låter ju som en labrador!
Sen fick jag konstiga bilder i huvudet.


Nu är det snart dags att sova.

"Jasså, du ska inte ställa dig och steka morötter inte?"

Damien Rice - Halleujap.s Han är ju en sexbomb i kort hår.

Kapad som gisslan

För att hålla mig till det verkliga livet några sekunder innan jag lämnar över min dröm till er så ska jag berätta lite vad som hände igår natt. Det är så här, när jag tittar på äckliga filmer/serier eller bara konstiga saker så brukar jag drömma om det. På ett eller annat sätt. Samma sak med sex. Ser jag det, har det eller tänker på det mycket drömmer jag om det med. Min dröm som jag hade inatt skulle bli årets film om någon hade tid att skriva ett regi till den. Välkommen!


Jag har hamnat på övernattnings-party hos några tjejkompisar. Vissa där har jag inte sett på länge. Vissa har jag haft mer än  en "vänlig" relation till. Vid sängdags hamnar jag i sängen med fröken I. Fröken I klär av sig och jag likaså och hoppar ner. Vi intar skedposition självklart. Händer trevar över kropparna. Andningar blir till flås.
Helt plötsligt så är jag inte där. Jag är ute med en hund och jag har två barn att se upp till. När jag fortsätter att vandra träffar jag på en gammal arbetskamrat L. Hon står och smygröker bakom husknuten. Hon bjuder in mig på vin.
Efter ett tag så stormar en gammal klasskompis in från högstadiet. Hon ska iväg och tatuera sig. Hon ska tatuera in fisk-tecknet på ryggen. Jag är också fisk. Så jag tänkte haka på. Inte mer än det så jag följde jag med. Men jag gjorde aldrig någon tatuering. Utan jag gick tillbaka till kvinno-orgien som man kunde tro höll på i lägenheten i Karlberg.

När jag kommer tillbaka så sätter jag mig i soffan. Lite förvirrad över situationen. Hur kom jag tillbaka till Karlberg så snabbt ifrån Sigtuna(?) Jag börjar bli sinnesförvirrad. Sen kommer I och lägger sig över mig i soffan. Jag börjar tänka på en annan person helt plötsligt och blir totalt ointresserad utav henne. Hur vacker hon än är. Men karaktären är inte stark nog. Iallafall inte när man faktiskt inte har någon. Helt plötsligt hade jag mina händer över henne igen. Drog en filt över henne då vi inte var ensamna i rummet. Trevade neråt där säker mark blir osäker. Efter en sekunds "fingertoppskänsla" så förstod jag att det var grönt. Det här var det hon ville. När folket nu begav sig därifrån så kastade jag bort filten och begav mig neråt. En blandning utav sött&salt. Skakiga lår och behagliga ljud. Trivsel.

Till slut fick jag panik och var faktiskt tvungen att ta sista tåget hem. Jag skulle faktiskt jobba dagen därpå. När jag väl packat ihop alla mina saker för att kuta ner till perrongen så missar jag tåget precis. Jag står och trycker på knappen på dörren utan resultat. Det åker iväg. Jag skriker och blir frustrerad. Jag vill hem.
Det kommer ett tåg till. Inte en endaste människa stiger av. Nehe. Jag kliver på och går och sätter mig. Jättemycket män som står upp och kollar iaktagande och nervöst men ändå så säkert. Jag sätter mig ned och i samma stun ser jag en av männen dra vapen. Han skjuter i taket och två män till gör exakt samma sak. Jag hamnar i någon slags trans och tror att jag drömmer (komiskt nog). Blir naturligtvist livrädd och blundar. När jag öppnar ögonen har jag en pistol riktad mellan ögonen. Det här är inte sant. Vad är det här? Jag väljer att hålla tyst. Kan knappt andas. Jag vågar inte andas.
Killen som har pistolen riktad mot mig måste vara den finaste jag sett på länge. Men inte ens det vågade jag tänka just då. Sen kommer det en till man och sätter sig bredvid mig. Han håller också en pistol i handen och kliar den mot huvudet. Vänder huvudet och kollar på mig och frågar mig vad jag gör ute så här sent. "SVARA!" skriker han och trycker sin pistol under hakan på mig. "jag ska hem...." säger jag med världens mjäkigaste och försvarslösaste röst.
Han sätter pistolen mot min arm och trycker av. Jag är för rädd för att känna något. Känner bara en il igenom kroppen och ser blodet. Han som satt mittemot mig sitter och stirrar på mig och ler lite psykopatiskt. Jag svimmar av.

När jag vaknar upp ligger jag i en slags resesäng. Som står i något rum. Någonstans. Jag vet verkligen inte vart jag är. Killen som suttit mitt emot mig komm och drar pistolen över min kropp. Slingrandes. Jag är dock inte naken. Men han leker med den över mig. Livrädd ligger jag där och han ler som vanligt. Världens finaste leende på världens kanske läskigaste människa. Ändå skrämmer han mig inte. Jag är inte lika rädd för honom som dom andra som är där.
När jag ser mig omkring ser jag att min kollega Å är där och ett gäng andra tjejer jag aldrig sett förr.
Jag kan inte sätta mig upp. Det gör för ont i hela kroppen. Sen är det någon som bär mig över till en bänk, framför ett bord där tre andra killar sitter. Alla med vapen. Han som bar mig släpper ner mig framför dom. Samtidigt dom pratar med mig sitter dom och viftar med sina pistoler. Jag viker undan huvudet och dom skriker på mig att titta på dom.
Sen kommer Han. Han sätter sig mittemot och knuffar bort en annan kille som sitter där. Han börjar ställa mig massa frågor. Om vad jag heter, vart jag bor, vad jag gör osv. Men med en sån spydig attityd jag aldrig träffat på förut.
Hur elak, spydig och nonchalant han än är när han står/sitter och viftar med sina vapen så är jag inte rädd för honom.

Ju längre tiden går. Ju smartare blir jag. Ju mer orädd blir jag. Ska dom döda mig så kommer dom göra det snart. Då kan jag lika gärna vara spydig tillbaka. Han slår mig aldrig, hur mycket jag än ser i Hans ögon hur irriterad han blir när jag svarar med spydiga svar tillabaka. Eller kallar honom patetisk osv. Men någonstans tror jag han tycker om det.
Jag tar fram mina "attityd-problem-ögon/ögonbryn" och blir en helt annan människa. Jag, men elakare.
När jag lägger mig i sängen, efter att ha blivit tillsagd att göra det så klart. Så sätter han sig vid fotändan och ska "passa" mig. Han tar upp ett paket ciggaretter. Utan att ens tveka frågar jag honom om jag kan få en. Han kollar på mig med dom där blåa ögonen och ciggen på sne i munnen. Sträcker fram paketet och jag fångar en ciggarett med munnen. Han tänder den åt mig. Vi säger ingenting. Vi bara tittar på varandra. Tomt. Eller väldigt djupt. Jag vet inte. På ett väldigt väldigt sjukt sätt gör han mig varm i hela kroppen.

Vid senare tillfälle sitter vi ett gäng runt ett bord. Och ju längre tiden går så tror jag allt mer och mer den här killen börjar faktiskt bli lite förtjust i mig. Han slutar vifta pistolen mot mig. Vilket jag tar positivt. Helt plötsligt så kommer en låt som spelas upp. Alla blir helt förtjusta. Speciellt jag. Min favoritlåt. Halleluja. Alla sjunger med. Jag tar ton och sjunger nog högst av alla. Han och en annan kille tittar på mig. Vid det tillfället trodde jag iofs att dom skulle skjuta mig. Men nej. Han ler. Och inte på ett psykopatiskt sätt. Han ler på riktigt. Han ställer sig upp, tar tag i mig och så kysser han mig. Jag är fortfarande inte rädd. På ett sjukt sätt känner jag mig trygg. I samma stund kliver den sjukaste av dom alla in. "The boss". Han skjuter hejvilt. Det blöder ifrån hans axel. Jag sätter mig och blir genast rädd igen. Han ställer sig framför oss och drar ut en kökskniv ut från axeln. Jag håller mig för att kräkas. Han hänger upp kniven bland alla andra knivar. Sen tar han en matkniv och sitter och gnider den hårt mot armen. Jag lägger mig och låtsas sova. Jag ville spy. Jag ville hem.

Jag vaknar på natten av att någon kryper ner i sängen. Det är Han. "Psykopatflinet". Vilket jag kallar honom med. Han skrattar åt mig och berättar att han faktiskt heter Sebastian. Mitt i allt skratt avbryter han med "jag vill ha dig. Nu" Vad finns att göra, jag säger inte emot. Han sticker neråt. Jag flyger uppåt. Efter mycket gymnastikövningar så somnar vi gott.
Vaknar. Han håller om mig. När jag slår upp ögonen ser jag massa omkring som bara står och glor. Som sedan börjar klappa händerna. Han vaknar också. Helt plötsligt känns det som att jag frihet och röra mig lite som jag vill.
Ingen som säger åt mig vad jag ska göra. Förutom då jag råkar röra vissa saker blir det ett jävla liv.

Jag har nu fått alla över till den "Goda" sidan. Förutom en. Monstret. Eftersom att vi inte kan döda honom. Då det är mord. Måste han på något sätt kunna döda sig själv. Vi funderade ut en hel del saker han skulle kunna göra....

Här vaknade jag iallafall.

Jag vet varför jag drömde om knivar och att han högg sig själv. Var det någon mer än jag som tittade på dokumentärern om han Kannibalen från Rottenburgh eller vart det låg. I Tyskland. Det såg jag och blev illamående. Därav mina fina drömmar. Det andra kan jag själv inte stå för.

amandhoei miss you.

Savage - SWING


Bio?

Jag har två biobiljetter - det finns EN biofilm jag verkligen vill se, gärna med någon snygg person. Twilight.
Den verkar sexig...

Är Du på!?

Toppskick!

Inte. Jag är verkligen jättetrött på allting just nu. Är inne i min enda och jobbigaste depp-period. Som jag förvisso bara får en vecka om året. Men den suger musten ur mig och jag blir så gnällig och tjurig så det finns inte.

Jag vill bara låsa in mig och inte prata med en jävel. Fick dessutom lönesbeskedet idag. SKÖNT! Men nej, den här månaden har jag så sjukt mycket utgifter så ja, tyvärr familj..ni får inga julklappar i år. Har mig själv att tänka på. Ni behöver inte köpa något åt mig heller. Jag klarar mig väl. Som alltid. Visst är jag toppen!?

Nu har jag ångest och dåligt samvete också. Jag var hemma i onsdags pga feber och dålig sömn tack vare mina visdomständer. Japp, igår gick det käpprätt åt heeeelvete på jobbet. Hur mycket jag än försökte. Sen så åt jag något som jag inte tål. Så min tunga svullnade upp mitt i allt. Det var ju också roligt. Kunde inte prata.

När jag ringer min mamma för att gratta henne på födelsedagen så får jag veta att hon är på sjukhuset. Samma dag. På sin födelsedag. Ja, men halleluja! Visst är mitt liv perfekt just nu?! Jag orkar bara inte.

Idag ringde jag jobbet igen. Jag orkade verkligen verkligen inte jobba idag. Man ska ha POSITIV inställning på jobbet, hela tiden. Jag försöker, men nu kan jag tamejfan inte ens litegrann. Kan dom inte förstå det, så nä.. synd. Men så här ligger det till. Även jag har svarta och onda dagar. Låt mig ha dom. Sen kan jag komma tillbaka. Kommer iallafall jobba som en rövslyna nästkommande veckor. Så ja, om någon vill ses kan vi ta det nästa år.

Jag blir så trött. Jag vill bara gräva ner mig.

ååå min tand är lööös åå min tand är löööös

Jag diskuterar tanryckning med pappa-Josef (inte min pappa alltså)

Jag: Berätta! Hur mycket kostade det? Det här är något jag måste ta lån till eller hur?!
Pappa-Josef: Jag säger bara "DRA ALDRIG UT NÅGRA TÄNDER"
Jag: Men hallå, jag håller på att avlida! Hur mycket betalade du?
Pappa-Josef: Inte fan vet jag!? Jag har inte betalat än... eller?
Jag: Det kan jaaaag tyvärr inte svara på.
Pappa-Josef: Jag kan bara ge dig ett råd - Ryck inte ut några tänder!Han tycker alltså att jag ska leva på smärtstillande. Skön boss!

Sanningens ögonblick

Helt ärligt har jag tränat EN endaste gång sen jag började jobba. Nu kommer ångesten upp över öronen. Jag käkar "middag" klockan 23.00 på kvällarna är vaken en timme sen går jag och lägger mig.
Det är verkligen inte okej någonstans. Det bästa med det är väl att jag kan erkänna det. Jag måste göra en förändring annars kommer jag bli fet, må dåligt och låsa in mig i min säng och äta ännu mera.
Jag måste få in rutiner i mitt liv så det matchar. Måste gå upp så jag hinner frukost (UTAN att få ont i magen) sen komma till jobbet pigg och alert och sen äta min "lunch" 16.00 och sen ta något lätt på vägen hem. T.ex en frukt! Ska det vara så jävla svårt egentligen? Ja, när man är hungrig som ett arsle så ja, då är det tamejfan jobbigt!

Sen vill jag börja träna med. Tror att jag ska böra göra det på väg hem från jobbet. Packa väskan på fredag, sluta jobba, åka till gymmet sen hem, ta det lugnt. Lördag då gör man det man känner för t.ex supa eller knulla.. vad vet jag. Kanske träffa sin blicande pojkvän och göra både förstnämda. Sen tränar man på söndag igen?

Jaja, nu ska vi bara se till att det blir av också. Wish me luck!

Kan inte hålla hemligheten hemlig

Jag är bjuden på dejt. En riktigt dejt.
Och jag är så jävla nervös!

wass is da pråbbs!?

Världens jävla negativaste svacka löper runt på jobbet. Alla är helt down, alla säljer skit. Skitsiffror. Tillochmed från min sida *harkel* inte med flit. Jag vet inte vad det är. Men nåja, idag ryckte jag upp mig och drog till ordentligt i kragen.
Men sen så självklart så börjar visdomständerna retas med mig igen. Tog Citadon idag. Vore det inte farligt skulle jag fan knarka citadon. Allt blir så mycket lättare, skönare och lite högre. Jag är ingen knarkare lovar.
Tar knappt värktabletter. Men nu är det pain. Jag får ont i öronen och halsen tack vare tänderna. Får dessutom febertoppar som småbarn får när dom ska få nya tänder. IT HURTS!


Imorgon ska jag på äventyr. Vilket jag ser fram emot. *LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER*

vem är den skyldige?

Okej, nu är det inte första gången eller andra gången jag svarat i telefonen då jag sover. Men jag var tvungen. Det var ju DOLT NUMMER. Vem är denna här dolt nummer som aldrig ringer dagtid. Jag förstår ingenting. Sen att jag inte ens minns samtalen är ju inte mitt problem direkt. Jag minns att jag frågade vem det var och jag tror att han svarade: vem tror du? men jag är inte säker om jag ska vara ärlig. Vet iallafall inte vem det var jag pratade med. Frågade F om det var han. Det var det inte. Om Du, anonym läser min blogg...please, tell me. Vem är du?

Sen hade jag som vanligt, varje natt missat samtal ifrån Christoffer. Sen var det någon mer som hade ringt. Varför är jag så poppis då jag sover? Kan inte folk ringa vanliga, dödliga tider då man är vaken och iallafall kommer ihåg det man vill komma ihåg av ett samtal. Ok?


DOLT NUMMER!

Haruunte snackat me morssan än?


MIN GUDINNA.


vadårå?

- gillar ni transor?
(i kör) - Vi gillar ALLT!
man ska väl inte skämmas ändå...

"The Fighters"

Nu har jag fått ändrat mitt jobb-schema. Kommer hädan efter att jobba mån-tors, 13-21 (som vanligt) men istället för att förlora hela helgen på att jobba söndag ska jag nu jobba fredagar 9-17 istället. Mycket skönare, MYCKET SKÖNARE!
Sen så kommer man mycket "närmare" gänget och det känns faktiskt bättre.

Och igår fick vi allihopa lära känna varanda ännu mer då vi åkte och bowlade. Det var riktigt roligt även fast jag är så jävla dålig. Bröt tre naglar mitt i allting också eftersom att kloten måste väga 100kg (i mina ögon).
I början gick det hur jävla dåligt som helst. Men faktiskt så satte jag två strike på slutet och kände mig lagom nöjd i mina asheta bowlingskor som dessutom hade världens rosetter sen så var mina jeans uppvikta. D tyckte att jag såg förjävlig ut så han var tvungen att supa ner sig själv och mig för att kunna titta på mina skor. Det lyckades!

Innan vi ens hann komma till O'learys för att äta så var jag apkalas! Kändes lagom putt att försöka sitta och äta fin mat när man är onykter. Jag fick inte i mig maten. Hur jävla god den än var. Sen började magen bubbla.
Efter ett tag började människor försvinna, till slut var vi ju några stycken kvar iallafall. Trevligt, trevligt.. micket trevligt!
Sen skulle vi helt plötsligt dra. Jaha, hem tänkte jag. Heidi ringde, jag fick ändrade planer. Hon var min hootchiemamma och drog med mig på någon klubb jag aldrig varit på inne i gallerian. Vilket var roligt!
Även om jag hamnade i tjaffs med en liten Thai som trodde att jag och Heidi var thaihatare bara för att jag sa: "vi är nog dom ändå från norden som inte varit i thailand" han flippade ut och tog cigaretten av heidi och stampade på den. Jag försökte förklara för honom vad jag menade, vilket inte kan ha varit svårt eftersom han både talade och förstod svenska.
Han viftade bara med armarna och sa på sitt thaiska sätt "do sa inthe soh! do sah inthe soh!" Lilla man, ta det lugnt.
Sen helt plötsligt älskade han oss och skulle dansa med oss. Jag fattade nada-zero.

Träffade partypinglan "Pamela" också. Jag bjuder på en fin bild på oss båda. Hahahaha.
Hett?
hahahah. Ja, min utväxt ser svart ut. Men finns en endaste anledning till det. Jag tackar fotografen för SKUGGORNA.
"jag trodde du skulle bli sur, hihi"

Milow - Ayo TechnologyOJOJ!


tack Lissan. ;-)

Åfan!

Jag hade helt fel angående åldern på killen jag drömde om som var kär i mig. Han var 15 och inte 17. När jag tänker efter alltså. Och till råga på det så pratade jag ännu mer med "lammköttet" idag. Jag fick reda på att han inte var så ung som jag trodde. Han var 3 år YNGRE! Jag fick panik, blev röd i ansiktet och han tyckte jag dissade. Han trodde jag var 25. Vilka felbedömmningar vi gjorde om varandra. Jag vet inte riktigt om jag kan fortsätta den här flirten. Men pojkvaskern är ju så gott som precis blivande byxmyndig. Tänk på mig, så här kan jag inte hålla på. Som min 14-åriga lillasyster kallade mig: "PEDOFILEN!"

Jag tror jag byter upp mig lite. Har ju ändå fått en till, ny, färsking, snygging. Så.. varför inte? Titta kan man! Fick till och med fram både ett och annat ord till honom idag med. Jag vet, jag är så jävla modig.
Kärlek på jobbet kanske kan inträffa. Vad var det första jag skrev om i inlägget då jag fick jobbet? Jag vet, jag är inte riktigt frisk. Men jag tänker bara på framtiden och framtiden är faktiskt här snart.

Jag tror faktiskt redan att jag blivit arbetssjuk på riktigt. När jag sitter på bussen alt. tåget så sitter jag och stirrar på människor och tror och undrar om det är personer som är mina kunder. Eller som jag försökt att få som kunder. Eller om det är någon av dom som bara slängt luren i örat på mig. Har iofs bara hänt en gång. Nåväl!

YOUNGSTER!

Igår pratade jag med lammköttet. Han sa till och med: "vi ses!" sen så ger han mig blickar. Ganska gulligt.

Men efter min dröm idag vettefan. Jag drömde att jag befann mig på landet, vårat landställe dvs. Min moster var där. Hon fick barn. Ungen såg precis ut som mig när jag var liten. Men sen helt plötsligt var det min lillebror som hade fått barn så det var hans unge. Jag blev jätte sotis, eftersom att... han ska fan inte ha barn före mig. Jag började gråta som den tönt jag faktiskt är. "Varför får han och inte jag", typ det stuket.

Sen iallafall kommer det värsta. Någons lillebror. Någon kille som är 3 år yngre än mig. Blir jättekär i mig. Hans mamma tvingar honom på mig. Bjuda mig på middag, bjuda mig på dricka (som JAG måste köpa ut). Klockan är 7 på morgonen och systemet öppnar 11. Jag måste alltså hänga med parveln så länge. Han är som ett plåster jag vill bara skrika rakt ut. Jättejobbig, lite för mycket ADHD över honom. På riktigt alltså!

Sen får jag ryck. Åker hem och skyller på magsjuka. Loggar in på msn, har tydligen honom där då heter han på msn "sitt namn + Josefine = äkta kärlek... saknar."  Vi hade alltså träffats EN endast jävla gång. Jag fick ryck igen.

När jag vaknade hade jag lite ångest. Usch och fyfan.

Om jag hade varit porrstjärna...
p.s Inte jag på bilden... tyvärr!

GRATTIS TILL OSS!
GAIS 0 - 2 AIK

Farsdag, grattis alla farsor!

Jag kom innanför dörren och "grattade" min pappa på allas vår farsdag idag.
Jag konstaterade att jag faktiskt inte köpt någonting, han satt inne vid datorn och jag drog av mig stövlarna.

Jag: men jag behöver ju inte köpa något.. du vet ju att du är världens bästa pappa iallafall?
Pappa: japp!Kort och gott.

Ensam girig mamma söker..

Kommer inte Johanna välja Andreas så ska jag leta upp honom själv eller varför inte babyface Alexander. Ja, varför inte helt enkelt.

Lifehouse - Everything


Stinky!

Telefonsamtal:
- hej, vad gör du?
- ingenting, är skitnödig
- jaha, okej
- kan du ringa om fem minuter måste verkligen skita
- ringer när jag slutat istället!
- okej, puss


Passande.


Som en dröm...

Inatt drömde jag snusk. Det var väldigt länge sen jag drömde något kroppsligt på det sättet. Tack.

Men det var inte vem som helst som var min "partner" utan det var nog den snyggaste kvinnan jag sett i hela mitt liv. Om jag ska vara helt ärlig. Vem är hon? Finns hon på riktigt? Hjälp säger jag bara.
Hon hade världens finaste kropp. Långt brunt hår och var helt lagom solbränd, stora isigt blåa ögon. Hon såg ut som en Gudinna helt enkelt.

Vi befann oss i Hugh Hefners mastervilla och i ett rum med den största säng jag sett. Inredningen var hur fin som helst och det luktade hur gott som helst. Hon kollade på mig hela tiden och jag blev generad. Jag blir aldrig generad. Men nu blev jag det, på riktigt. Hon gick emot mig och det gick varma vågor i hela min kropp. Kändes som att jag började svettas.
Hon gick fram till mig och tog undan mitt hår som hängde över mina ögon, hon drog mitt hår bakåt och studerade min kropp och jag likaså om hennes. Det första som kommer ut från min mun är "vilken kropp, vilka höfter!" Hon hade den mest perfekta kvinnokroppen. En drömkropp. MIN drömkropp.

Sen tog jag tag om hennes höfter och tryckte henne mot mig. Mjuk och len var hon också. Kysste henne. Helt plötsligt hade jag henne över mig i sängen.
Kan inte gå in mer detaljerat. Även om jag vill...

Det var hett, det var riktigt hett.

Ska jag vara ärlig så tror jag att jag drömde att jag hade sex med mitt alter-ego!"mossan, vi skau gau"

Jag fick en snilleblixt för cirka en halv minut sen.
Jag vet, är inte helt tom i mitt så kallade huvud. Även om det ekar väldigt mycket ibland och luktar bränt då jag försöker tänka ut kluriga saker. Life goes easy on me...

När jag ska ha barn (jag ska som sagt ha barn, inte nu alltså) så ska jag bo i skåne. Mina barn ska hinna vara språkklara innan jag flyttar därifrån, OM jag flyttar därifrån. Att få lyssna på barn som har skånsk-dialekt är ju som att lyssna på en saga. Jag ler med munnen helt öppen och säger som Josef säger om Sani: "ler med alla 48 tänderna".

Visst har jag bra planering inför framtiden?


MEN!!

Niklas säger:

varför skaffar aldrig du kille

tantjävel

(läs nerifrån och uppåt. kärringen är 50 år gammal. vad snackar hon om)


Hej igen.
Ja, självklart önskar jag alla allt gott!
Jag uttalar mig om, och önskar kommunikation med alla.
Att jag anser Dig vara det jag har skrivit hindrar inte att jag önskar Dig en bättre tillvaro.
D

josefinefin skrev:
----------------------------
Vet inte riktigt vad det är egentligen du vill ha svar på.
Du verkar vilja lägga orden "i munnen" på mig.
Att du påstar att jag är flathora anser jag verkligen inte vara passande.

Förstår inte riktigt dina meningar. Dubbelmoral?
Jag är en flathora men du önskar mig allt gott?

Donnaunica skrev:
----------------------------
Hej.
Tack för Dina svar.
"Rapp i käften" ?

Efter att ha läst Din sida, är det inte märkligt!

Är verkligen mer än förvånad!
Men önskar allt gott!
D

josefinefin skrev:
----------------------------
Oj oj... rapp i käften :)

Donnaunica skrev:
----------------------------
Oj då.... "spenderar flaskan med mina kvinnor"..... Aj aj! Hade inte noterat detta, men då förstår jag!
Inte lätt att vara en flatahora? Hur KAN man över huvud taget vilja SKYLTA med detta???? Ofattbart!

babyboom!

En av mina bästa vänner väntar smått. JAG längtar nästan mest tills skruttet ploppar ut!

Fredags-MYS!Jude Law

Ja, hej det här var Josefine ifrån...

Den säger jag inte ungefär 4354346 ggr om dagen. Idag lite extra eftersom att jag jobbade extra idag också.
Tävling, mitt lag vann. Kanske inte tack vare mig direkt. Jag och Johanna kammade iallafall hem varsinn ask choklad. Emilie också. Jocke fick en vinflaska som han absolut inte ville ge mig. Taskigt kan jag tycka!

Började på mitt gamla, haha.. mitt och mitt.. det första projektet jag satt på. Kände mig som nybörjade. Till slut kom jag tillbaka till min grej och sålde bra som fan. Sista timmen, dessvärre. Nog om nog. Det är cool. Extratimmar = extraCASH!

En ledig dag den här veckan känns dock liiiite tungt. Men vad gör man inte?

Nu börjar en romantisk film på femman. Jag ska absolut se den! Jag är på romantik-mode just nu.
kiss kiss, hug hug.

va? vadå vadå? va?

Nu är det natt IGEN. Ovanligt att jag bloggar nattetid alltid. Kväll kan ni säga, för mig är det natt. Godnatt!

Idag har dagen varit så sjuuuukt seg. Har suttit på noll kronor från 1-18, sen sålde jag på. Mitt mood var inte ok. Hade inte ens en endaste chans att få tag på någon kund heller eftersom att ingen ville svara. Schysst!
Idag fyllde Josef år, min coach. Pappa Josef bjöd på fika till mötet, micket trevligt! Själv ska jag sättas på en strikt diet. Lika som Carro och Jocke går på. Ska få ett schema utav Carro imorgon. Så får väl se om jag kommer kunna hålla mig till det. Kan bli intressant. Jocke sprang förbi oss idag då vi satt och åt lunch "faaan vad gott det luktar".
Jag kommer iofs bli en hemsk och elak människa då jag inte kommer att få äta sånt jag vill. Eller kommer inte ens att få göra det. Jag kommer bli en bitch. Får se hur bra jag säljer med svältande mage. På någon morot om dagen.
Kan vara värt ett försök. Jag tränade ju som sagt riktigt bra och mycket innan jag började jobba här. Jobbar man på mitt jobb så blir man fet till slut. Jag lovar. Alla har lite småhull. Nej, skoja bara. Inte...

Ska skippa allt småätandes av godis var femte minut som det bjuds på.
Och förresten så är det blowling, käk på O'learys nästa fredag. WOHO! Ska bara panta burkar så jag har råd att dricka alkohol också eftersom att vi inte vann någon dricka. Hugga hugga. Får småsupa INNAN bowlingen helt enkelt.

Har åter igen. idag sett ett nytt lammkött. Jag förmodar att han är det då han pratade om någon naturkunskapsläxa.
Och överallt ser jag pluttigull par som pussar på varandra och ler hela tiden. Har ibland lust att fråga om jag får vara med. Bara för sakens skull. Ja, jag är avis. Jag är grön av avund. Lika grön som gurkbajs.

Imorgon ska jag jobba extra. Dvs JOHANNA och OLOF, HEJ... vi ses!

Damien Rice - The Blower's Daughter
Är det någon musik jag kan börja gråta av, så är det tamejfan sånt här.
Och du, låt mig gråta.

puff puff

- Jossan. har du köpt ny jacka?
- Nej, köpte den här förra vintern
- Jaha, undrade bara vart du gjort av puff daddy-jackan
- haha, puff puff!


= svart, stor dunjacka..

onstack!

Att sova och svara i telefonen i sömnen är ingen höjdare. Förstår inte ens varför jag ens tror att jag ska kunna prata.
Jag såg på telefonen imorse att Christoffer ringt mig. Sen hade jag ringt upp honom. Vad har jag sagt? Jag vet absolut inte. Sen ringde han mig på jobbet och han vägrade säga vad jag sagt. Det får förbli ett mysterium. Hmmmm.
Han tyckte att jag var en "jävla fitta" med rätt ordval eftersom att jag åkt till skåneland utan att ens slå en pling. Alla är så himla snälla mot mig hela tiden. Fick ett krokben idag på väg in till kontoret av Kjelle. Jag stupade framlängsen och lammköttet flinade åt mig. Lammköttet tittar på mig hela tiden. Lammköttet är en kille som är vääldigt väldigt fin måste jag tala om. Kanske för ung, jag vet inte. Överväger det. Försöker vinna över hans syster på min sida så hon kan ordna dejt. Nej, då. Eller kanske? Fan vad kul. Mitt nya mål.

Sen har jag fått massage av Maria och en godispåse av Carina. Övervägde att gå och bjuda lillkillen.. men ah.. nästa gång. Hihi!

Sen har vi också börjat med massa roliga lagtävlingar på jobbet. Vilket är jävligt kul och peppande. Sen har vi fruktansvärt snygga namn också. Jag har varit med i lag "Damerna" -> IGÅR. och lag "Krigarna" -> IDAG.
Igår slog jag budget så hela vårat lag vann en varsinn biobiljett. Så jag har alltså TVÅ biobiljetter nu. Kanske någon som vill gå på en biodejt? Hojjta till! p.s om du är snygg alltså. 

Hahahahah. Nikki the man får vara girl... everyday. 


Impulsiva Siv

Den här helgen var det ja. I torsdags fick jag ett sms om att åka till skåne, helsingborg. Vilket jag gjorde 05.00 på fredagsmorgonen. Åkte dit och hälsade på Markus och kollade in hans lya. Sen visade han mig runt i staden. Sen träffade vi på hans kompis Olof. Jag käkade sallad på ett kebabhouse. Där det var endast kineser eller om dom var japaner, vet inte. Men asiater av något slag jobbade där. Inga turkar alls.
Somnade tidigt.

Jag har också hunnit se Sex and the city filmen. Grattis till mig! Jag har brottats. Slagits.. råkat rivas. Med M..ingen annan alltså. Vi hann också att gå en promenad och hitta en lekplats. Vi gungade i en sån där stor kondomgunga. Vilket var jätteläskigt. Sen åter hem igen och jag lekte fru och lagade köttbullar med makaroner. Jag vet, vilken kvinna jag är.

Var en trevlig helg. Omväxling förnöjer.. skönt att slippa stockholm och allt runt omkring. Skönt att höra skånska.

Nu är jag iallafall åter till vanliga livet igen. Nu vet jag inte vad jag ska göra, säga eller tänka.
För att sammanfatta min helg i skåne så har jag mest sovit. Om jag ska vara ärlig. Men ACK så trevligt!

Just nu sitter jag och äter Gott&Blandat efter att ha tryckt i mig stuvade makaroner och köttbullar. Funderar för mycket som vanligt. Borde gå och sova så jag är pigg och alert imorgon på jobbet! Sålde iallafall nästbäst idag av oss sena. Vilket inte gör mig något.

Jo, juste. Blev fälld så jag ramlade raklång på golvet. "lyft på fötterna när du går!" sa Maria och skrattade.
Shyssta gänget tänkte jag. Mobbing eller?
Sen har vi en ny dam på jobbet som är lite rolig. Iatället för att säga "oaktsamhet" som hon ska säger hon: "otacksamhet" och istället för "west and union" säger hon "west and ONION" eller hur lök nu stavas? Lök iallafall. Riktigt lökigt.

Kanyeeeee

Im not lovin you, the way I wanted to
What I had to do, had to run from you
Im in love with you, but the vibe is wrong
And that haunted me, all the way home
So ya never know, never never know
Never know enough, till its over love
Till we lose control, system overload
Screamin no no no, no no
Im not lovin you, the way I wanted to
See I wanna move, but cant escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else dont have to know

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keepin ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Keep ya love locked down, you lose

Im not lovin you, the way I wanted to
I cant keep my cool, so I keep it true
I got somethin to lose, so I gotta move
I cant keep myself, and still keep you too
So I keep in mind, when Im on my own
Somewhere far from home, in the danger zone
How many times did I take 'fore I finally got through
you lose, you lose
Im not lovin you, the way I wanted to
See I had to go, see I had to move
No more wastin time, you cant wait for life
we're just wastin time, where's the finish line

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keepin ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, you lose

Im not lovin you, the way i wanted to
I've met no one new, I got no one new
Know I said Im through, but got love for you
But Im not lovin you, the way I wanted to
Gotta keep it goin, keep the lovin goin
Keep it on a roll, only god knows
If I be with you, baby im confused
You choose, you choose
Im not lovin you, the way I wanted to
Where I wanna go, I dont need you
I been down this road, too many times before
Im not lovin you, the way I wanted to

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keepin ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Now Keep ya love locked down, you lose, you lose
You lose
You lose
You lose

RSS 2.0