SUPERWOMAN!

Nu drömde jag en sjuk dröm igen. Jag och en man (kan inte komma på vem det var just nu, men någon jag känner) var i en byggnad. Vi visste att det fanns en gasbomb i byggnaden, inga människor trodde på oss. Inga ville därifrån, jag tror att det var ett köpcentrum. Jag ser hur mycket bebisar och spädbarn det är där och jag får panik och vill att alla ALLA ska ut därifrån. Jag känner på mig att något kommer hända inom en kort stund.
Jagtar tag i två ungar och kutar ut. Det blir som på film vi flyger fram och rullar runt och det pangar till, ganska högt. Det kommer världens rökmoln ut från byggnaden. Nej. NEJ NEJ NEJ.. alla dör ju nu. Det här händer ju inte.
Mannen jag är med hann ock så ut med några personer. Jag börjar gråta helt hysteriskt att jag måste rädda barnen, vad är det jag tänker på. Jag kan inte låta små bebisar ligga kvar där inne och dö. Nej jag kan inte.

Något i mig stärker mitt mod till allra högsta grad och jag kutar in i det gasfyllda huset. Jag ser massor av människokroppar överallt. Jag tänker för mig själv och pratr högt att alla kan inte ha dött, jag måste kunna rädda någon. Det här är inte sant. Jag ser ett spädbarn ligga och ta DJUPA andetag. Jag kutar fram och lyfter upp henne, kutar ut med henne, lindar in henne i min tröja. Försöker tvätta av hennes ansikte och skölja hennes mun med vatten. Hon börjar skrika, sådär som nyfödda barn skriker. Jag börjar gråta ännu mer. Jag har en napp i fickan (apråpå ingenting) ger den till henne, hon tystnar och något i mig säger att hon inte är den enda som ligger där inne och andas. Jag springer in igen, ett lite äldre barn ligger under massa tidningar, kutar ut med honom. Mannen jag är med tar hand om honom. In med mig igen och jag står och kallsvettas och mår så sjukt illa av lukten som är där inne. Jag försöker verkligen tänka vart kan dom vra. Jag springer runt bland alla människor som ligger där helt döda och försöker hitta någon som andas. 3 vuxna kommer ut därifrån levande. 5 inklusive mig och mannen.

Jag får panik, allt snurrar. Jag känner på mig, någonting i mig säger att det inte är slut. Det är något barn kvar där inne som behöver komma ut och det är genast.

Springer runt och letar som en tok, tills jag stannar upp.. allt blir tyst.. jag ser bara dimma.. men jag hör barnskrik. Ett skrik som ilar i hela min kropp. Jag springer rakt igenom ett rökfyllt rum och kommer ut med ett barn i famnen. Jag kommer ut lägger mig på gräsmattan utanför med barnet i famnen och bara gråter och gråter.
Jag vill in igen. Men min kropp orkar inte. Där sitter jag med tre småbarn, som helt plötsligt blev mina.Jag vaknade av att jag fick värsta rycket och tog ett djupt andetag och så grät jag lite. Det här var ju en annan upplevelse. Måste jag alltid drömma så himla realistiska och verkliga drömmar. Det tar på mitt psyke ganska rejält.

Mina barn. Ja, mina barn.

Valborg är överskattat

Om det är någon "högtid" jag avskyr så är det Valborg. Så jävla onödig dag egentligen. Fira in våren, mm yeah visst. Alla högstadie ungdomar i hela Sverige är skitfulla och ligger och nuppar i någon buske. Yes, vad rolig dag. Bara en dålig ursäkt till att få supa. Sen så är det ALLTID dåligt väder. Nu kommer regnet också. Yes, jag tänker ställa mig och kolla på en majbrasa. Nej, det tänker jag absolut inte. Jag är inte bitter, det här är bara en tråkig dag. Jag ska gå ut och bli full i helgen istället. Det är min stora plan.

Det var en skön dag på jobbet idag faktiskt. Har varit riktigt glad och det har varit mysigt och lite folk!
Hade världens mysstund när det var dags att väcka småttingarna. Först vakna lilla I och satte sig i mit knä och gosade in i mig så satt jag och klappade på hennes hår och hon satt bara och log. Hur jävla söt som helst!
Sen vaknade prinsen och ställde sig upp och kollade på mig "eh ursäkta, mys med mig" och så satte han sig i mitt knä så la jag mig ner och han låg över mig så klappade jag på honom. Världens bästa prins!

Sen till mellis så sa jag till krulltotten att vi borde käka glass. Så då gjorde vi det. Alla ungarna var helt smutsiga i ansiktet och helt nerglassiga, jag satt mest och skrattade åt dom små lortgrisarna. Sen så var det blöjbyte på prinsen så han norpade åt sig mina solbrillor och var hur jävla söt som helst. Så sa jag åt honom att kolla på sig själv i spegeln.
- Titta, vilken snygging i spegeln!
- AAH, cool.. hihih
Bästa killen ever. Önskar att jag hade "rätten" till att lägga upp en bild på honom när han har dom på sig.

Min visdomstand dödar mig, helt seriöst. Varför jävlas dom med mig för? Först känns dom inte alls. Sen dyker dom upp en bit och jag får hur jävla ont som helst i några veckor. Får till och med ont i halsen och huvudet. Sen så försvinner det. Lite väl irriterande om jag får säga det själv!

Som sagt... mmblä.

hej hår

image77

glad tjej!

Har jag någon anledning att inte vara glad just nu? Nej. Och låt gärna dagen/kvällen förbli så, tack.

Jag är supernöjd med mitt hår, jag tackar Jeanette tusen gånger om. Världens bästa frisörska.. tack tack tack!
(gå till Joe's imperium. reklam reklam reklam).
Det är jättefint väder, och varmt och jättehärligt. Hur mysigt som helst!
Det är snart dags att ta sig i kragen och dra till en uteservering. Är någon människa på eller?
Eller ska jag gå dit själv? VA VA VA?Tänkte väl det ja.

Imorgon blir det jobba. Sen vet jag inte? Det är väl valborg imorgon? Ja, ytterligare en jättetöntig dag att fira och ytterligare en anledning FÖR att kunna få supa. Hur många fulla 15-17 åringar kommer hamna på Maria pool imorgon då? Någon som har en vild gissning? Jag gissar på ALLA.
Jag behöver iallafall inte ta mig till bolaget imorgon vilket känns skönt då jag håller på min BUDGET som är jätteliten denna månad eftersom jag måste ha råd att fira Sandy när hon fyller år. WEI!
Jaha, men hur lyder planerna för imorgon? Vad är planen? Dricka alkohol och bli full och somna i buske eller?
Vart ska vi bege oss, vadska vi göra? Ska vi äta? Jag behöver lite information tack.
Vad ska man ha på sig?

Oooooooh. Nu börjar det här underbara vädret då man går jättetunnklädd om dagarna och på kvällen kan man krypa ner i en mysig kofta och vara hur jävla go som helst.
Jag ser mig själv framför mig i en stickad kofta, ett vinglas i handen och en galen hästsvans. Hur jävla mysigt som helst.

Nu vill jag grilla. Jättekul att bo i lägenhet med balkong och inte få grilla. Det är jättekul när man känner lukten hela kvällen hur grannarna under grillar och lever loppan. Bu!

eeeeeeeeeeeey

Mitt hår är skitsnyggt.image76

Det här med operationer..

Som dom flesta i min närhet vet så hatar jag min näsa och har alltid gjort. Folk kan säga vad dom vill och tycka "men neeee nu är du bara töntig". Tyck vad ni vill, jag avskyr den. Jag är svensk. Men jag tycker fortfarande att jag har en såkallad "turknäsa" eller turknäsa, jag har en turk-knöl på näsan. Som jag ärvt av min farfar som han är HELSVENSK. Så, nej jag har inte fått den av min pappa Mustafa.
Annars så har jag inga som helst problem med mitt "icke-svenska" utseende då jag faktiskt är 75% svensk, 25% ungerskt ursprung. Jag är bara jättestolt och hade önskat att jag visste mer om Ungern än vad jag gör och att jag hade kunnat mer ungerska än att kunna säga "zsia" = hej!
Ja, ni förstår.

Så nu har jag börjat spara pengar och guess for what? Japp, jag ska fixa näsan så fort jag har råd. Säg vad ni vill.
jag ska göra det, redan bestämt mig. Det ska göras.

Det konstiga är att jag alltid förut har tyckt att det är jättetöntigt med folk som operar sig för att bli finare. Men det kan ju gå till viss gräns, skulle aldrig göra någonting jag vet att jag skulle ångra. Näsan kommer jag inte ångra för det här har jag velat göra sen jag var 14-15 år. När jag har fött mina 15 barn ska jag fixa tuttarna också. Men det är det ENDA. Någonsin. Titta bara på S, hur jävla snygg kropp har inte hon för att ha fött 4 barn?!!?! Ne, ursäkta. Så snygg ska jag också vara sen. Nu nämns du i två inlägg, stolt? hehehehehe. Och inte nog med det så har Lissan den ULTIMATA kroppen och hon har också ploppat ut ungar.. jag menar det svider ju inte LITE när två särringar som dom har schysstare kropp än mig. hahaha.. Men så är det.

Känns ju bra om man kan få en liten klapp på axeln och höra ungefär "är det, de du vill.. så gör det om du tror att det kommer göra dig gott" ungefär. Och jag behöver inte höra "du kommer lära dig att leva med din fina näsa till slut, när du är vuxen och nöjd med allt annat".


"kan man inte banta näsan?"

konsten att göra samma misstag gång på gång

Dagen idag gick fy helvete ganska snabbt måste jag säga.
Sen fick jag dåligt samvete som frågade om ledigt då en annan redan har ledigt imorgon.
Jag måste nog fråga min chef hur det är med alla regler som vikarie egentligen.
Jag tror det är dags för mig att få lite koll på läget och kanske inte tro så mycket saker.
Förlåt om ni får slita häcken av er en dag, förlåt. På riktigt..
Jag vill inte känna mig som någon som inte har koll på någonting känner jag just nu, det är inte ok.
Give me the rules liksom. Jag kan inte spela spelet rätt om jag inte får instruktioner.
Förlåt igen..

Åkte till frisören idag iallafall för att jag skulle fixa håret men tydligen var det inte en tid som var till för att fixa håret, utan att hon mer skulle kolla mitt hår och planera lite hur hon ska göra. Så jag fick en tid imorgon efter att jag hälsat på min madre och Benno ett tag iallafall. Det som var huvudsakliga syftet med att vara ledig imorgon egentligen.
Sen om det inte blir försent tänker jag gå förbi jobbet och titta in om bossen är där så jag kan prata några ord med henne. Behöver få lite vidare information angående min lön också. Eftersom att jag inte alls förstår mig på min lönespec överhuvudtaget.

Trott eller ej, men jag funderar på att börja plugga nu. Gulp. Ja, seriöst alltså. Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb, men nu när S kommer tillbaka också så det känns det som att det är läge för mig att ta tag i pluggandet så jag kan bli klar och kanske skaffa mig en utbildning i någonting. Misstolka inte S, det är alltid trevligt och träffa dig. ;)
Men att gå och inte veta när man får jobba eller inte ens kunna planera någonting för att kunna tacka ja till jobb börjar bli jobbigt. Så då är det ju bättre om jag både pluggar OCH vikar när jag kan istället. Eller, tänker jag fel?

Träffade Nadja idag också. Hon var glad och det förstår jag. Grattis, du förtjänar honom. Glad för din skull!
Jag är glad för allas skull som mår jättebra och är kära, missförstå mig rätt när jag alltid sitter här och klagar på att jag inte har någon, men jag har börjat inse att det hjälper inte att gnälla.
Jag får ställa mig vid köttdisken eller ketchupen på ICA som Lissan sa. Ja, jag får helt enkelt göra det och stå där och vänta på min blivande helt enkelt.

Hoppas alla mår kalas! För det gör iallafall jag.

godnatt!

Jag kan inte längta mer än så.


milk & honey - Didi.mp3

Silver

Återigen är det söndag, åter igen en helt totalt ohändelserik helg. Ätit ungefär två påsar nötter och druckit en halv cola. Jag har kollat på The Mexican som jag sett ett antal gånger förut. Ja, ni förstår.
Jag har helt enkelt haft jätteroligt. Och mina öl står fortfarande i kylen, dom får väl stå där till nästa helg.
Nästa helg måste jag ut, ut.

Jag har gjort ett BIG MISTAKE. Mitt hår har varit vitt i typ en dag, det passar mig inte. Hur mycket jag än nu liknar Marilyn. Så jag köpte några paket med pärlemoblond som ska dämpa det där. Jo, visst.
Mitt hår skimrar i silver, INTE grått.. utan silver. Hey, space jam.
Så nu hoppas jag att jag får tid hos min frisör antingen imorgon (helst) eller på Tisdag, det är nödsituation. Och jag kommer bli ännu fattigare nu. Skönt, jätteskönt. Jag blir så stolt över mig själv.
Har iaf hittat en frisyr jag vill ha nu.

Jobb imorrn då, skål!

hi hi

image75

Jag gillar nötter

Nu har jag äntligen varit och handlat. Nu har jag saker jag vill och behöver ha. Ungefär 5 olika sorters nötter och ett paket med kexchoklad. Hahahaha. Okejokej, jag köpte faktiskt mat också. Sånt där som man behöver ha.
Till och med havreknäcke som jag lever på när jag är på jobbet. Så sjukt gott!

Nu ska jag laga middag. Kanske lite sent, men ack.. det är ju ändå sommar!

puss

Alarm

Det här vaknar jag till...Kommunalt

Jag har blivit så jävla bekväm av mig och åker bil ungefär vart jag än ska. MEN det har också gjort mig totalt anti mot att åka kommunalt. När jag åker tåg så sitter jag mest och stirrar ut människor och undrar vart dom är på väg, Sen kanske jag somnar till och snarkar och människorna omkring hatar mig.
Men att åka buss är värst. Jag hatar det. Folk som sitter bakom sitter och nynnar och harklar sig och typ drar in snoret som håller på att rinna och man hör hur det dras ner i halsen. Vuxna män sitter och hostar rakt ut och man vill spy och ha gasmask och man undrar fortfarande varför man får konstiga virus hela tiden. Andra människor har jättekonstiga kläder. Andra människor är skitsnygga, varför har man inte sett dom förut för?
Eller typ jättetjocka människor som sitter och äter pommes eller hamburgare på bussen. Jag vet, jag är hemskt.
Men nu pratar jag T J O C K A. Jättefeta, lönnfeta. Det får mig att vilja leva på sallad. Tills jag kommer hem och blir sugen på donken eller t.ex kinamat. Inte för att jag är någon fitness/modell direkt. Men ändå.
Ge mig chips och öl!

Träffade Heidis mamma igår i mörkret och mitt blonda svall lyste ganska ordentligt hon sträckte fram handen till mig och tänkte hälsa tills hon såg mitt ansikte och gjorde den mest chockade minen någonsin "men heeej.. jag trodde du var någon Marilyn Monroe typ" (med finsk accent). Jag kände mig ju inte ett dugg snygg då. Eh, JO.
Haifa och Marilyn ute i mörkret. Ja, Heidi och jag alltså.

Det känns som att jag är bakis, jag är absolut inte bakis. Jag drack inte en droppe igår för att jag hade en bokning hos frisören idag. När jag väl stigit upp och borstat garnet så ringer min telefon, det var han som äger frisörsalongen "hej Josefine! Du skulle fixa ditt hår idag men din frisör... hon är sjuk, tyvärr." MEN SUCK.
Jag förstår inte, varför varför varför.... ALLTID när jag har någonting att se fram emot så kommer alltid något ivägen. Varför har jag sån sjuk tur med allting jämt för? Kan någon tala om det för mig.

Sen slog jag en signal till faderskapet också och skulle be honom plocka upp mig jag ville handla mat och lite grejer. Nej, inte det nej. Då är han på väg till landet. Ja, men vad roligt då.
Fråga mig inte ens om jag ska med ut idag, jag är på jättedåligt humör för att ens överväga det just nu.

Fint väder är det fortfarande iallafall och jag har en jättefin tunika som jag köpte likadan som Heidi.

Tack och hej leverpastej!

OH HAPPY DAY!

HUR JÄVLA UNDERBART VÄDER ÄR DET INTE? Jag är helt överlycklig, fyfan vad underbart det är att leva just nu.
När det är sånt här väder och man mår som jag gör nu då är det fan värt att leva och man känner att man lever, på riktigt. Sen att jag har ett jobb som innebär att vara ute HELA tiden speciellt när det är just sånt här väder. Kan man klaga? Nej, inte det minsta. Sen så har jag MYCKET användning av mina snygga brillor också. Jag gillar't!


Imorgon ska jag till frisören för första gången på evigheter, ohlalal.

SVERIGE PUSSAS OCH KRAMAS!

och today it really does. Hur jävla underbart är det inte att leva just nu? Ah, jag undrar då det. Varit ute HELA dagen, jag valde helt rätt klart kläder till jobbet. Tubtopsklänning och leggings (som jag förövrigt vek upp så jag fick sol överallt.. typ). Helt jävla underbart! Känner mig på strålande humör.

Mina pojkvänner börjar höra av sig igen, det är ju lite komiskt. Men bara väldigt lite om jag får säga det själv.
Jag är hungrig, jättehungrig. Jag åt världens godaste fick idag till lunch. Till och med praktikanten Lisa gillade den, det var ju kul. Hon har lite svårt för det där med konsistenserna ibland.
Imorgon är det Lisas och Sopfias sista dag, lite trist. För en gångs skull i mitt liv har jag accepterat och faktiskt gillat två yngre tjejer. (okej, Isabell du är ett undantag.) Som sagt, det ska bli trist, men dom tar med sig kladdkaka imorgon.. kan ju inte älska dom mer än så liksom. NEEEEEEERÅ. Gullisar.

Jag och Lissan hade detaljerat sexsnack idag.
Det funkar inte längre.. jag blir frustrerad och förbannad.
Jag kan inte ens försöka låtsas som att jag inte ens tar vid mig lite..
men hela min kropp skriker efter annan kropp. Kan man säga så?
Jag vill ha någon som kan mätta min hunger både psykiskt och fysiskt.
Ska det vara så svårt?


Sa jag att jag älskar det här vädret?
Jag längtar tills på lördag, ska äntligen sätta mig i frisörsstolen och hoppas på det bästa!
LOVE IT..

peace!

må bästa kön vinna

MJAU!


image74

varma snoppen eller okej, koppen

Jävla skitmage. Varför jävlas du med mig så här? Kan du inte bara vara normal som alla andras magar?
Har sovit ungefär 4h till och från inatt kan jag tala om. Vid 5 tänkte jag, nä nu försöker jag somna om så jag kan gå upp vid 7 och se om det är bättre annars ringer jag jobbet. Mm, det var ju lätt. Vaknade efter fem minuter. Det hugger i svanken ner till rumpan upp i fittan och i magen. Jättehärligt, jag lovar. Nej, inte ett dugg faktiskt.
Men nu känns det dock lite bättre. Men nu har jag inte ens ätit någonting. Till frukost tog jag en varma koppen Ädelostsoppa. Det var ju vidrigt!! Sen tog jag mig en kopp te. Ja, och vad mycket energi det ger då.

Sen hann jag drömma en konstig dröm. Jag och Nadja skulle åka kryssning, jag går in i en hiss på båten hon hinner inte in i hissen.. hissen går assnabbt, jag får panik. Jag ser allting utanför i världens fart. Blir skiträdd. Helt plötsligt är jag på däck och båten går sjukt snabbt. Och vi åker bland klippor och jag vet inte vad.. ett antal meter bakom ser man en liknande båt som går lika snabbt den med. Helt plötsligt flyger båten upp och gör värsta volter i luften och så där håller det på. Åksjuk? Nej, inte ett dugg. Jag blev livrädd först eftersom att jag trodde det var storm eller något. Nejnej, det där var en åktur. Det skulle gå till exakt sådär.
Snacka om live on the edge kände jag. Sen äntligen såg jag människor på båten. Det var av överklassen, och jag tillhörde dom. Tydligen.. Vi drack skumpa och båten voltade ännu mer. Det här var bara helt sjukt.

Sen vaknade jag och hade fått sms av en person och jag blev helt chockad.. HELT chockad. Ojdå liksom!


Det finns en liten Gud.

Idag kom jag hem till min mamma. Jag skulle egentligen bara låna toaletten fort som fan. Gick ut från telefonen HAHAHAHAHAHAAH.. vad tänker jag på? jag tänker inte ens radera det där även fast det blev helt fel.
Toaletten gick jag ju såklart ut från med byxorna nere vid anklarna för att min mor skulle beskåda min bränna.
Gick ut därifrån och mamma kollar på mig "MEH! DU ÄR JU ASBRUN JOSSAN".
Jag nickade bara och sa "MEN I KNOOOOOW" Någongång i mitt sketna liv ska jag fan vara brunare än henne. Nu var den tiden kommen.

JAG HATAR att invänta mensen.. jag ser och känner mig gravid. På riktigt.. gasig som fan också, inte okej någonstans. Jag vill inte, sen så hugger det till lite då och då. Jag kan inte ens dra in magen, den är STENHÅRD.
Väldigt irriterande måste jag säga.
Sen har jag varit sugen på kladdkaka i över två veckor nu. Men våra praktikanter, hee heee skulle baka tills på fredag, deras sista dag.. mmm kladdkaka. Jag längtar! Det där lät lite taskigt..

Nu ska jag smörja in mig, torr som Saharaöknen.

let me think about it


MINA MÅL

1. Börja träna, PÅ RIKTIGT
2. öööhhh.. träna lite mer?
3. Skaffa mig en stadig, riktigt charmig partner
4. Flytta ihop med min snygga, charmiga partner
5. Ligga med min partner, jättemycket. TYP JÄMT!

PÖSMUNK

Snark, snark snark.. jag är jättetrött. Hade stängning idag. och jag öppnar imorgon, yey.. yeeeey YEY.

Det har iofs varit sjukt fint väder idag så man ska absolut inte klaga. Hade tillochmed trekvartsmjukisarna på mig utan att frysa. Score! Nu kan det få bli riktig sommar så man kan sola och bada, jag känner att jag behöver det. Riktigt riktigt mycket. Någon som kan fixa fram den snabbare än kvickt kanske? Jag vore högt tacksam då.

Jag och Lissan hade några djupa diskussar inne på vilan idag med viskningar alltså för att inte väcka barnen när dom väl hade somnat. Vi kom in på vad man egentligen skriver i sin blogg och hur öppen man är egentligen utan att ens bry sig om vem som kanske sitter där hemma och läser. Jag menar, jag bryr mig inte ett dugg. Det jag skriver det är jag. Har ingenting att hålla inom mig, om det inte är nödvändigt.
Men annars så, varför? Roligare att läsa om hyss och allt möjligt. Jag älskar att läsa bloggar där folk är helt öppna och skriver vadfansomhelst utan att ens tänka efter "vad fan var det jag skrev".  Varför skämmas för den man är?
Mina nära vänner kan skratta med mig när dom läser min blogg för dom vet exakt hur jag fungerar och dom lever sig in i situationerna jag beskriver och kan se mina uttryck osv framför sig. Därför tror jag på något sätt att det är roligare för dom att läsa. Mindre roligare för mig som inte kan berätta någonting utan att dom redan vet allting.

Fast ändå väljer jag själv vilka personer jag kan vara mig själv FULLT ut med. Jag skulle inte direkt sitta med chefen eller kanske någon av mina andra kollegor och berätta mina snuskigaste fantasier i detalj. När jag säger detalj, då menar jag verkligen detalj. Jag menar hur kul är det när en människa säger "mm, jo.. vi hade sex".
Jaha, vad kul. ACTION, JAG GILLAR ACTION! Som sagt.. det har jag sagt ett antal gånger nu.

Förresten har jag kommit på att jag har en så jävla snygg granne. Varför har jag inte tänkt på det tidigare för?
Jag såg honom en gång när han gick till bilen men tänkte inte mer på det. Sen såg jag honom med en vän på våran nya pizzeria som vi blivit grannar med. När jag var där med min lillebror. Jag tycker inte om att gå omkring bland folk med min lillebror, folk får för sig att vi är tillsammans. Men jag kan ju inte ropa brorsan på honom, det låter helt sjukt. Han är ju ändå Pontus för mig. Men hur ska man visa folk att vi är syskon och inte ett par då? Jo, jag låter argare och mer förbannad på honom fast jag inte ens är det. Men då tänker säkert folk "fyfan vilken kärring till flickvän den där stackars killen har". Ingen bra idé. ingen bra idé. Så jag försökte lista ut något, typ ringa nån på telefonen och avsluta med PUSS, eller någonting. Helvete.
Iaf, jag såg grannen imorse igen, hello there.

Jag känner mig som en pösmunk, en deghög.. en.. ja.

Kreta

Idag drog jag en snabbis till Kreta och solade. Faktiskt. Det var asvarmt.

Jag har hunnit umgås med Heidi också, det var väldigt trevligt. Det var ett tag sen nu om man jämnför med tidigare dvs. Ungefär sisådär varje dag. Det första hon sa när jag kom ut till bilen var "faaaaaaaaan vad snygg du är" Självförtroende bost, eh ja tack. Tackar tackar! Det är mina solglasögon som gör grejen.
Satte mig i bilen och sen var vi gamla vanliga vi igen. Om folk skulle höra hur vi pratar och beter oss så skulle man tycka att vi är dumma i huvudet. För dom skulle ha ganska rätt också. Vi är inte friska någonstans.
Det skulle vara kul att sätta upp en hiddencamera i bilen eller att någon skuggade oss och filmade oss och la ut på youtube. Jag skulle kolla varje dag. Idag LEKTE vi två gamla tanter i 70-80 års åldern. Vi kom in på Gösta, och Göstas hund Maja, som har gått bort.. tragiskt nog.
- Men Maja var ju gammal, kära du
- Ja, men det är Gösta också

Som sagt, vi är friska.


Jag satt och tänkte på en sak tidigare idag. När ska någon, någonsin göra en jätteromantisk film där dom visar hur kärleksparet(n) knullar sönder varandra brutalt? Jag bara undrar. Hur tråkiga är inte alla filmer som finns där dom är jättekära, jättegulligt verkligen. Men så när dom ska knulla så är det som att kolla på två oskulder som aldrig sett en fitta eller kuk förut. Och allt är i slowmo. Jag menar, ge mig lite action. Och hur det ser ut in real life.
Kanske inte för alla, men dom är ju bara tråkiga. Eller ömma.
Jag älskar romantiska filmer, men dom kan ju överraska iallafall fem minuter i filmen så man blir lite lycklig och inte bara jätteavundsjuka på dom där kära människorna och tänka "varför gör inte någon så där för mig för?", "men ååååååååh vad GULLIGT!!", "tänk om var min älskling så där snygg och SÅDÄR rolig.. och jääääääättesöt".

Sen finns det inga i min närhet heller som ger mig något hopp i livet heller. Alla kärringar på mitt jobb kan bara prata om hur jobbiga deras män/killar är. Och om man kommer in på sex så är det typ "sex, vad är det?" eller som när jag sa till Lina en gång när hon mådde illa
- men du kanske är gravid heh
- för att blir gravid måste man ha sex
Dom ger mig verkligen hopp om livslång kärlek, verkligen. Tacka fan för min livliga fantasi!

SUMMERLOVIN

image72GODMORGON SVERIGE!

no air no air


"kärlek frodas på avstånd... eller så dör den"

Jag gillar att dom har så klipska lines i alla disneyfilmer som man inte alls fattade ett jota av när man liten och knubbig. Nu när jag slår på en disneyfilm så blir jag bara gladare för varje gång att jag har växt upp och verkligen förstår vad dom säger och inte bara det, jag förstår vad dom menar också. Och vad budskapet är.
Sen så blev jag helt chockad när jag kollade på 'Den lilla sjöjungfrun' och ordet SLYNA näms. Jag blev helt förskräckt. Men sen efter en nogrannare efterforskning om man har en ordlista så är det faktiskt så att slyna är = bortskämd flicka. Eller något sådant. Ändå tycker jag att slyna låter "smutsigare" än hora.
Men det är säkert bara jag det. Men jag gillar disneyfilmer iallafall, eller rättare sagt jag älskar dom. Jag avskyr skärckfilmer och alla psychofilmer som jag ändå bara blir helt sjuk i huvudet av.
Vem är det ens som sitter och kommer på filmer som SAW? Man kan ju undra vart människorna får allt ifrån. Man börjar ju undra vad dom sitter och ruvar på egentligen. Om dom själva är maniacs... tror ni?
Och dom som gör porrfilmer tycker jag bara är asroliga. Jag kan sitta och kolla på porrfilm precis som vilken film som helst. Om den är rolig eller bara helt sjuk. Jag är riktigt bra på att analysera. "Jaha, men så där går det ju inte till.. nejmen, sådär kan man ju inte göra bara så där.. jaha.. tjejer gillar verkligen att bli nersprutade i hela ansiktet".
Jag om någon är inte rumsren. Men när det kommer till en scen eller att man har varit i den situationen "får jag lägga den i ansiktet?" men VAAA... varför? Usch. Förnedring till viss grad i sängen kan ju vara något upphetsande. Men att bli sprutad i ansiktet är för mig "här har du din äckliga lilla slampa" skulle aldrig falla mig in att låta någon någonsin göra det på mig. Och ni som gör det, gillar det... akta ögonen.
Annars tycker jag att det kan vara komiskt eller rent av riktigt upphetsande att kolla på porr. Men mestadels komiskt. Jag kommer aldrig glömma en film jag såg på tillsammans med Nadja just för att den var så rolig och helt sjuk.
Filmen är dubbad, killen har solglasögon på sig. och så har han en dammtuss som sitter fast på rumpan.
Och dom 'upphetsande' ljuden lyder "åh ja, åh ja... åhhhhh ja.. mmm åh ja." Riktigt kul.

Kicki Danielsson är coolare än mig

"Idag gick jag till Ica...." det är ju ungefär så min blogg lyder. Mestadels, jag skriver bara massor av skit. Men ändå like i caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare.

Igår åkte jag till Märsta efter jobbet och mötte upp Mickis, i samma stund fick jag sms av SIBA "din reperation är klar och kan hämtas.." Jag blev överlycklig. Så jag och Mickis tog partybilen till väsby och hämtade min lilla telefon som hade en jättegullig lapp på skärmen, haha. Sen åkte vi tillbaka till märsta centrum och jag skulle gå på bolaget. Det var ju jättekul, behövde inte ens visa leg. Ska jag aldrig få användning av mitt legitimation eller?
Sen snabbt in på carmen och köpte hårfärg. Sen åkte vi och solade lite.. först 24 min i Naxos, sen testade jag TOWER OF POWER för första gången, det var ju asläskigt. Fick svindel och blev yr. Men ja, brände tuttarna gjorde jag iaf. på FYRA minuter, helt sjukt. Sen åkte vi och handlade loss på COOP, vi köpte chips och dipp och ett sexpack med jättesöta pepsiflaskor. Hem till Mickis och myste ner oss i soffan, efter att vi gjort mitt hår vitt.

Jag blev slagen inatt "JOSSE!!! VÄND PÅ DIG!!". Jag hade tydligen snarkat som ett djur, och jag blev jättetäppt i näsan och halsen. Inte så konstigt.. Förlåt rå!

Frågan är

image71


Ja, vem gör det då? Inte jag iallafall.

Jag har trist, och när jag har trist då sitter jag och funderar och funderar och funderar. Just nu funderar jag på varför jag är singel och varför inte jag har en asrolig, ascharmig, ashet pojkvän att kunna ligga med när jag vill. Jag är ju ändå kanske världens bästa flickvän. Bara jag kan få bevisa det. Hey, jag har lite tricks. Jag menar, tänk på alla stackars satar som blir bedragna. Då undrar man också, hur roliga är dom på en skala? Eller har deras partner bara tröttnat på att vara med dom. Har dom blivit fula på en månad? Eller kanske för feta? Berätta. Jag vill gärna höra varför människor väljer att vara otrogna istället för att ta slut på eländet och leva som dom vill och kanske hitta den ULTIMATA flick/pojkvännen. Jag menar, vill man så kan man. Det handlar inte alltd om att vara kräsen. Ungefär som folk undrar varför jag inte ligger nu för tiden. Jag kan inte skylla på ork, för ork det har jag. Jag kan inte skylla på "men det finns ingen" för det finns det. Jag kan inte skylla på att jag är för ful, för så jävla ful är jag inte. Eller jag kanske har fått det om bakfoten? Nej, skulle inte tro det va. Men igen, varför är man otrogen då? Jag och en manlig vän satt och diskuterade det och han berättade att alla hans vänner är otrogna mot sina käraste. Tjejer som killar. Så frågade han mig "hur många av dina vänner är otrogna?" Eh, va? Har alla otrogna kompisar eller jag hänger inte med. Är det inne att vara otrogen? Är det inne att hugga den man "älskar" i ryggen. Han blev iallafall helt chockad när jag sa att jag bara vet EN som har varit det. Jag förstår inte. Snälla kan någon förklara? Är det brist på bekräftelse, eller som han sa "dom vill ut och knulla för att veta om dom har kvar "DET". Då kan jag tycka att man inte ens ska gå in i ett förhållande om man känner att man måste utforska lite mer kvinnor/män för att se om man räcker till. Eller är det att "hey baby jag räcker till för alla". Sen blir jag chockad och lite arg när folk har frågat mig "har du varit otrogen någongång?" och jag svarar nej. Det finns liksom inte på min världskarta att ens kunna sätta mig i den sitsen och med den ångesten i ryggsäcken för resten av sitt liv. Då skulle jag hellre be a man and swallot it och ta slut på "eländet" man kan tyckas ha. Om jag nu finner det intressantare att vara med andra personer. Sen kan jag undra? Vadå, ser jag ut som en person som skulle kunna vara otrogen, och varför gör jag nu det, om jag nu gör det. Jag bara undrar. Hey, folk får tro absolut vad dom vill om mig. Men tackar vänligast om man frågar först. Sen kan jag ju säga såhär folk som inte klarar av att sin tjej pratar med andra människor, skrattar med andra människor, har kul med andra människor då med samma och med det motsatta könet ska absolut inte ens försöka fråga chans på mig. Då är det kört. Mina (två) 'seriösa' förhållandet tog slut pga av det, rå jävla svartsjkuka som inte ens går att bota. Att bli anklagad för att knulla med alla man känner varje dag. Gör en pissed till slut. Och jag är inte den som är den, jag stampar i golvet och tar till med "HÖRREDU! NU SKA DU LYSSNA PÅ MIG" och för att jag gjorde det. Det gjorde det hela mer intressantare och därför var jag mer kapabel till att vara en otrogen flickvän som blir arg för att man påstår att man skulle ha varit otrogen. Men då kan man ju säga så här. Då är man dum i huvudet, då ska man inte heller fråga chans på mig om det ger signaler att jag är otrogen för att jag måste försvara mig. Jag är sån, jag försvarar mig alltid om någon anklagar mig för något jag inte gjort. Har jag däremot gjort något, ja.. då märks det. Men i efterhand kom jag bara på att det kan ju faktiskt vara så att det är den som anklagar som måste ge ljud ifrån sig för att verka så oskyldig som möjligt, förstår ni mig? Är man osäker på sig själv ska man inte heller fråga chans på mig.


Annars så go ahead, fråga chans på mig!

"jaså vill ja?"


Bob Marley - I know a place


With a fresh pair of nikes on!

HALLELUJA DET ÄR SOL!
Dagen kan nästan inte bli bättre. Det här är asskönt, jag har inte blivit sämre, jag har blivit bättre. Jag mår asbra.
Imorgon ska jag äntligen komma ut, jag ska jobba och sen ska jag iväääääääääg. Jaja.
Idag är en perfekt dag för en uteservering. MHM

Det känns som att jag borde göra någonting istället för att sitta här och löka hela dagen. Kanske städa?
Kanske inte. Jag sitter och lyssnar på gammal gammal musik som får mig på bra musik, yeeeeey.
Typ Paradisio - Bailando, Papa Dee, ja.. ni ser själva. Tunga grejer!

Jag är kär, jag är jättekär i Jensen Ackles.. bara så ni vet. Men vet ni någon som liknar honom på PRICKEN så ring mig!image70
mjau


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR BENJAMINS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!image69


Idag blir min prins 6 år!

GOMORRON GOMORRON!

Vaknade av att telefonen ringde, det var kära faderskapet
- upp med dig! sotarna kommer idag
- VA?? nuu?
- ja, NU.. seså upp och hoppa!
- jag har ju inte ens klätt på mig!!!!
- se till att göra det då, det kan bli pinsamt annars

Jag for upp iaf drog på mig kläder. Fem minuter senare ringer det på dörren. Jag såg ut som ett sexy fuck, slarvig toffs med mer med mera. Dom gick in, var här 1-2 min sen drog dom. Det var ju trevligt sällskap.

Sen ringde jag till jobbet och diskuterade morgondagen. Lotta svarade och blev överlycklig när jag talade om att jag kommer imorgon "åhh älskar dig!" tell someone who doesn't? Nerå.

Sen hade jag fått ett mail "Jasså, du bor ju nästan vid Bålsta Golfklubb!" Jaha gör jag? Jag bor inte ens i Bålsta men okej då. Golf måste förövrigt vara den tråkigaste sporten någonsin, ja, efter konståkning.
Ser ni någonsin en tjej som skriker, kastar golfklubbor till höger och vänster och svär och skriker lite till och är illröd i ansiktet är det troligtvist jag. Men det lär inte hända. Minigolf däremot, det är jag grym på.

Och till något helt annat.
Är det bara jag som kan drömma att jag pruttar och vaknar av mig själv och stelnar till för att jag tror att jag ligger hemma hos någon annan och måste kolla mig runt om i rummet ifall det är någon där.. speciellt om någon ligger bredvid. Men efter 2a gången det har hänt har jag börjat tänka om. "Nej, Josefine.. det är lugnt.. du kan prutta.. du sover ändå själv varje natt".

Godmorgon Sverige! *morgonfis*


let's make a hit!

Jag älskar Sex and the City. Oftast iallafall. Jag får ofta höra att om jag skulle vara med i den serien så skulle jag passa UTMÄRKT som Samantha. Jag blev inte full överraskad när jag en gång i tiden hade Ansiktsboken (läs Facebook) och man skulle få sig ett "stripper name" och mitt blev "Samantha Sugarthong".
Vaknar jag en dag och funderar över på att bli strippa vet jag exakt vad jag ska heta.
Remember me.

Förövrigt var det mitt favoritavsnitt. Iallafall det andra avsnittet som visades. När Samantha får hem den heta servitören oc dom knullar järnet. Jag garvar byxan av mig när dom ställer en fåtölj i sängen.
Snacka om livlig fantasi. "hej, sängen blev lite tråkigt, varför inte ställa en fåtölj I sängen!" Ja, vi gör det.

Mitt hår är sexyness just nu vill jag bara påpeka.

"årets bloggdesign går till...."

OM jag skulle vinna ett pris för någonting det här året så måste det vara "pris för sämsta bloggdesign genom tiderna" Japp, det är jag det. Hur personlig är den liksom? Jag blir nästan mörkrädd.
En liten bild på mig själv och resten astråkigt.

yeah yeah, blame on me. Mina dåliga layoutsskills.

"objekt för stort"

Det kunde jag skratta gott åt imorse när Aleks skickade ett MMS till mig.
- jag kan inte se bilden, "objekt för stort"
- bokstavligen talat?
he he heee.

Herreminje, idag vaknade jag först vid 5 tiden, sen vaknade jag vid 7, sen vid 9, sen vid 11, sen sista gången vaknade jag 12.30. Så, idag kan jag inte klaga på att jag inte fått sova ut ordentligt. För en gång skull känner jag mig utvilad. YES! Vaknade av en dammsugare iofs, mindre attraktivt.

Gick upp.. tog mig ett glas vatten. Tänkte välja en soppa.. eftersom jag inte får i mig något annat, men nej. Det var ingenting som lockade. Svamp eller ädelostsoppa. Oh, yes. Vad lyxigt! kräk.
En bit lönnebergsskinka och ett stort glas vatten fick stå på menyn.

Sen slog jag på tvn. Jaså, unga mödrar. Det missade jag igår faktiskt.
Men jag blev bara jätteirriterad när jag satt och kollade på det.
För det första ett par som röker som skorstenar, dom rökte inne under graviditeten och dom röker fortfarande inne nu när dom har en liten hemma. Frågan är vad man tänker med? Hon tänker tydligen inte alls. Jag ville ge henne en rak höger då det handlar om att hennes dotter är underviktig och det kommer en sjuksköterska som springer dit titt som tätt. jag förstår mig inte på människor som inte förstår att dom ANTAGLIGEN sätter bebisen liv i fara när dom gör så? Sen så pratar dom lite i köket, står med varsinn cigg, båda två är hur jävla fula som helst.
Mamman säger - bara hon inte pratar om rökningen igen, för det tror jag inte ett dugg på.. sen så  tycker hon att vi ska gå ut och röka!
pappan - Ja, jag röker hellre i köket och på toaletten.. tror hon att man vill gå ut när det är TIO grader ute

COME ON!!! Får jag ge er varsinn käftsmäll? Eller ett antal. Då kan man faktiskt tycka PLEASE, du har själv valt att röka KLÄ PÅ DIG OCH GÅ UT OCH RÖK OM DIN DOTTER SKA LEVA. Jisses! Jävla idioter.

Sen var det en tjej som var höggravid och hade två veckor kvar in Bf och hennes kille var otrogen mot henne, det är ju nästan så man vill börja gråta. Förstår inte hur man kan göra så, stackars tjej.
Usch, mår illa av tanken.

Nåväl.. hej.

Kul, jättekul

ont i halsen,  ont i magen..
Tack Gud.

Damien Rice - Woman like a man


I can say...

say it right

Aleksander den Store

Det är verkligen jättekul att vara sjuk, eller inte. Fast skulle ju inte vilja påstå att jag är döende sjuk. Har varit s¨sjukt rastlös idag så det finns inte. Har varnt mig vid att jobba även fast man är dålig. Men imorse kunde jag inte ens snacka så det kändes ju si så där.

Jag har iallafall hunnit duscha, rensa min garderob, gett bort halva garderoben till min syster. Men byxorna hon fick var ändå för korta. Jag rensade min underklädeslåda också. Det var ju jätteroligt. Jag hade trosor och massa roligt över hela sovrumsgolvet. Min lillasyster kommer in "faaaAAAn vad mycket underkläder du har!!" Jo, tack jag vet.
Jag slängde ungefär 10 par trosor iallafall. Det är en bit på vägen och hon fick mina bhar som är alldeles för små.

Lillasyster - du vill ha mina ögon, för jag har blåa ögon
Jag - nej, då vill jag hellre ha Pontus ögon (lillebror) för han har isblåa
Lillasyster - ah, du har gröna.. fett fult
Tack så mycket. Det hyser mycket kärlek i familjen Törnberg.

"DU ÄR SÅ NYFIKEN"

Ja, men tji fick jag! Konstigt när jag ändå får veta allting sen, ahahah. Det är ju kul att få läsa ANDRAS (läs:Lissans) snusk-sms. Jag får ju inga egna, så vad ska jag göra åt saken.
Jag kan ju sitta och läsa mina gamla sms från 90talet ungefär och roa mig åt dom.
Eller nä. Då läser jag hellre färska och blir kåt på andras bekostnad.

Men lägg av!

En finne i nacken, under håret.. hur nice är inte det då
AJ.

Det här med glasögon

Jag är helt upp för att köpa ett par jättesnygga glasögon bara för att, bara för att ja, jag är jättesnygg i glasögon.
Jag satt och funderade lite och kom på hur mycket som helst jag vill köpa och fixa och greja och dona.
Ah, jag blir aldrig klar. Klar i huvudet alltså.
När det ena är borta, kommer det nya.

Sen så vägrar jag att klippa mig. Jag skiter i hur slitna mina toppar är just nu. Det är ändå bara jag som tar i mitt hår och om det SER för täskigt ut, live with it. Jag kan inte klippa det nu, det tar emot. Det måste få växa ut igen.
Kan någon påminna mig om att jag aldrig mer ska klippa lugg heller? Hur mycket jag än vill. Slå mig eller någonting som gör att jag inte tar saxen i egna händer. Jag tröttnar ju dirr.

Jag vill ha min telefon nu, snyft.
Satt förövrigt och diskuterade med Mikki idag om att vi ska börja vårat nya liv så här inför sommaren så man kan visa sig på stranden. Jag menar, man kan ju tightas till LIIIIITEGRANN iallafall. Vad händer i samma veva? Jo, jag slänger i mig en McFeast, för ANDRA gången den här veckan.. eller okej, den här veckan har precis börjat. Men ni förstår. Hamburgarna sätter sig ju ändå bara i tuttarna tydligen, LÄGG AV. Ja, jag skriker.

Någon som har koll på derbyt!?!? Vad händer?? Vinner vi eller????
och med "vi" menar jag såklart AIK.

Nej, om man skulle ta och sova lite och hoppas på bättre väder och lite kryare hals tills imorgon.

/J - kittlar dödsskönt i kistan

eh.

gud vad gulligt... kräks.

Tounge-wrestling with myself

Igår kände jag mig frisk, det måste ju ha varit ett gott tecken tänkte jag när jag hade en lillebror bakom mig som febrade och yrade och fick totalryck på min underbara DVD som inte ville som han ville.

Nu sitter jag här själv med feber och kan varken sova eller vara vaken känns det som. Vad gör man då? Jo, man tar och bloggar lite om livets underverk. Jag är ganska glad, även fast jag är sjuk. Ska inte klaga.. förutom att jag inte kan svälja, gulp. Det kliar i öronen och halsen och jag både fryser och svettas så där underbart som man kan när man är sjuk, yey.

Jag hade världens pusskalas idag vid lunchen. Prinsen var på strålande humör och tyckte att jag behövde lite kärlek. Världens sötaste kille. Dock 2 år gammal, men det är same same.. han är bäst. Han tyckte nog det såg ut som att jag behövde HUNDRA pussar. Och så kramade han mig sådär gulligt som bara en sådan liten sötnos på 2 år kan göra, fniss.

Sen vid mellis ville jag dö lite, så jag gick hem kanske 8 minuter tidigare. I hallen möter jag den där snygga pappan. Han försökte skämta med mig lite med glimten i ögat "vi ses imorgon halv7 då ;)" Jag fattade ju precis vad han menade så jag blev nog illröd i ansiktet och var tvungen att förklara mig. Han tyckte synd om mig bara.
Sen säger han "man kanske borde ta ditt nummer så man kan ringa och väcka dig på morgonen och kolla om du kommer" hahahah. Jag tror han vill ha mig. NEEEEERÅ. i wish.

Hem igen slängde mig i ena soffan, lillebror på andra och båda ser ut som vrak. Vi drog på 'Rena Rama Rolf' det var ju inte igår direkt. Skratta kunde man ju också.. tack Gud.

CASELY FT. FLO-RIDA - EMOTIONAL REMIX


jag är normal.

Pizza grandiosa med majs och morötter på, ja.. jag har hackat dom själv och lagt på.
Jag är speciell. Jag är ingen pizzaätare i vanliga fall men när det inte finns något annat hemma så vadfaaan.

Och folk som känner mig vet att jag inte äter mat utan grönsaker. Så där ja.. morötter och majs PÅ pizzan, KANON!

Jag och min fantasi

Mina drömmar är ganska sjuka. Men varför lyckas jag alltid drömma samma drömmar flera gånger för?
Alltså jag kan ha drömt en dröm när jag var 5 år och sedan drömt den igår och kommer ihåg allting.
Helt sick. Den här drömmen drömde jag iallafall för inte så länge sen.
Den påminner mig om Narnia/Trollkarlen från OZ.. osv.

Det hela börjar med att jag är på en filminspelning med massa människor och Mikael Persbrandt är med. (hellu.) och han och jag spelar mot varandra i flera scener. Vi är vid en sjö där det finns en slags bro. Men det är skitsamma. Det roliga är att han går och tar mig på rumpan hela tiden och hånglar upp mig lite smått titt som tätt. Jag har på mig en sommarklänning, jättetunn. Jag står lutandes mot den där bron, med Persbrandt framför mig. Jag drar upp ena benet och han in med handen under klänningen... sen kommer folk och vi slutar.

Sen helt plötsligt är jag mitt ute på havet. Det är is överallt. Och jag är med i någon "rädda djuren förenning".
Det har varit något konstigt med vädret, havet har frysit till is på bara några sekunder så man ser valar, delfiner, sälar.. ja, you name it. Man ser hur deras stjärtar m.m fortfarande är ovan ytan. Jag går mest runt och gråter för att jag vill rädda allesammans. Helt plötsligt börjar det knaka i isen. Jag och två tjejer till står mitt ute på havet med ingenting som kan rädda oss nu va. Nu är isen så tunn att man ser vad som simmar där under. Dam dam dam dam dam dam. Mitt under mig simmar en haj. Mitt hjärta börjar gå i 180! Nu börjar man se lite isflak flyta omkring. Snart är det kört, fläsket är snart stekt. SNART ÄR JAG HAJMAT! Plums, och jag är i vattnet. Okej, nu kommer paniken. Jag skriker och skriker och skriker. Då kommer en båt med två lite äldre herrar i. Dom har plockat upp ena tjejen, den andra vet dom inte var hon är. Dom ser hajen men säger ingenting till mig förut: "simma LITE snabbre... snabbare... SKYNDA DIG NU!" Sen är jag uppe i båten i samma stund sträcker sig den blodtörstiga hajen efter mig i samma veva jag kastar mig i båten. Skakis. Eh, ja.
Vi åker vidare för att leta efter den andra tjejen. När vi väl ser henne! HURRA... men vänta vad händer. Hon åker upp och ner ur vattnet gång på gång. Och hon ser ju inte så glad ut direkt. Vi åker närmare. Helt plötsligt åker hon upp men ännu högre denna gång och hon sitter fast i något konstigt djurs gap. Mina ögon blir stora som fotbollar. Helt plöstligt så är hon inne i bestens mun. Vi åker därifrån. Alla är helt tysta. Jag har förresten räddat en sälunge som jag har i en filt i min famn. Jag är värsta heron!

Sen helt plötsligt så kommer vi till 'the real' saga som handlar om MIG och mina talande djur.
Jag är ledig från skolan/jobbet jag är på någon konstert liknande sak i sturegallerian. Konsterten tar slut, och klockan är över 23 rycket men ALLA butiker är ändå öppna. Jag går in och ut ur en butik, går till bussen åker runt 2 stationer hoppar av går in igen och så där håller jag på ungefär fem gånger. När jag går in i affären för femte gången träffar jag en gammal kompis Johanna, och sen kommer Sandra och Mickis och Carro förbi. Vi går och käkar på något sliskigt pizza/hamburgare/kebabställe. Men helt plötsligt är jag själv, men dom är med ändå. Jag är där med min pojkvän istället och han beställer en pizza som påminner om en stor hamburgare. Vem är det som står och gör denna? Jo, Johanna som jag gick dit med. Sen när vi ska gå iväg iallafall så hamnar vi på en strand. Helt plötsligt är vi på en strand. och inte en svennestrand utan en som är snarlik med thailand t.ex. Vi traskar runt och undrar hur fan vi kom dit. Min pojkvän som är Ryan Gosling 
 (som antagligen hette något svennenamn i min dröm) han var också med. Vi klättrar bland massor av klippor när plötsligt Carro ramlar ner i havet. Min hjältemodiga pojkvän hoppar efter och räddar henne, drar upp henne ur vattnet och kollar så att hon lever. Jag och Sandra tror att hon är död!! Men det enda som hänt är att hon skrapat upp lite på foten, men hon tyckte det var värre än så. Sen fortsätter vi vandringen. Vi kommer till en vulkan och vilar oss. När det helt plötsligt blir vulkan utbrott, vi for upp i träden och vad som nu fanns där. Sen när det slutar hoppar vi ner igen och vulkan öppnar sig så kommer en slags dator ut, Sandra börjar pilla på den lite. Det var helt sjuka saker som kom upp, och hon fick tokryck. Sen åkte datorn in igen. Och vi började bli lite skeptiska kring vad som händer nu.. innan jag vet ordet av så är Mickis en hund, kollar åt ena hållet Sandra är en katt och så är det något som sätter sig på min axel hela tiden, men vadfaaaan Carro är en liten fågel. MIN pojkvän och jag tittar på varandra, "vadå, ska vi också bli djur nu eller?" Men det blev inte. Vi hamnar iallafall i jätteläskiga faror ungefär hela tiden. Vi kommer till en storstad men den är bevuxen med massa träd och buskar, ser ut som en djungel och det enda som vi möter på är vilda djur som vill döda oss. Mina djurvänner räddar mig varje gång och jag gråter varje gång dom skadar sig. Det här fortsätter hur länge som helst. Vi lever där i 1-2 månader och måste skydda oss varje dag från hungriga lejon, tigrar.. andra sjuka djur som jag aldrig sett förr. Nu har vi hamnat vid en lägenhet och det kommer ljud ut från några högtalare.. det var ett helt sjukt språk men jag förstod varje ord ändå. I samma stund i min dröm kommer det upp en bubbla som säger att damen som pratar hon pratar "kattspråk" och vill att alla kattdjur och vänner ska komma dit. Hon äger också en kod in till porten, jag slår den och vi kommer in. Jag blir helt svettig, snälla säg att det är en vettig människa som kan hjälpa oss härifrån. Vi kommer upp och hon bli förundrad och undrar hur JAG kan ha kommit dit. Men vi blir snabbt vänner när jag berättar vad som helst. Tiden går och jag hinner få barn. Tills slut är det dags för oss att försöka ta oss därifrån. När det helt plötsligt slår mig.. den här tanten jag är hos,  DET ÄR JU JAG!? Jag springer till min pojkvän och förklarar min uppenbarelse men han tror jag har blivit knäpp.
Men så visar jag kort, gamla tidningar. och förklarar. Ja, den den damen vi är hos. Det är jag. Jag är i min gamla lägenhet. Sen börjar vi våran vandring igen. Jag, min pojkvän och våra två barn och mina talande djur.

purre

Den stora bilden
image67


Bara för att jag har ett liv den här helgen.. har inte ens orkat diska. Som jag skulle gjort imorse.. göre nu!

rejser bajsaren!

Sandra säger:

jaa jag e en fastshiiiiter


"vill du ha dina ägg stekta eller befruktade?"

- jag har ägglossning, det är slemmigt
- tack! det var precis det jag ville höra när jag sitter och äter

Efterlysning

I min såkallade "dagbok" jag hade, har jag skrivit om en person vid namn Emil (rock). Vem är det? Vart träffade jag honom? VEM FAN ÄR EMIL!? Just nu är det kortslutning i hjärnan. Emil.. hm.. Emil.. Jag trodde att jag bara kände och har känt EN Emil. I guess not...

Så om det är någon av mina kvinnliga vänninor som minns någon Emil jag har pratat om, please.. let me know.

Min blogg under mitt tidiga tonårsliv, skratta åt mig. Ni får

21/5-01

"Sjuk igen! Börjar fan tröttna på att vara sjuk! Fast jag tror fan att det är Tomas fel. Eller ah, lite iallafall. Jag vill ha någon att mysa med. Jobbigt! Hm, tänker. J, J, J, J, T!
Just nu ligger jag och muppar som fan. Skittråkigt har jag. Den 2:a är det AIK-DIF, YEAH!"
 

22/2-03

"Yo! Ja, idag har jag färgat håret! Ser ut som ett mongo men det bjuder jag på. Vart och handlat med Malin på Eurostop och kikat på BB. Oh yeah! Ojoj, han är ju grymt söt! Hehe!
Ligger och lyssnar på Kevin Lyttle just nu. + att jag är kåt tokigt nog!
Imorrn ska vi parta hemma hos Malin, liksom trevligt värre! Hell yeah.
Jag vet inte vad jag ska göra, flytta till pappa helt eller lida?
Snart fyller jag år också och då ska jag pierca mig!"

7/3-04

"Yo! Ja, yes eller, haha!
Eh, interner funkar nu tack vare mig, haleluja! Pratade med Jonathan idag, hihi. Han sa att han ska komma v.13 någongång, men vi får väl se. baby, com' to me.
Sen har jag umgåtts med Malin, Matteus, David, Dennis och Robin idag,  HAHA. Fett kul!

Peace!"


24/5-04

"MJAU!
Nu är det knappt 3 veckor kvar tills jag slutar 9:an. Fyfan vad hemskt det känns, bleh.
Hoppas att jag kommer in på Rudbeck iallafall. Hm, jag är verkligen trött på alla mina kompisar. Hemskt men sant. Och nu vill tydligen (kan inte nämna namn i bloggen ang. det här.. hahah) försöka igen!
Fan om han bara leker. Då slår jag honom! Like him så fuckin much. Han får mig att skratta och vara allmänt nörd.
Får fan ont i handen nu..

HEJDÅ!"

Det här är ju hur kul och pinsamt som helst för mig själv att läsa. Hade jag verkligen ny kille var och varannan månad? Pfft.  what goes around, comes around.. hahahahahahahahha.

onani var det ja

Jag tröttnar på saker, människor så lätt. Och onani. Men iallafall, next.

Idag vaknade jag 8.30. Det var inte direkt det jag hoppades på. Jag ville vakna vid 14-15 tiden och liksom "shit, nu är hela dagen förstööööööööörd, synd. Jag somnar nog om igen". Men så blev det inte. För när jag väl hade vaknat till, kollat till mobilen ifall jag fått några fyllekåta sms, det hade jag inte heller. Men iallafall, vaknade kissnödig. Jag är kissnödig hela tiden tror jag. Eller så är det bara något psykiskt som jagar mig. Tänker jag på att jag är kissnödig så blir jag det ännu mer, likaså gäller nummer två. Nu är jag nog inte kissnödig.

Imorse åkte faderskapet och min käre lillebror till Norrtälje dit min stora bror har flyttat och köpt sig ett café. Männen i min familj är värsta handymans. Dom skulle iallfall dit och hjälpa Daniel med köket som ska vara klart idag.
Det blir säkert jättefint! Jag borde ha åkt dit. Inte för att hjälpa till utan för att hälsa på min bror jag träffar en gång i kvartalet typ. Det blir säkert fina fisken det där! Tur att någon i familjen når framgång.
Har ju ett till alternativ jag kan skryta om. Min morbror som är världens coolaste. Om någon kollade på "ombytta roller" som gick på trean förut så var det en raggarfamilj som bytte plats med en religos familj och min morbor var/är raggare och han fick gå med i frälsningsarmén. Jag har aldrig skrattat så mycket åt någon i min familj som jag gjorde när det programmet sändes. Jag vet iallafall vilken sida mitt vulgära språk kommer ifrån. Min snuskiga sida kommer ifrån båda hållen. Jag kommer inte ifrån det hur jag än bär mig åt.
Morbror Tony är ascool i vilket jävla fall som helst.

Nu sitter jag här och kollar på massa "bortklippta" snuskscener från filmer. Mitt liv är jättekul, jag lovar. Okej, jag lyssnar på musik och tänker på att jag behöver glasögon. Folk säger att jag kisar när jag läser på datorn och när jag kollar på TV. Så ja, det kanske inte vore så dumt att göra en kontroll. Jag är ändå ganska sexig i brills.

Ska jag laga mat även fast jag inte ens är hungrig? Är det värt det? Varför pratar/skriver jag alltid med mig själv? Jo, för jag har inga vänner som vill prata med mig på varken MSN eller i telefonen. Jag skiter i maten.
Jag åt ändå en smörgås imorse som liknade en donut och drack vaniljté. That's some sweet shit I say!

"vad brun du är!"  sa herr Jonathan. Tackar tackar säger jag, för en gångs skull är jag inte den vitaste i kära Svenneland.

j to the O - fast car

fyndigt

Jag har gett onani ett ansikte.

kukeliku

Jag köpte en ny klänning igår.. tänkte visa upp den.. och mig själv... i den.

image66


Nej, jag har ingen flashig kamera... och det var på håret att jag kunde ha klänningen tack vare mina jävla tuttjävlar. Jag menar.. ge mig en C-kupa åtminstonde!
obs! äger bara svarta klänningar.

make love in this club

I' m what you want, I'm what you need
He got you trapped, I'll set you free
Sexually, mentally, physically, emotionally
I'll be like your medicine, you'll take every dose of me
It's going down on aisle 3, I'll bag you like some groceries
And every time you think about it you gon' want some more of me
About to hit the club, make a movie yeah rated R
Pulled up like a trap star,
That's if you have yo regular car
You wanna make love to a thug in the club with his Sice on
87 jeans and a fresh pair of Nikes on
On the couch, on the table, on the bar, or on the floor
You can meet me in the bathroom yeah you know I'm trying go.Hur jävla bäst som helst, repeat... repeat.

hahahah

"men sitt här och fis ikapp med mig, i dont mind :S" 

hahah, Aleks vill umgås med mig även fast jag har ont i magen. och jag förstår honom, jag är ju asrolig.


bäste bror!

Min storebror ringde nyss. Jag saknar honom, även fast han är lite skruvad.. han med.
Han har köpt ett café. :D:D:DD:D: Hur nice är inte det då? Grattis bror. Din jävla affärsman.
Varför kan det inte vara lite GO i mig och fåarslet ur vagnen för?

SURE THANG!

Att bli kramad bakifrån måste tamejfan vara det ultimata, det absolut bästa.
Jag vill.


"nej... inte där.. nej.. inte så.. nej.. sluta pip. NEJ"

- Vad ska du göra idag då?
- Ingenting
- Nähä, vadårå?
- Jag är trött

Jag tror att faderskapet blev helt förundrad över att jag inte sa: "nej jag ska ut och supa skallen i småbitar". Inte för att jag brukar säga så men iallafall. Jag tänker inte ens gå ut i helgen. Om jag inte vaknar imorgon och känner, damnit jag vill ut och dansa och dricka öl. För något annat är jag inte sugen på. Men det tror jag icke.

Jag är slut. Jag trött. Snark snark snark, vad rolig min blogg måste vara just nu. Inget roligt händer heller.
Eller jo, fick deklarationen igår. HOHO.. cash mama! Jag och Sandra åker utomlands i sommar. Någonstans, vart vet vi inte än. Destination unknow. Så det var galet med nice... bre.

mums!

Jag är nog lite kär i Stephen Coletti
image65

the real bajsmannen?


som jag har letat!!!


Det är insidan som räknas.... sa den fule

AHHHH.. Jag har varit internetlös i en vecka och ja, lite abstinens av att kunna skriva av mig lite på bloggen har jag haft kan jag erkänna. Och eftersom att det här är den enda sidan + youtube jag hänger på så ja, ni förstår.
Hands down - no life, no life.

Veckan började iallafall rakt åt helvete kan jag meddela er om.
Måndagen var väl helt som vanligt. Men allt började på Tisdagen. Jag skulle öppna för första gången på jobbet. Vad händer? Jo, ingen av telefonerna jag har ställt som alarm och då min egen ringer inte. Min telefon har stängt av sig och vägrar sättas på igen när jag gör ett tappert försök. Jag rusar upp till köket och kollar på klockan TIO ÖVER SJU!!!!!!! Och man öppnar HALV SJU. Kan ni känna lite panik med mig?
Jag slänger på mig kläder (en tröja med alldeles för mycket urringning så jag skäms.) kutar till jobbet anfådd och Lissan är helt uppe i varv och undrar vartfan jag hade varit och jag börjar gråta.
Om jag har påstått för någon att jag har haft ångest förut så går inte det här att jämnföra. Jag hade spyan i halsen för att jag mådde så dåligt. Min hjärna hängde inte med. Drar av mig kläderna helt jävla skakis.
Jag kunde bara se alla föräldrar framför mig hur dom stod med vapen och ville döda mig och hur dom skriker på mig. Tji fick jag. Dom förstod mig.. jag är inte mer än en människa. MEN JAG FÖRSOV MIG INTE!
Det stör mig mest. Jag försov mig inte ens, jag var inte ens trött. Jag har bara sån himla tur med tekniken HELA tiden. Dagen gick och jag mådde piss hela dagen. Lissan bad mig andas femtioelva gånger.
Dagarna har verkligen fortsatt att vara piss, jag mår asdålig. Känner mig helt slut, känner mig lite deprimerad. När jag väl kommer hem och ska sätta mig vid datorn så fungerar inte ens internet. Det var då själva fan.
Sen slutar min telefon att fungera, kan varken ringa eller skicka sms. Jag fick IN sms, men kunde inte skicka ut några. Jag var ett nervvrak. Hem och läsa asgamla VeckoRevyn som är typ 5 år gamla. Somnade.

Jag blir frustrerad och arg på mig själv och den jäveln som sitter där uppe och gör narr av mig.
Någon där uppe AVSKYR mig. Jag skojar inte, ingenting går som jag vill.
Jag hade till och med försökt ändra lite på mitt liv. Lite småsaker, och hur jag ska börja tänka.
Ahmen tjena! Det går åt helvete det med.
Idag har det iallafall hittills gått helt okej. Åkte till SIBA och lämnade in min telefon som jag varit utan i 2 månaders tid, min älskling. "ja, vi skickar ett sms om ca 2½ vecka och bekräftar att telefonen är klar."  Jaha.
Jag och Sandra charmades av killarna som hjälpte mig. Ena killen var han som BAD mig att köpa den telefonen då den var sprojlans ny i butiken och jag fick första exemplaret där.
Han - Ja, den är ju snygg iallafall!
Jag - Ah visst är den.. inga repor eller någonting.. jag tar hand om mina saker.
Han - Aha... jag menade bara att den var snygg
Skjut mig rå. Han sa det iofs med glimten i ögat.. bakom glasögonen.
Sen skulle den andra killen ha mitt nummer för att kunna skicka det där sms:et till mig sen.
Han - Ska jag fråga om hennes nummer?
Andra killen - Ja? vad du ska ifrågasätta allt hela tiden!
Han - Jaha, får man ragga på jobbet alltså?
Jag - Är du ny på jobbet eller?
Han - Ahh började imorse, vänta bara om 2 dagar är jag bäst!

På motorvägen höll jag och Sandra på att bli mördade av en man i skåpbil som inte ska få ha körkort. Han körde slalom mellan alla filer och alla bilar. Vi höll på skita ner oss och hjärtat satt uppe bihålorna på oss.
Flera flera meter såg man hur han blinkade till vänster och höger hela tiden, jävla idiot jävel.
Vi kunde dött. Sen så mötte vi 2-3 civilpoliser också. Och hamnade bakom en bil med några tjejer i som antagligen satt och sminkade sig. Dom körde högst 60... på motorvägen. Jag och Sandra fick några anfall och ryck.
"KÖR IN I DOM.. KÖR IN I RÖVEN PÅ DOM!!!!" satt jag och skrek till Sandra. Sen satt dom och dansade någon arabdans i bilen såg jag. Jävla idioter dom med. Dom var säkert bara 18.

Sen tog vi oss till Kista helskinnade iallafall. Jag köpte världens mysigaste mjukisdress med asnajsiga mjukisbyxor som går under knäna och en hoodtröja till som är det skönaste jag satt på mig.
Sen så köpte jag mig två par örhängen... och en svart jättegullig klänning. Lovade Sandra att ha den på midsommar, då vi ska ha romantisk middag. Bara mina tuttar får plats i den.. nej, orkade inte testa.
Och så köpte jag ett jättefint LIPGLOSS rosa karamellfärg typ. Uhlalala på det!
Sen köpte jag ut snus till min pappa också.

Nu har min far försökt fixat internet i hundra år och nu funkar det. Men jag är fortfarande lite skeptisk! Faktiskt.

Ont i nacken har jag också. Lissan är och knullar just nu. Själv sitter jag hemma i min mjukisdress och fiser.
Jag har inte ens någon att sma med förutom Sandra. Jag känner ett utanförskap. Alla har en partner, utom jag och Sandra. Vi är utanför. Jag behöver en partner. Yeye, får nöja mig med mig själv ett tag till rå.

Sa iallafall till Lissan att jag ska bli nunna idag.
Hon svarade: "En nunna med stav!" 
Nu vet dom flesta av föräldrarna på jobbet att jag är singel och lever med min rosa jävla gummiballe som är o-asskön. Jag hatar den. Låter mycket gör den också.

Sen så ska jag nog plugga till Sexolog eller vad fan det nu heter. sandra tyckte det var en utmärkt idé.
Börja prata om saker jag är bra på. Jag är förvisso grym på att byta blöja och bli nyst mellan tuttarna av mina små shiiiitungar på jobbet. Men håller det i längden? När jag får egna kommer jag inte palla trycket.
Jag är fan redan halvtidsmorsa kan man kalla det.
Jag byter blöja på dom, matar dom, gosar med dom, leker med dom, nattar dom, väcker dom, klär dom, tröstar dom med mera, med mera.. och blir kallad mamma. Vad mer begär man? Jo en egen. IALLAFALL!
Idag var jag bara jättetrött på att ens var där. Kände mig stressad och förbannad på allt och alla.
Men usch... Josefine, håll bara din mun nu. JAG ÄLSKAR DOM SMÅ SÖTA SKRIKANDE SMÅFOLKET!

puss och kram vi syns på stan din gangster.

yo!

"kärt barn har många... namn?"

Josofin - Josefine
Josesin - Josefine
Jusefän - Josefine
Nussan - Jossan
Joso - Josse

Mamma - Josse


"Allt med tuttar och som bär små bebisar är mammor i deras ögon".

Mer död än levande

Igår hade jag en snygg-dag som fick heta duga. Jag kände mig snyggast på hela jordklotet typ. Den solen blev till en PANGkaka imorse då jag vaknade och mitt hår låg inte alls som det gjorde innan jag gick och la mig. Vilket är ganska logiskt då jag sover som en vilde. Folk undrar varför jag har så "stor" säng då jag bara sover längst ut och nästan utanför sängen. Ibland h'änder det att jag vaknar och ena benet hänger nedanför sängkanten. Sen så vet jag inte hur många gånger i sömnen jag springer upp och ned för att öppna dörren till min dammvippa som har beslutsångest men alltid lyckas vakna PÅ mig och ser helt förskärckt ut när jag kollar på henne och önskar att jag var henne just då. Bara vara hemma, sova, äta och vara fet. Okej, så jävla fet är hon inte. Hon äter också som en karl.

Klockan är nu 18.10 (i skrivande stund) och jag kom hem för fem minuter sen från jobbet. Jag hann läsa två böcker för grabbarna grus som var kvar sist. Mitt i allt fick jag ett oväntat samtal, haha. Det sista jag hör är "men gumman.. gumman.... " sen bryts det. Då kom deras pappa in också så det var väl ganska bra timing ändå.
Jag klädde på mig i samma veva som dom klädde på sig så jag skulle komma iväg så snabbt som möjligt, nejdå jag är inte alls stressad av mig, inte alls. Det är tur att deras faderskap är väldigt trevlig faktiskt.

Mina ögonlock hänger ner till magen känns det som. Helt sjukt slut. Jag förstår inte människor som pallar träna efter en lång arbetsdag. Går jag och lägger mig nu så somnar jag. Och jag kan inte göra det. Idag stängde jag = stanna kvar sist. Imorgon öppnar jag = kommer dit först. Känns ju som att en övernattning hade passat in, fast ändå inte. Är livrädd för att vara ensam på jobbet. Det är för stort. För läskigt. Jag blir paranoid så fort jag hör någonting. Och ja juste på det att jag börjar tidigt imorgon - slutar tidigt, så har vi möte vid 18 också så jag hinner ju ändå inte dra iväg någonstans. Om jag nu skulle ha någonstans att dra iväg till.
Jag är trött. Heltid är för vuxna, hur vuxen är jag då. Fast... det är väl fullt mänskligt att vuxna också är trötta.
Hahahahaha.. jag vuxen. Om min pappa skulle läsa det här skulle han bara skratta åt mig och säga "du är inte vuxen".


snark då!

mina bäst fränds

Kom på att jag egentligen har helt sjukt bra kompisar. Tjejkompisar. Jag kom på att vi jämt klagar på oss själva och ditten och datten. Men sen kom jag också på att vi är sjukt bra på att ge varanda komplimanger om vad det än gäller. Hår, kläder, smink.. kroppsdel.. vad som. Sandra gör mig glad varje gång jag träffar henne. Hon säger alltid att jag har fint hår (om vi räknar bort då jag har fettigt hår). Eller ja, det kan vara vad som helst som sagt.
Det tror jag mer borde göra bland sina vänner, det uppskattar man på riktigt. Och är man NÄRA vänner så hoppas jag att dom menar det man säger också. För det gör jag. Tycker jag att någonting inte är fint håller jag det för mig själv. Ja, om dom inte frågar och jag måste svara ärligt såklart.


Så, tack för mitt ord... min egna blogg!

GLAD TJEJ!

Nu är mitt hår JÄTTEljust, jag är brun.. och fräknig.. jättefräkning på näsan och kinderna! Nu vill jag åka utomlands och bli ännu brunare, på riktigt alltså. Inte grillbrun. Annars är allt bra, till viss del. Men jaaaaaaaaaaa!
Jag lärde mig precis att bränna en skiva. Hur teknisk är inte jag på en skala? Jätte ointresserad så det finns inte.
Någon kan ju få lära mig att ladda ner serier iallafall. Jag vill ha alla säsonger av Laguna Beach (iallafall där Stephen är med.) och alla säsonger med One tree hill. Kan någon fixa det till mig? Tack på förhand!

I'm what you want, I'm what you need.

Jag har blivit en envis åsna. Jag vaknade och kände det direkt. Jag är en åsna, en envis jävla åsna. Jag ger mig inte!

Sen innan jag skulle lägga mig igår kom jag på att jag är 100% snyggare på kvällen, precis innan jag ska lägga mig. Jag kan stå och spegla mig i hundra år utan att ens tröttna att kolla på mig själv. Jag speglar mig tillochmed i fönstret. Helst i bara underkläder och tänker 'skitsamma om någon ser mig, jag är snygg ikväll'.
Just för att jag känner så här just nu tror jag också är för att nu när jag jobbar 'heltid' så äter jag mycket nyttigare. Jag äter sjukt nyttig frukost, sen har vi frukstund, sen 'powernap' med kidsen och sen är det lunch som inte ens är onyttig.. jag äter förvisso som en karl när det är lunch men jag har alltid ätit efter tallriksmodellen dvs jag har mer grönt på tallriken än mat. När jag kommer hem blir jag inte hungrig förns vid 22 tiden och då är det dags att sova.
Jag känner och ser direkt på min mage att något håller på att hända. Sen att jag köpte ett par jeans i 3 strl mindre gör mig ingenting. I diggeli-digg it! Det är nog helt okej att man blir kär i sig själv ibland.
Nååååååååååväl.

Kul att det är sol idag. Jag hade ju hoppats på att våren skulle hålla i sig, sen så hade det regnat inatt också. Kul, jättekul.

Jag drömde att jag blev pussad på ryggen och i nacken och så vaknade jag utav det och vände på mig och kände mig jättemyssugen, alltså JÄTTE.
Det enda som låg bakom mig var min dammvippa till katt och kurrade.

Snacka om besvikelse 3e gången gillt.

pusi pusi

SAY HELLU TO MY LITTLE FRIEND VÅREN!
image64

ett år sedan.


b-usted

Said I Promise To Never Fall In Love With A Stranger
You're All I'm Thinking Of

mjau


jorå satte!

Lördagskväll och jag sitter hemma, nykter i sin vanliga ordning. Eller kanske inte. Men oftast nu för tiden.
Hade jag inte hånglat upp min vinare helt igår så hade jag nog inte bangat på att gå ut idag.
Nej, istället sitter jag hemma vid datorn och har absolut ingenting att göra. Finns inget intressant på TV heller.
Och nej, jag kan inte ladda ner filmer heller, jag vet inte hur man gör ens.

Ingenting är som det brukar, eller verkar. Jag är lite lost i mig själv. Jag gillar inte när jag blir osäker på mig själv, vad det än gäller. Vad är det du gör med mig egentligen? Jag vet inte, och du verkar inte heller veta det. Men du kan ju gärna ta reda på det. Lugnt ena dagen, andra inte. Som sagt än en gång, hur lyckas jag? Varför jag?
Någon där uppe gillar inte mig tror jag. Jag säger bara: hush baby, hush så länge. Tills du verkligen gör det du säger.

Mycket snack, lite verkstad fungerar inte i längden.

Om man kanske skulle ta och börja träna igen då.


hush!

Igår när E ringde mig när jag var hemma hos Sandra så frågade han vad vi gjorde och jag svarade: "vi diskuterar sex!". - Ovanligt! Kom det ut från hans mun.

Sen kom jag på mig själv att det är nästan det enda vi i min fina lilla tjejliga pratar om för att vara ärlig. Sex.. och ännu mera sex. Börjar vi gå in på sentimentala saker så börjar alltig någon gråta och kvällen blir förstörd. Eller börjar vi diskutera politik så blir alla som sura på höns och det är kackel överallt. Men inte när det gäller sex, då sitter vi sansade och lyssnar och tittar på varandra och förstår varandra, och ibland förstår man inte alls.
Då är det mest dom som inte förstår sig på mig när jag förklarar något. Ibland är jag för extrem för dom.

Ungefär som när "anonym" säger:
"Gissa vad jag har gjort som jag adrig trodde jag skulle göra"

Jag sitter på helspänn och väntar mig något riktigt riktigt smaskigt och hon berättar att hon har haft cybersex med sin pojkvän. Och då tänker ju jag självklart att båda två har slagit på camen och börjat roa sig med sig själva framför varandra och det blev riktigt nasty. Istället så var det bara HAN som hade haft camen på. Det förstörde hela stämningen för mig. Som jag alltid säger, skare va så skare va! På riktigt. Go for it!

Sen blir jag chockad varje gång över hur många som egentligen fejkar orgasm, jag blir chockad på riktigt. Jag skulle aldrig ha sex utan komma jag med. Är det så att personen kommer före så går det andra att fixa, fixar inte denna det, så fixar man det på egen hand. Come on liksom!

" A-möten för kvinnor som får sendrag i lilltån under ridning" Carro och jag är vardinnor, välkomna!

Är du här för att stanna eller hittar du på nu?

frågan ställer jag till både vädret och till dig.

Jag älskar våren för att jag blir så glad och ja, glad och värmen gör det bara ännu bättre. Men hur fan ska man veta vad man ska ha på sig? När man vaknar är det höstgrått, det är nästan minusgrader. Man går till jobbet i vinterjackan, när du väl varit på jobbet i 2-3 timmar så tittar solen fram och det blir genast massa plusgrader och man håller på att löka ihjäl. Sen att barnen kommer till dagis i overall gör inte saken bättre. Skönt att sitta i solen i en heltäckande overall när man kanppt kan gå själv. Nåja, jag är inte här för att klaga. Men värmen kan ju gärna få hålla i. Det får gärna bli sommar, och sommar kommer vi nog få direkt i år igen. Den där uppe tänker nog samma sak "eh vi skiter i våren i år igen och slänger på lite exotiskvärme till lilla svealand direkt".

That's that shit.

BLÅÖGD I NEGATIV TERM

Igår hade jag stängningen på jobbet. Jag var helt slut, helt död helt mos, skjut mig typ.
Kommer hem drar på mig andra kläder, hinner/orkar inte ens sminka mig. Sätter mig på nästa buss till Sandra hem till henne på middag. Det bjöds på massa godsaker. Jag fick i mig min vinare, som jag idag känner var helt jävla onödigt. Vi spelade spelet 'våghals'. Först skulle jag låtsas att jag fått ett brutalt näsblod och ha två pappersbitar uppstoppade i näsan i över en timme, sen skulle jag lägga mig på golvet och låtsas vara en säl som blivit övergiven av sin familj. Jag var sexig. Glöm inte att jag gjorda massa läten också.

Sen skulle alla ner till KC jag skulle följt med men kom på att, nää.. jag gillar inte det stället och jag har ingen lust att vara där och träffa alla man redan känner, fast i onyktert tillstånd och alla älskar alla även fast man hatar 80% av folket som är där. Dom flesta har knullat med dom flesta. och ska du leta gobitar så dra till något an nat ställe än KC, den din vän har satt på, kommer du sätta på. Incest-Märsta, visst är det härligt? Inte.

Mickis skulle göra högskoleporvet idag så hon drack inte och hade bilen med sig, lucky me. Fick skjuts hem helt onykter.. tog ungefär 20 min för mig att gå upp för dom två trapporna som är upp till mig. Kalas!
Sen minns jag inte mer, jag somnar och vaknar och tror att det är alarmet fast såg imorse att det var Bello som hade ringt mig.Jag får flashbacks, inte en endaste gång till. Det här är inte okej.

KOM IGEN SVENNE!


SNARK!

Hur trött är jag inte på en skala från 1-10, en relativt stark 10 måste jag erkänna. Sen blir jag inte piggare av situationen heller. Jag blir bara irriterad, jag är irriterad just nu. Glad tjej goes irriterad surkärring med påhittad PMS. Jag har inte PMS. Jag tror att PMS är ett bra sätt att skylla sin irritation och ilska på. Jag tror inte på det där med PMS, PMS skaffar man sig om man inte har något roligare för sig och pissar på allt  här i världen i typ en vecka. Det gör inte jag. Jag är ju glad! Men trött och irriterad. Nu sa jag det igen.

Tänker inte ens ringa. Jag är inte den som är den, jag är den andra.


Skönt att jag börjar 9.30 imorgon och har stängning. YEY, jag är riktigt pepp inför det. Ganska lagom, eller inte alls.
Vill åka iväg, bort bort någonstans. Någon som känner sig manad att åka iväg?

Sen så har jag köpt en jättefin klänning, jättefina skor, jättefina jeans och massor med fina linnen. Jag är mer än nöjd. Även om jag skulle behöva en ny jacka... ajuste, en väska köpte jag också.

Hade en intressant och rolig diskussion med min mamma igår när vi satt och käkade.
vi kom in på pappa och jag och lillebror pratade om hur snygg pappa var när han var vältränad och välfriserad osv.

Så säger mamma: det var ju på våran tid!
pontus - eh, nej.. det var 2003, när han pluggade..
mamma - ja, vi träffades då
jag och pontus skrattar i kör och säger "MEN NEJ!"
Mamma börjar också skratta.. "vadååå?"
jag - ursäkta mig men du och pappa skilldes -96, det är ett himla bra tag sen. Pappa var tillsammans med Jenny då, nu måste jag ringa och berätta det här för pappa
Mamma sitter och fnissar och skäms i hörnet.

Diskussionen går över till något helt annat då vi pratar om namn och jag ber'ttar vad min son ska heta.
När kvinnan säger: "Alexander Den Store, är fint det med!"
Ibland undrar jag vart hon får allt i från... Jag vill skratta åt den som i nutidens läge döper sitt barn till just det.


Jag är trött. Men kan inte sova nu, då vaknar jag 5 imorgon bitti.
Ska man besöka bolaget imorgon? Svar; nä..
för det hinner jag inte, jag STÄNGER.

oh happy lucky me!

blondie

Igår var jag och käkade på kina med min mor, lillebror och lillasyster och fick mina försenade presenter. Jag fick 500:- och en flaska sprit och en påse med margarita drinkmix, haha. Min mamma kör fullt ut! Ändå tyckte hon inte att jag skulle dricka en öl till maten "du dricker inte".  Nej, jag gör ju inte det.

Efter det sprang jag hem och hälsade på vovven innan jag och bror skulle ner och sola oss lite. Zeth blev överlycklig. Han saknar nog mig, mycket mycket.

Sen hem igen. Och väl hemma skulle jag egentligen gått och lagt mig DIREKT.. vid 21.30 ungefär. Men istället fick jag en infall och gjorde slingor på mig själv. Jag måste komma någon vart med min hårfärg som hittills har varit grådaskig. Körde en hel del slingor i fram.. och typ 3 stycken i bak, där det inte gick så bra.
JAg nojar alltid när jag håller på med slingor hemma och tror alltid att det ska bli orange eller gult.
Det såg gulaktig ut när jag skulle skölja ur det sen torkade jag det och det la sig över mitt andra hår och jag blev fan nöjd. Jag kände mig som en sexy motherfucker och luggen la sig as-snyggt också. Så det var ett "YEAH" moment för mig igår. Idag fick jag däremot ta tröttheten med en klackspark i röven.

Började kl 7, allt har flytit på som vanligt. Satt och planerade lite med Lotta idag och vi kom väl fram till en hel del bra saker faktiskt. Och jag gjorde iordning en jääääättefin pärm till oss. Ha HA ha!

Sen när jag skulle gå hem så fick barnen något spel, jag vinkade till alla, och alla började gråta. Jag fick seperationsångest. Hur ska jag någonsin kunna lämna mina barn på dagis!?

KLAPPA HÄNDERNA NÄR DU ÄR RIKTIGT GLAD!

klapp klapp.

Glad är en underdrift. Jag är överlycklig. Jag har träffat världens bästa person. Våran är (förhoppningsvis) här NU. Ja, allt känns bara underbart. Sen att jag har solsting och huvudvärk är skitsamma, skulle ändp kunna dra i mig en öl eller två just nu.

Det är ju första april idag också. E har kört världens sämsta aprilskämt på mig så jag började dagen med lite gråt. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Jag är ingen tönt, egentligen. Men sen blev dagen så mycket bättre.

AAAAAAAAAAAHhh... återkommer. Nu ska jag steka en hamburgare och ta mig en 3,5a.

pusi och sol

RSS 2.0