BLÅÖGD I NEGATIV TERM

Igår hade jag stängningen på jobbet. Jag var helt slut, helt död helt mos, skjut mig typ.
Kommer hem drar på mig andra kläder, hinner/orkar inte ens sminka mig. Sätter mig på nästa buss till Sandra hem till henne på middag. Det bjöds på massa godsaker. Jag fick i mig min vinare, som jag idag känner var helt jävla onödigt. Vi spelade spelet 'våghals'. Först skulle jag låtsas att jag fått ett brutalt näsblod och ha två pappersbitar uppstoppade i näsan i över en timme, sen skulle jag lägga mig på golvet och låtsas vara en säl som blivit övergiven av sin familj. Jag var sexig. Glöm inte att jag gjorda massa läten också.

Sen skulle alla ner till KC jag skulle följt med men kom på att, nää.. jag gillar inte det stället och jag har ingen lust att vara där och träffa alla man redan känner, fast i onyktert tillstånd och alla älskar alla även fast man hatar 80% av folket som är där. Dom flesta har knullat med dom flesta. och ska du leta gobitar så dra till något an nat ställe än KC, den din vän har satt på, kommer du sätta på. Incest-Märsta, visst är det härligt? Inte.

Mickis skulle göra högskoleporvet idag så hon drack inte och hade bilen med sig, lucky me. Fick skjuts hem helt onykter.. tog ungefär 20 min för mig att gå upp för dom två trapporna som är upp till mig. Kalas!
Sen minns jag inte mer, jag somnar och vaknar och tror att det är alarmet fast såg imorse att det var Bello som hade ringt mig.



Jag får flashbacks, inte en endaste gång till. Det här är inte okej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0