Conan O'brien!

                                   image41

"The Cone" är framtidens leksak. Sandra... ska vi ut och shoppa snart eller!?!?


(bilden är lånad på martinshop.se)

beroende

Jag är beroende av örtsalt, prioriterings objekt nummer ett som jag måste ha.
Sen är jag beroende av att KÖPA snygga underkläder och allt där till.
och vaniljté ofcourse.. sen lite porr också.. men inte alltid.

Men jag kom på det just när jag lagade min SUPERgoda middag (eller inte) havregrynsgröt, två ostmackor med gruka och ÖRTSALT på det.. när jag käkade äggröra till frukost hade jag ÖRTSALT till det med.
Och allting började med att jag fick praktik på dagis i gymnasiet och på den vägen är det..
Jag har det till varje måltid. Ketchup ain't my thing anymore. Jag har gått över till starkare grejer.

Sen så vill jag bara påpeka att det här är min 3e helg nykter, YEY! Jag är så sjukt duktig.
OKEJ, jag smakade EN klunk cider och TVÅ klunkar öl förra helgen. Men det gills ej!
Jag är svinduktig.. jag är en rolig prick utan alkohol. Men det har jag iiofs inte kunnat visa eftersom att jag lyckas bli sjuk till varje helg. Vet inte riktigt vad det är frågan om.

Sen har jag börjat få jätteont i jag-vet-inte-vad i magen så fort jag äter något. Det känns som ja.. jag vet inte, kan inte förklara. Det gör iallafall ont. Typ lungorna!?!? Fast nä, nu orkar jag inte klaga på mer och bli mer sjuk.

SÅJA, JAG ÄR JÄTTEFRISK OCH JÄTTELYCKLIG JUST NU!!! Det är nya updates. Hihi.

                         image40

Vad kul att jag saknar mitt blonda hår som fan.

atjo atjo atjo prosit!

Okej att allting bara rinner men just att det ska klia också. Det är sjukt jobbigt! MAn vill bara trycka upp en kamm eller vadsomhelst och kliar sönder. Aja, fick för mig att testa massa hemmakurer igår då jag inte orkar ta mig till apoteket. Jag drack massa juice med pressad citron i. och ja, allt möjligt.


Googlade runt lite och tittade till min framtida hund jag vill ha. och om jag fortfarande var förälskad, och ja.. det var jag. Hur kan man inte vara det!!?!?

                                                                       image39

Dvärgpinscher i all ära. Världens sötaste minihund, bliva min?

wie..

Hands down
I'm too proud, for love
For with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Theigh to Theigh
A little


And for you I keep my legs apart
And forget it by my tainted heart
And I will never ever be the first
To say it's still a, Game over
Ah ah ah
I would do it
Push the button
Pull the trigger
Over a mountain
Jump off a cliff
Cause you know baby I love you love you
A little bit

I would do it
You'd say it
You'd mean it
I would let you do it
It was you and I and I only
Ha hm

Come here
Stay with me
Stroke me
Back the head
Cause I would give anything
Anything
To have you as my man.




Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...
en rörelse i ögonvrån..

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...
sä nära får ingen gå, så nära får ingen gå.

Lägg dig ner precis
som du alltid gör när
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...
så nära får ingen gå....

håll mig hårt min älskling!

är en riktig snorunge idag! Det bara rinner och rinner, tänk er ett vattenfall? Ja, det är typ jag. och ögonen rinner också! Nej, inte var eller något annat. Det är förkylningsrinnande. Men det stör mig... Jag vill vara frisk.

Jag tänkte ringa och boka tatueringstid också. Nu vet jag äntligen vad och VART jag ska ha allting. Alltså det är mina planer nu, och fixa naveln igen innan sommaren. Känner mig naken utan någonting i den.
Jag vet.. gay, men jag måste.
Sen är det gay att jag sitter med pappersbitar i näsan för att jag inte orkar snyta mig hela tiden. Då är det bättre så här.

Igår ringde min mamma och sa att hon älskade mig också, det var ju ganska gulligt faktiskt.
Men jag orkar inte prata med henne å länge för att hon säger alltid samma saker tusen ggr.
Ni vet som fulla människor, fast hon är spiknykter. Inte okej...  Jag ville bara berätta allting som händer just nu för henne, men jag orkade inte och kunde inte. Fick inte fram någonting.
Nu fick jag lock i öronen, kul.

Det var drama igår?!?! hahahaha.. jag är inte förvånad alltså. Tjejer.

jajoste!

OHJ JA SOMNADE VISSTH!


Vi hade inskolning idag, pappan var där. Jag stod som en gymnastikfröken när jag bytte mblöjor. När jag väl kommer på mig själv i vilken ställning jag står och att han sitter bakom mig var jag nästan tvungen att rodna.
Fast jag håller inte på med sånt, så jag skrattade bara och sa "ojdå!"

Min rumpa är inte SÅ stor.

Han log och ungen skrattade, det var väl lite det som var meningen kanske?
Även om det nu inte var planerat..... kanske.  he he he heeeee

crash and burn baby och ställ dig upp igen!

Frågan är vad jag håller på med egentligen. Okej, jag har inte gjort något. Men jag kan inte göra något för att göra allting bra heller. Det enda jag kan göra är att sitta och vänta. Och på dig kan jag vänta.

Jag anade ju att någonting var fel igår. Riktigt fel. Inget svar, ingenting.
Tänkte att 'nejfan, jag orkar inte en gång till.' Gick och la mig innan ens 'I huvudet på Gynning' var slut.
Somnade och toksov. Jag hade feber och hade feberyra. Drömde massa med sjuka saker. Jag vaknade en gång av att jag snarkade så jävla högt att jag väckte mig själv och var tvungen att kolla åt ena sidan i sängen att jag verkligen var ensam, annars hade det fan varit pinsamt. Sen vaknade jag en gång till av samma sak.
Helt kallsvettig och jättevidrig kände jag mig. Kände mig som alla snoriga kids på jobbet!

Sen drömde jag något jag inte borde ha drömt.... eftersom jag drömde en sann-dröm som fick min dag att gå i kras. Helt totalt. Jag avskyr mig själv, och blir arg och ledsen på mig själv när jag drömmer sann-drömmar eftersom att jag bara gör det när det är saker jag absolut INTE vill ska hända. 

Vaknade och tänkte att jag skulle ha fått ett godmorgon-sms, inte ens det hade jag fått.
Vad är det frågan om? Hela dagen går och inte ett pip.

Sen kommer smällen. Ett sms som gjorde mig kall, och helt förstörd. Heeeeeeeeelt förstörd. Och jag förstod inte själv först att jag, JAG kunde ta åt mig så där mycket. En fling är en fling.. det där är INTE en fling.
I samma stund jag läser sms:et så ska jag läsa en bok för mellangruppen (Ugglorna, ursäkta.) och mina ögon fylls och min underläpp börjar skaka och jag känner mig som ett cp. Alla barnen kollar förundrat på mig. Och jag fortsätter att läsa klart boken. Sen brast det..  En människa har aldrig fått mig att gråta SÅ av en sån anledning.
Sen gick jag och berättade för Lissan vad som hade hänt egentligen och jag berättade att jag hade drömt det samma natt och att jag var så arg på mig. Hon kramade mig och sa en sak som ändå fick mig att skratta mitt i allting. Frågan igen är vad du gör med mig.. jag är inte så här i vanliga fall.

Jag mådde som ett as efter det där PÅ förkylningen och allt kändes bara bajs och jag ville stoppa huvudet i sanden ett tag. Ska jag förlora det här nu tänkte jag? Nej, det ska jag inte. Jag ska visa att jag är starkare än så.
Och visa dig vad jag vill.
jag kan jag med.
Jag gick iallafall hem 1h tidigare, jag orkade bara inte. Satt bara och tänkte sönder min lilla ärthjärna så det luktade säkert brännt i matsalen där dom åt meliis.
Traskade iallafall hem i regnet. Ringde ett samtal direkt när jag kom innanför dörren och det, DU gjorde mig så mycket lugnare. Allt kändes bra när du sa "allt kommer att bli bra, det kommer att bli som vi vill.. oroa dig inte!" 
Men ändå så hoppas jag bara just nu, kan inte göra mycket annat. Även fast jag vill göra så mycket. Det vill jag alltid. Jag vill alltid vara superhjälte även när jag inte kan. Den här situationen är inte enkel. Och värst är det för dig.
men jag är här... jag lovar.

Senare kom iallafall Nadja över. Jag behövde prata av mig. och det hjälpte en stund iallafall.
vet varken ut eller in, jag fattar ingenting.
Som vanligt då alltså.

Från: E
"Allt kommer bli bra. Lita på mitt ord, hjärtat!"
Jag försöker. 


"I'm head over heals!"

apråpå ingenting..

så såg jag nyss den snyggaste tjejen på MYCKET länge. Alltså heeeelt sjukt snygg. Är man tjej får man inte vara så där snygg. Men gud, man dör typ. Och hon är inte ens kändis... vissa hade tur. Eller bara snygga föräldrar.

Eller fula..

vatten i öronen

Jag vaknade idag och vekligen hatade mina katter överallt annat. Jag tänkte vara snäll mot dom och låta dörren till sovrummet stå öppet så dom skulle känna sig lite välkomna.
Men nejnej.. hur kul är det när jag har en som kraffsar på alla dörrar och skriker sig fördärvad för att hon löper och vill bli påsatt. Den andra är bara cp-skadad rent ut sagt. och den andra är inte frisk den heller. Attention whore så det skriker om'et. Slickar på plastpåsar och stampar på papperskassar så man blir tokig och sitter och tar ner allting som ligger ovanför golvet. Hon sitter och puttar ner sakerna med tassarna och man skriker och blir helt galen men hon bara ignorerar. Kan dom inte vara lika söta till sättet som dom är utseendemässigt(?)

Jobbajobbajobbajobbajobbajobba. Härligt härligt! moneycashmoney. I can't get enough..

Hade världen mys-stund med T idag också. Jag vet inte vad som hände riktigt. Jag låg i fåtöljen på jobbet helt utmattad efter lunchen.. (jag äter alltid för snabbt) så kommer han springandes mot mig och klättrar upp och kurar ihop sig i min famn och bara myser. Ohhhhhhh.. sånt gör mig lycklig och glad. Det var mysigt!

Kom iallafall hem strax efter 17 tiden någongång och slängde av mig kläderna och drog på mig mjukisar direkt. och bara dog på soffan en stund. Sen tappade jag upp kokhett bad och dog där en stund också.
Jag verkligen älskar att bada. Även om vårat badkar förvisso är en meter långt typ så man får ligga med benen upp mot väggen om man nu vill ligga ner, som oftast är bekvämast. Ska skaffa en badkarskudde.

Borde faktiskt föna mitt hår nu annars kommer jag väl somna med blött hår och vakna med värsta affrot.
Hänt en, två gånger.. nevah again. Man blir mörkrädd. Till och med Sandra bad mig platta håret litegrann en gång när det hände.. eller den gången skyller vi på hennes cpbög till hårfön.

Jag är så sjukt glad nu för tiden och det är såååå skönt. Alltså jag är typ helt slut, men ändå såååå glad.
Jag känner mig lycklig. Alltså lycklig på riktigt.. det är en härlig känsla det här.
you got me so hypnotized.

"Lissan, du får ta och bli flata" 





Jag - jag vet iallafall att *beep* kommer bli bög.
Lissan - ja, det kommer han
Jag - ja, och jag har alltid rätt när det gäller sånt.. jag har värsta gayradarn!
Lissan - ja, du har ju det i blodet!

HAHAHAHAH! så gay.

ägg

Äntligen är jag helt själv. En hel vecka för mig själv och katterna. och kaninen då.. bah.
La famiglia drog till Sälen imorse, utan mig. Jag skulle följa med men fick lite panik för då måste jag boka snowboardskurs. Jag måste kunna åka. Vill inte åka skidor. Så mja, jag blev hemma.
Det var impulsgrej typ. Och då fick jag panik, haha.

Nu när jag äntligen har nerladdningsprogram på datorn så kan jag inte ens komma på vad jag vill ha för något.
Jag laddar ner musik jag redan har på den andra datorn, och det är ju kul.
Min bror är snäll och lät mig ta EN skiva som jag kan bränna ner lite musik på.. eeey.

Det är inte one tree hill idag. Vad gör jag hemma då? Jag kommer få abstinens och kanske börja städa. Skulle dock behövas, men jag orkar verkligen inte.


Hmmm.. lite hungarian massage kanske?

finns det plats?

jag vet redan vem du är
jag vet redan vad du heter
jag vill veta nu vad du tar i centimeter.


Sjuk musik, men jag gillar sjuk musik. Jag är sjuk!
They promise you a room in st.tropez but one day we might make it to mexico
Uh, baby sue me for grabbin your ass
It ain't gon be easy, it don't gon be easy.
You gonna want me, why gonna drive me crazy.
I got so many reason, oh boy you always teasin'.


your'e a sexy fuck, so fuckin sexy

Lilla Kristina

Det var full rulle på jobbet igår. Som vanligt.. men det var ändå helt okej. Det var fredag och dagen gick ganska snabbt ändå. Jag hade värsta planerna på att gå hem direkt och sova direkt efter jobbet. Gjorde jag det? Nope.
Var tvungen att hoppa in i duschen direkt och sen kom Mickis och Sandra och hämtade mig.
Dom sa att jag skulle få bestämma vad vi skulle göra och eftersom att jag är nykterist så sa jag att vi skulle äta chips och kolla tv eller film. Vi åkte till Coop och då säger dom att dom hade tänkt och "planerat" lite smått att vi kanske skulle dra till Corner och sätta oss där och "ta några glas" men ursäkta.
Jag är ju nykterist? "Ja, men du kan dricka cola." Hallå. Okej.. Nej. Jag blev 5 år och sa NÄÄÄ!
Sen träffade vi Linda på coop också, hon jobbar där. Sen så bestämde dom sig att VI skulle till corner iallafall.
Sen åkte vi hem till Sandra och bänkade oss i köket med chips och dip och dom med icke alkoholfri cider och jag med sprite och jordgubbar. Det var ju jätteroligt! Så ringer min storebror och frågar vad jag gör osv sen tar Mickis telefonen och börjar prata med honom med en kåt liten röst. "Heej, vad heter duu? Ahaa.. jag heter Lilla Kristina" Jag fick andnöd av mitt skratt. Och utav hennes.

Daniel: men hallå Kristina!
Mickis: kalla mig inte Krisitna.. jag heter Lilla-Kristina
Jag: HAHAHAHAHAHAH..eeeeeeeh GAGAGAHAHAHAHAHAHAHHEHEHEHAHAHAHAHAHAHAH *andnöd*

Mickis ger mig telefonen och Daniel frågar: "hallå, jobbar du med handikappade eller?"



Sen kom iallafall deras gamla klasskompis.
Sen gick vi ner till corner. Var inte en jävel där. Eller okej några. Jag satte mig i hörnet och höll på somna femtioelva gånger. Lindas pojkvän försökte rycka upp mig hundra gånger. Det gick inte. Vissa jobbar faktiskt.
Sen gick iallafall jag och Sandra hem och käkade makrillknäckisar och pratade goja sen somnade vi.
Vi hade snarkat i kör. Det var väl härligt! Jag och Kari (Sandras pappa.) måste planera våran födelsedag snart.
Det ska bli kool. Men det han sa var "Äh, det är festen hela veckan" Ni måste blunda och tänka på en cool man med lite finsk brytning också annars funkar det inte. Kari är cool! Han gillar min svarta mössa.

Det är sol idag, jag blir glad. Men ändå irriterad. Jävla man alltså.
Jag och Lillen drar till väsby nu och fönsterchoppar eftersom vissa av oss får lön på onsdag.
Jag borde sluta jobba inom kommunen om jag ska vara smart och vill ha tidig lön kanske. Eller något..
Jag snackar bara massa skit jag vet.

Sen är det ju skönt att min mage är uppsvullen hela tiden. Jag ser höggravid ut. Sandra höll med.
Känner mig som Pumba i Lejonkungen. Åh, förlåt...hakuna matata


SPATZIBA!

haha

Mina och Heidi's samtal måste vara dom mest givna som finns

ring ring

jag: eeeeeeeeh heeey heeehe heee hee
hon: eeeh ehehe heee babygirl booobilicious asså.. eehee
jag: ehehe heeee heee heee hihi heeee heeee
hon: asså.. heeee hehehhoho
hon: har du hört den här låten? SÅ TUNG!!
(vi lyssnar.)
jag: men aaaaaaah såå oldie
hon: pussy du är
....

sen
hon: " fråga vad hans föräldrar heter.. du vet min mamma känner alla finnar.. i hela finland"
HAHAHAHAHAHAHAH. jag dör. Dagens alltså.

oliv-digestive och vaniljté är grejer

Jag är helt beroende av vaniljté. Jag ska ha ett skåp fullt av det inom en snar framtid.

just nu klarar jag inte av min lillasyster alls.
Hon gör mig på dåligt humör.
Alltid.
Jag avskyr tonåringar... nyblivna sådana.


Men däremot så gillar jag sms ifrån dig.

dududud udDU DUNK DUNK DUNK..

så låter mitt hjärta nu ungefär. Kanske högre, och lite snabbare. Jag vet inte. Men jag gillar det! Helt klart.

Annars så har jag huvudvärk och fattar inte alls varför jag sätter mig här ändå.
Jag behöver massage, jag känner det. Fick förvisso lite massage av en femåring idag. Men vilkanypor han har då? Näe precis.
 
Kom och tänka på ungen som var tvungen att "påminna" mig om att jag har "stora bröstar" som han så fint kallar det. Älskar ungar med inkorrekt svenska. Det är askul. Eller ah barn överhuvudtaget som pratar. Om man inte pratar om små barn som är lillgamla, sånt klarar jag inte av. Men barn som pratar jättekul.
T.ex "Jag lagde den där", "jag springde dit" DÄRFÖR älskar jag pippidinosaurien i Landet för Länge sedan.
Petri är jätterolig. Han pratar sådär! "flygade", "fallade" Ja, ni vet. Kul att jag sitter och fnissar för mig själv.
Men ni förstår mig säkert. Är inte helt dum i huvdet, alltid.. även om vissa tror det. YEY!

Min lillasyster frågade mig för ett tag sen "Jossan, kan jag få följa med dig och dina kompisar och shoppa inne i stan?"
jag: "Nej du är pinsam"
hon: "VA? varför är jag pinsam? jag kan bli mogen!"
jag: "hahahahHAHA"
..jag: "nej du är för lång."
hon: "fan vad taskigt!" ... Jag vet, jag är så himla snäll. Jämt. Men vadå, hon är 7 år yngre men 5 cm längre.

Iofs vill JAG vara 5 cm kortare. Kan man krympa sig? Förutom att gå och vänta på att bli asgammal och stofil. Då krymper man ju utav sig själv. Men jag tänkte mer.. en operation kanske... dam dam dam.
Nej, skämt å sido. Men varför är jag inte lika kort som min mamma?

Jag har blivit så mogen att jag nu inte längre ser längden hos den andre som ett problem.
eller okej.. det beror väl lite på.


Jag är pinsam ibland..

Varför reagerar jag likadant varje gång? Varför gör jag samma sak varje gång och tycker att det är det bästa. Sen när jag får det svart på vitt så är det verkligen in my face och jag känner mig bortgjord och undrar "VARFÖR VARFÖ VARFÖR gjorde jag det där IGEN!??" Jag är bara tjej helt enkelt. Patetiskt iallafall..
pathetic like a girl..  Men det ordnade upp sig eftersom det var jag som hade fel, damnit. Hahahah!

Jag har varit så sjukt trött idag. Riktigt riktigt trött. Höll huvudet högt ändå. Somnade inte ens under vilan idag på jobbet, strongt jobbat utav mig tycker jag minsann! Iofs hade jag fullt upp med att försöka på Lilla I* att sova. Och hon somnade i min famno så fick försiktigt rulla över henne på en annan madrass.
Sen fick jag äta ensam med två icketalande bebisar idag. Det var ju väldigt spännande. Tror det var min tystaste måltid någonsin. Alltså.. fo real.

Sen när jag skulle hem från jobbet så springer en 4-årig pojke fram till mig "Josefine jag vill krama dig innan du går." sen traskar han tillbaka till stolen och ropar "Josefine, jag älskar dig!" AWWHOOO... och eftersom alla barnen var där så ropade jag ju självklart tillbaka "jaa, men jag älskar er med ju."
Så kommer en 3-årig pojke "Jag älskar dig med" och det rolig är att fem min innan det så sa han till mig "om du rör mi¨g så kommer min mamma bli arg på dig!" Snacka om snabb vändning..

Nu håller jag på att somna.. snark.

Plies ft. Akon - Hypnotized.mp3

you got me so hypnotized the way your body rollin' round 'n round..

01.16 blir den TUNG

http://youtube.com/watch?v=4xyQIZDzbxA&feature=related

OHHHHUFHHHHHHHHH!!!

mind tricks

Jag älskade Cerazette förut. Nu gillar jag dom inte alls. Funkar inte alls på mig längre. Ingenting blir som det ska med dom pillrerna.
Dom gör mig bara deprimerad, asexuell och stänkblödningar är ingenting jag hade räknat med eftersom jag aldrig har haft det förut. Så tji fick jag! Ett års förbrukning åt helvete.. jag som låg på min andra karta. Yeah yeah.. 

Konstiga människor gör mig illa till mods. Har ni sett arlareklamen för ekologisk mjölk? Tjejen i den reklamfilmen skärmmer mig och jag ryser av obehag när hon börjar prata. Hur kan man vara så där besatt av kor? 
Iallafall, hon skrämmer mig. På riktigt. Och jag kan inte ens skratta åt henne för att hon är pinsam utan jag blir helt enkelt bara rädd. Stackars hennes barn. Dom har säkert ko-namn. Hon föder säkert sina barn inne i ladugården också. ladugården... heter det så? 

Jag visste att bara för att jag är apförkyld så skulle Lissan ringa idag och kolla om jag kunde jobba. 
Godamnit.. jag ville ju jobba. Men det är inte så kul att jobba när man inte ens kan luta huvudet framåt lite. 
jajajajajajajajaja.. nog om klagomål. Imorgon ska jag jobba om det blir så. 

Igår tog jag ett vuxet beslut, och jag gjorde det på ett bra sätt. Är stolt över mig själv faktiskt.  

im at the bartender

brooke up with my girl last night so I went to the club.. ahaaa okeey
I like the bartender..  I'm cool.

Förkylning är jobbigt, man fryser och näsan kliar. Jag kan inte snyta mig för då händer det ingenting. Men lutar jag huvudet framåt så rinner hela hjärnan ut på en gång. Så det är ju jättemysigt.
Sen så känns det som att jag sväljer taggtråd. Det är mysigt det med.

Var iaf på en långpromenad inne i stan igår med Eric, det var mysigt. Förutom att jag hade fel typ av jacka och skor för en långpromenad. Det slutade iallafall med att jag fick skavsår och blev helt svettig.
Inte lika mysigt kanske. Sen käkade vi och jag blev bjuden på kebab.. jag har inte käkat det på över två år. Innan jag köpte det med Denize härom veckan också då. Men ändå.

Jag har verkligen aptråkigt just nu, haha. Nu började jag bara skriva för att snygg-Maria ville läsa. ;-)
Jag är inte den som är den liksom, klart man ställer upp på att ordbajsa lite när hennes arbetsdag är kass.
Erbjöd henne dock att komma hit och kramas, men neee neee.. he he he ho.

Ska aldrig mer kolla på fim som inkluderar dinosaurier.. blev livrädd. Och drömde mardrömmar.
Ni vet, jagad av T-rex. Man försöker gömma sig överallt. Han springer efter all the time. Man gömmer sig på sjuka ställen. Han upptäcker en och man fortsätter att kuta. Jag har träningsvärk i kroppen idag. Kan jag lova!

Nu ska jag snörvla vidare

"Jag vet vad jag vill och ska.."

Lördagkväll och jag satt hemma igen. Nu också för att jag är förkyld. Börjar man jobba igen så vad förväntar man sig egentligen? Speciellt när man jobbar med massa små snoriga barn. Då är det lätt hänt.
Men nog om det, orkar inte ens tänka på det. Snor alltså..

Duschen som väntar ska inte bli skön. När man redan har frossa och ska in i en jättevarm dusch och man dör för att det är så sjukt skönt. Men ni vet känslan när man drar ner kranen och vattnet sakta försvinner och den kalla luften tränger sig in i huden DIRR och man får gåshud och börjar frysa. Det är fan det värsta som finns.
Och eftersom att jag är hårfönsfantast eller "fantast" jag MÅSTE föna håret efter dusch så börjar man svettas igen eftersom det tar 40 min att torka det med mitt tjocka och långa hår.
Men vill man vara fin får man lida pin ibland, helt enkelt.

Bara för att jag pratade om dig igår och att allt är skumt så får jag sms mitt i natten. haha, jag vet SÅ väl hur människor fungerar. Vet bara inte varför? 

Stefan ringde och väckte mig imorse. TAck, det var dags att stiga upp just då.
Han var bakis och på väg till jobbet.. eller så var han på jobbet. Förstod inte riktigt.
Stefan är den enda jag kan ta ut mina o-sexuella fantasier på. Det finns nog lika sjuka människor som han och jag. Men då blir jag rädd. Vi kan inte vara friska någonstans egentligen.
Praktexemplar på att vara "störda"  det är vi det. High 5!

Var och handlade med min fader igår. Nu är jag lycklig. Nu finns det mycket att äta hemma.
Och det bästa är att det finns massvis med bröd och te och grönsaker så jag ska göra en hejdundrande frukost till mig själv faktiskt. Can't wait!.... mm vanillatea. <3

Echinagard funkar faktiskt. Naturläkemedel in my heart!

minä

Jag ska ju gifta mig med en finne, så lika bra jag lär mig finska nu.
Jag håller på för fullt.


minä haluun sinun huulet

vasstand!

- Petri flygade, jag flyyygade
- nej Petri, du fallade
- fallade jag? JAG FAAAAALLADEEE!! UHHUU HUUUU


jag älskar att sitta och skratta åt tecknade dinosaurier på en fredagnatt.

Jag vill adoptera Lille-Fot

you wanna go back to my room for some little boom boom?

cuz It's all good in the hood.

Ringde Lissan igår natt efter att ha fått det mest sjuka och oväntade mailet på länge. Jag blev helt ställd och jag blev helt... chockad helt enkelt. Helt sjukt var det iallafall. Helt sjukt egentligen att vi ens pratar med varandra lite.
Inte jag och Lissan alltså.. utan den andra. Anonyma personen...

Vi kom iallafall in på värsta diskussionerna. Det var lite skönt att prata av sig lite, händer inte ofta nu för tiden om jag ska vara ärlig. Och när man väl börjar så bara spyr man ut allting på en gång.
Jag har iallafall kommit fram till att jag har ett syndrom som gör att när väl en person berättar att den tycker om mig, så försvinner den sen. Och det kan vara för alltid. Och jag förstår inte grejen? Jag förstår inte ens meningen med att den personen sätter mig i den sitsen och berätta det om det nu är besvarat och sen bara, poff.. gone.
Det är väldigt frustrerande. Speciellt när jag är en sådan person som inte kan sluta tänka på saker och ting.
Jag kan glömma lätt, men jag har ändå svårt för att bara glömma en person över en natt.
Beroende på vad idioten har gjort/sagt... Som typ den där gången. argh..
Syndromet "jag-slutar-höra-av-mig-för-nu-har-jag-sagt-vad-jag-tycker" förstår jag mig helt enkelt inte på. För fem jävla öre..  och folk undrar varför jag kan bli dum i huvudet. Konstigt när man bara träffar skojare.


Kul att min telefon är dum i huvudet som vanligt.. hakar upp sig, stänger av sig osv osv osv..
Hatar nya telefoner.. helvetes kukarsle.. det här är tredje gången den här veckan som jag måste återställa telefonen för att jag inte kan gå in på sms, eller skicka sms. Helvete... jävla kuktelefon helt enkelt.
Shit vad irriterad jag blir... och jag hittar inte garantipappret heller så jag kan be om en ny. Fan fan fan fan!

Jag måste vara den enda som är hemma en fredagkväll/natt och ligger och kollar på 'Landet för länge sedan' på VHS och gråter en smula. Och sen somnar till den... hej jag är 3 år.


gGgwwuwu gh

Sandra säger:

men kul att jag är inne på en hundsida en fredagkväll

Jag har ju exakt lika roligt som dig, förstår inte problemet..


dör.


I wanna have your babies ... sort of

Iskall, helt helvetiskt iskallt är det ute. Och då har jag ändå en fet jävla gåspulla till jacka som ska värma riktigt ordentligt. Jag menar.. för några tusen ska man väl ändå få vara varm tänker man. Men kanske inte nej..
Ni ska se mig på jobbet, då är jag riktigt het.
*svart täckbyxor med vita ränder på sidorna
*våra svart fina "Förskolorna" jackor med en fleeze involverat. Som faktiskt håller värmen asbra.
*min asheta vita mössa
*snodde Satus tummvantar..
och så hade jag två flätor som hängde ner, riktigt het måste jag erkänna.
Skulle hellre vara barn och bli påpackad overall, fleeze, halsduk, vantar, mössa och ja allting därtill.
Men jag måste säga det, klä på 10 småbarn på rakarm under lopet av 20-30 min är helt galet jobbigt och man blir helt svettig. Speciellt att försöka dra på minstingarna kläderna, dom kan ju inte anstränga sig för att hjälpa till heller så då blir allting ÄNNU jobbigare. Men det är ju kul... ändå.

Heidi ringde mitt i mellis

- hej, jag jobbar kan inte prata.. ringer dig sen
- pussy du är asså!
*klick*
Vi älskar varandra.

Sen får jag ett sms (inte av heidi då.)
"Nu sitter jag och tar en öl med min bror och diskuterar dig ;)"
WHAAAT!? Hahh.. oh im so special.

kallt

Samma värderingar och samma prioriteringar. Det kan inte bli bättre, eller det kanske det kan.
Potentiell make.  Helt klart!

Jag som aldrig har haft problem med torra läppar eller munsår har råkat ut för torra, spruckna läppar idag.
Vilket jävla skitväder! Stackars barnen idag när vi var ute, allas näsor rann som tsunamis, deras ögon likaså av tårar. Jag led verkligen med dom, och mitt hår blev helt kaos.

.. jag är ingen ytlig fitta, inte alls. Haha. Ok så farligt var det inte, men iallafall. Att dra ihop en fläta efteråt var inte så jävla svårt om jag får säga det själv faktiskt.

Fick den där asgoda potatis, vitkålssoppan idag och efter det pannkakor.. YUMMIE! Jag vet att jag inte tycker om pannkakor, men på jobbet är 2-3 stycken riktigt gott och det räcker för det här halvåret. Helt lycklig.
Småbarnen var också helt lyckliga.. att dom ens orkar käka mer mat än vad jag gör.


"Jag älskar att laga mat"
- Jag älskar att äta mat!


Jag har feberfrossa, helvete.. helvete helvete...

soooool men ingen värme

Jag har kommit över det nu, jag har förstått att jag förmodligen kommer få vara ensam på alla-<3-dag.
Förra året hade jag iallafall Nadja, tillochmed hon har man nu. Jag kommer sitta ensam och kolla på tragiska kärleksfilmer och gråta och bli deprimerad och sen leva i celibat för resten av mitt liv.

Nej, men easy jag är inte världens seriösaste. Överskattad dag som ändå är bäst om man firar med någon real love skulle jag tro. Jag minns inte ens hur min förrförra var då jag inte var ledig. Jo, nu minns jag.
Jag kanske för en gångs skull ska bjuda ut en tjej?
... nej. Jag kan inte bjuda ut människor! Kommer bara sluta illa. Varför är jag SÅ rädd att hamna i bingen med någon just nu, just nu för tiden? Alltså förutom ja, ni vet. Looligt, looligt.

Fick iofs ett sms mitt i filmen igår (jaa, jag såg Armageddon för 238474 gången.)

"Gråter du än? "every moment I spend with you is a moment I treasur! I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep 'cus I miss you baby, and I don't wanna miss a thing!!! Hmm.. Aerosmith är grymma"

Jag svarade: "kan du erkänna att du sjöng det där till mig från djupet av ditt hjärta?"

Svar tillbaka var: "I'll never confes to you"

Mitt svar: "Some day you will"

;-)

och ja, jag bölade lika mycket som jag alltid gör.. om inte mer.
Såg "Titta vem som snackar nu" kvällen innan. Grät då med, det brukar jag INTE göra.
Jag är blödig..

Snart ka jag iväg och träffa Denize och hennes dotter Melissa iallafall för första gången, sen följer jag nog med och hämtar hennes äldsta son som är 2 år nu som jag inte sett sen han var 2 veckor gammal. FÄRSKING! NYKLÄCKT!


Jag vill också värpa..

det jag ville säga var att...

Stefan säger:

varje gång du känner för att blogga dig så får jag en intim känsla av att en tvättbjrörn kammar mitt skägg med sin tandborste


Stefan säger:

du vet.. en lite rivande känsla mellan benen

Men Stefan jag vill påminna dig om att du inte ens har något skägg..

Nu kan jag inte ens minnas vad det var jag hade på hjärtat som jag ville släppa ut i bloggen.
Fick iallafall ett jättegulligt MMS idag.. var väl inte det jag skulle berätta DOCK.
Men...


Vi gör så här: Jag har lovat Stefan att ordna en tjej åt honom eftersom jag bara umgås med snygga tjejer.
MEN.. var inte för snygg, då har du antagligen legat med alla killar osv. Var lite halvful och rödhårig..
han är inte kräsen.


det var ju lite oväntat

ring ring.

- Hej det är Josefine
- Hej det är Denize
- heej .... HEEEEJ.. nejmen hahhaa heeeeeej .. shit är det du! trodde det var någon försäljare
- haha, snopet va?

OM jag blev. Min bästa vän från mellanstadiet ringde mig. och vihar inte setts sen jag var 17 sista gången.
Jag blev helt chockad. Hon är gift, hon har två barn och hon är tillbaka i Märsta.
Vi bestämde dejt imorgon. Alltså helt sjukt... Jag blir helt  hahaha, helt sjukt alltså.

"Du har samma garv fortfarande" Haha, ja allt förändras inte.


Jaha.. nu då?

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön? (fått en, i julklapp.. ja jag blir arg)
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på egen hand?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?


Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[] Ätit en blodig stek?
[] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[]Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[] Känt mig häftig över att åkt jättefort i en bil?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[] Skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?

Jaha.. är jag kvinna eller man?

PANGKAKA!

Tro det eller ej. JAG är sugen på pannkakor. Helt sjukt sugen på det! Jag tycker ju inte ens om pannkakor.

"som Marie Picasso... fast... snygg"

hahahahahahahahahahah. Jag älskar Carolina Gynning. Hon och jag skulle passa så jävla bra ihop tror jag.
Lika högljudda, lika galna, lika vulgära.. sen så pratar hon skånska.. det är mest ett plus på hennes sida.
Sen så är hon assnygg också... snyggare än Marie Picasso. HAHAHA! Ja, det är hon faktiskt.
Vi har nästan samma hårfärg också.. nästan. Pappa sa att jag har lite gråare hår än henne, det var ju snällt också.

Låg och kollade på Jackass-marathon igår och garvade röven av mig. Även fast jag sett alla avsnitt femtioelva gånger så skrattar jag lika mycket varje gång, och typ onanerar till Johnny Knoxville så fort jag ser honom.
Speciellt scenen där han står i duschen.. lite av orgasm direkt.
Som jag sa till Heidi i telefonen "Han kan ha hur förkorta byxor som helst, en för liten stålmannen t-shirt.. i don't care, skulle gifta mig med honom iallafall."  och för att vara en ganska ytlig människa som jag egentligen är så är det starkt sagt utav mig, hahahhaha. .. Blir ganska stolt över mig själv ibland alltså.

Samtidigt som jag åt upp dom sista efterlämnade chipssmulorna så kom min kissemiss och käkade utav dom med. Hon är en chips-katt så det skriker om'et. Det gör ingenting, gillar halvtjocka katter. 


Imorgon jobbar jag. Bra att jag örjar ganska tidigt, och att jag gick upp GANSKA sent idag, rättare sagt vid 15-tiden.. förstår inte hur jag lyckas.


WHAT IS LOVE, BABY DON'T HURT ME

Björn Gustafsson, jag är kär i dig. Rent utsagt jag älskar dig. Tror jag. Helvete!

* Han är verkligen ett praktexempel på vad jag vill ha. En människa som bjuder på sig själv så det skriker om'et!
Och att han har asheta kostym på sig gör ju bara saken lite bättre. ojojojoj! Jag satt och hoppade lika mycket som när killarna i 3e ring strippade på NT-showen i gymnasiet när dom var iförda sjömanskostymerna. Oj oj oooj!
Hoppa hoppa hoppa.. HOPPA!


......... Björn Gustafsson, ring mig!!

tissel och tassel

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt mig själv för att jag ska kolla på en tantfilm = "Föredetta Fruars klubb"
Slängde i mig lite Pasta bolgonese (eh?) också. Och massa massa MASSA vitkål och en liter vatten!
Om jag så lite som ser alkohol eller hamburgare, pommes, pizza så kommer jag lägga en kräk.
Just för tillfället så känns det som att jag vill leva på vatten för resten av mitt liv.. men okej, jag är inte dum i huvudet. Vid 7-8 kommer jag vara sugen på något gott igen. Damnit...

Någon som är bra på att kunna kräkas är allas vår Cribbelito.
Jag skulle snällt berätta om en man som spanat in mig på Qx. och jag hade kommenterat en av hans bilder (som var på en naken tjej... hennes skrev.. lite halvblodigt.. sådär ljust blod. torkat blod.) och jag skrev helt enkelt ett inlägg i gästboken, "Har tjejen mens på bilden?" Jag vet, men jag är sjukt nyfiken jag var tvungen att veta.
Han svarade med att dom hade haft för hårt sex och att hon började blöda. Samtidigt som han tog bort bilden och sa att jag var den enda som hade påpekat det. Jag köpte det för att det kan nu varit ren sanning. Hårt sex kan involvera lite blod. Tragiskt nog... eller hur Sandra? ... jag vet. Du vet, vi vet.
Samtidigt när jag berättar det här sitter Cribbe med mat i munnen och blir helt grön i ansiktet och sitter och hulkar sig och jag springer iväg till vardagsrummet, jag dog av skratt för att han är så sjukt känslig.
Typ om man vandrar omkring i bara underkläder kan han börja gråta "AAAH KLÄ PÅ DIG KVINNA!"
Roligast var när 'anonym' HAHAHAA.. hoppar upp från soffan och ska ordna till trosorna så dom sitter rätt och hon brister ut "fan, blygisen hamnade liksom utanför" Hans mat kom upp igen. Han är verkligen jättekänslig.
Lilla bög. we love you.. oh yes we do.

Min nyfikenhet kan verkligen stiga mig över huvudet ibland.

"först var det riktigt nice, sen blev det bajs"

Härmed är jag nykterist. Inte för att jag ska försöka att inte dricka eller så. Utan med för att jag måste. Min lever är kaputt. Allt i mig är trasigt känns det som. Ingenting funkar riktigt ordentligt.

Jobbigaste är att allt var asbra igår tills vi väl hamnade på stället och efter 10 min så blir allt kaos och jag får kallsvettningar och vill spy och dö och allt på en gång. Magen krampar och strejkar totalt!

Jag och Heidi satt och diskuterade boplaner med hennes moder. Och hon är ju iallafall väldigt positiv till det.
Sen skulle Heidi berätta för henne varför jag kallas Boobi, haha. Hennes min är obetalbar.

Jag till och med tappade ett helt nytt cigarettpaket utanför hennes pappa när vi åkte förbi där och skulle hämta honom. Vi åkte tillbaka 2-3h senare och det låg kvar, vad är oddsen?! okej, det var typ lite söndertuggat.
Sen kunde jag ha ett av Heidi's linnen också, vad är oddsen för det då? hahahaahah.

In mot stan, sen skjutsade Kalle hem mig lika snabbt igen. Jag dog,jag dog på riktigt.
Hade ju lätt träffat dig när jag ändå var i stan liksom.

puss - en nykter Josefine

def!

Idag var det snabba ryck som gällde. Snabbt fixa iordning mig lite eftersom Heidi kom och plockade upp mig efter jobbet. Sen hem till henne, hon la sig och sov iofs. Väckte henne med en puss i pannan!
Det ska bli våran grej hädanefter... yeeay.

Jag sitter och dör på min rumpa just nu. Jag orkar egentligen inte sitta vid datorn, det här suger ju balle.
Försöker planera kvällen litegrann också. G eller? eller? elllleeeeeeeeer?
Jag ska hålla mig nykter dock. eeeh...  Försöka duger.

Jag blir så irriterad. Jag drömmer att du försökt tagit kontakt med mig. Sen ser jag dig på besöksloggen. Att du har varit online. Men inte ens kunna säga "HEJ HUR MÅR DU?" okejokej. Då vet jag, tack tack.

this time you should take me away

Jag tog mina första steg mot verkligheten idag och det kändes sååååååååå skönt.
Jag tog mig tiden att åka och smeka sönder lite affärer med Joanna som jag heller inte träffat på en evighet.
Införskaffade mig iallafall

*nya stövlar
*nya jeans
*en ljusrosa tröja
*en bh som förövrigt är 5 strl för liten egentligen, men vad gör det om hundra år.. den var grymt fin!
*två par trosor
Ja, typ det.

När vi går ut från H&M så säger Joanna
"jag hatar att handla kläder med dig!"
Jag: "men va... vadårå?"
Hon: "men du är så jävla snygg!"

Alltså easy. Jag blev helt ställd faktiskt! men puss på dig.

Nu är jag hemma och känner mig på så himla bra humör och jag hatar den människan som skulle försöka förstöra det just nu. Jag äääääääääääääälskar att må bra stjärnstopp!
Nothing can stop me now..

Låg och tänkte på dig igår och kom på att jag saknar dig. Jag har inte pratat med dig på över två veckor nu.
Det är helt sjukt lång tid. Två veckor.. Kan du bli mänsklig och använda din telefon som normalt folk så man kan nå dig på något sätt. Vill bara fråga hur du mår, vill bara höra din röst. Litegrann..

Nu är det Gaygalan, tjollahopp!

telefonterror

Idag var första dagen på länge som jag verkligen har tagit itu med saker jag måste ha gjort.
Jag ringde till Löwet nu på morgonen, jag hatar eran receptionst förövrigt. Skaffa lite trevligare människor.
Jag skulle passa utmärkt som receptionist om jag ska vara sån, med min trevliga röst. Ja, okej. Förutom på mornarna då ingen vågar ringa mig eftersom jag låter som en mördare. En dyster, aggresiv och fullärd mördare.
Anyway.. jag fick inte komma dit och göra en odling på ögat. Så jag fick ringa till vårdcentralen och försöka få en tid dit. Först så sa han att det inte fanns några tider sen så förklarade jag snabbt vad det var jag ville ha hjälp med och då fick jag en akuttid. Säger ju det, jag är jättetrevlig och helt oemotståndlig. I telefonen alltså.
Kom dit och det var en surkärring IGEN som var vid dörren "Nej, du får återkomma vid 1 då vi tar emot patienter"
Jo, men okej. Jag fick ju bara en akuttid.. men OKEJ jag sätter mig väl ner EN timme och väntar, helt okej.
Sen ringer Heidi mig (as usual.. all the time. hahah..puss) tills jag börjar fnissa och sitter i fel väntrum. Bakom mig sitter en lapp "Beroendemottagning för unga" Jag satt lite fel. Men det tyckte inte Heidi eftersom hon påstår att jag är sexmissbrukare. (Som förövrigt inte ens har sex nuförtiden. Så jag förstår inte riktigt vad hon menar.)
Fick iallafall komma in, betala 140 kr sen gå in. Doktorn pillade lite med en bomullspinne i ögat på mig och så stammade han väldigt fint och kollade på pappret med mitt namn och pekade på mitt mellannamn och sa "heter din mamma så här? hee hee. Jag tyckte jag kände igen rösten.. ni låter väldigt lika. he ehee hee" okeji.

Idag är jag glad, jag är verkligen glad idag. och det känns så jävla nice!

Sen så fick jag världens sötaste sms igår.. jag dör.

fettis tisdag med knäckebröd

Vad är problemet med tjejer egentligen? Just spit it out. Har man något vettigt att säga, så säg det bara.
Allt mummel mummel slår bara tillbaka. och det kommer alltid fram tids nog. What goes around, comes around.
Frågan är varför jag slutade hänga med alla mina coola killkompisar.
Jo, jag hade ett ex som ville skjuta dom. Juste, så var det ja. Tillochmed så mycket att jag fick ljuga att vissa av dom var tjejer.. okej, det mest korkade jag någonsin gjort. Men det var nästan värt det. ...annars är det fan ingen stake i mig.
...stake i mig...
hahahahah.

pervjos.


Och vad har hänt med dig nu då? Varför får jag myskovibbar från dig. Du beter dig konstigt. Skärpning nu!

Vad snabbt det kan vända..

Jag är iallafall glad igen.

Jag och Sandra ska på vuxensemester i Kreta.. tokmys!

äckel-fettis-dagen

Semlor är vidrigt, hur kan ni ens äta det? uäk.



Men ändå.. jag tycker allting är vidrigt just nu. Käkade potatisgratäng och fläskfilé till middag igår, jag ville lägga en kräk direkt efteråt. Vaknade nu på morgonen, svinhungrig.. sugen på gröt. Typ ägg och mackor.
Käkade halva tallriken med gröt, ett ägg och drack ett glas juice sen ville jag lägga en kräk igen.
Om jag har fått det där magviruset nu så är det frittfram för någon att skjuta mig, jag orkar verkligen inte.
....... Ska förresten ringa ögonläkaren idag också, min lilla buljävel i ögat har inte försvunnit och jag börjar bli lite röd igen. JAG ORKAR INTE, INTE INTE INTE INTE! Kan dom inte bara lägga in mig på operation direkt och skära lite i ögat så det kan bli helt okej igen. Jag förstår verkligen inte vad jag gjort EGENTLIGEN för att förtjäna alla irriterande sjukdomar jag får hela tiden. What's up with that liksom? bad karma, bad karma.. säkerligen.

'ready got my ticket to hell.

Jag ger upp..

är det jag eller alla andra som är så dumma i huvudet hela tiden så jag blir irriterad?
Det här är inte jag. Det ska inte vara så här.. jag VILL inte vara så här. Jag som är asglad och positiv jämt har blivit en deprimerande, negativ liten slyna som som.. som.. ja, jag vet inte. böl på mig!
Kan inte någon bara rycka tag i mig och skaka om mig lite och fråga mig vad jag håller på med?
Eftersom jag själv inte fattar vart problemet ligger någonstans. Jag tror att jag har lite ömhetsbehov...
eller, jag tror inte. Jag vet!
När JAG vill händer inte ett skit?! När 'X' vill blir jag bara helt off och typ.. men ah.. dö.
Vet ni vad jag behöver? Jag behöver en riktig man, en man som sätter mig på plats och som inte låter mig spela Allan Ballan. (inte för att jag brukar det... typ.) och och.. och.. typ gör mig på smällen, och så flyttar vi ihop.. så jag MÅSTE ta lite längre och mognare steg. Vad gör jag nu? Jag går bara och tänker på saker som jag borde göra.
Men vad gör jag? Jo, jag bokar resa till Agia Napa, charter. Klart det ska bli kul.. men ni vet... ah.

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Jag skrattar åt mig själv. Jag är lite kluven tror jag...

Jag behöver bli lite pussad och kramad på.. varje dag. En daglig dos...
det här håller inte.

                                image38

eh he he.. i think im gonna have a baby right now.

Missade One tree hill igår bara för att jag var på bio, helvete. haha! Så jag ställde alla klockor idag så att jag inte skulle missa reprisen. Jag verkligen lever med i den serien, jag är kär i Nathan (men han borde klippa sig.). Sen är jag kär i Chase också (alltid varit.) Brooke Davis är inte så ohet hon heller!
Jag kom på mig själv igår efter bion att jag inte gråtit på jättelänge. Nu gjorde jag det när jag såg biofilmen och O.T.H avsnittet idag. Jag är en känslig varelse just nu, haha.

Sen blir jag en aning deprimerad när jag ser 'Alla hjärtans dag' reklamer överallt. JAHA, vad ska jag göra då?
Kan ju inte ha romantisk middag med Nadja i år igen. Hon har ju fan en karl.
Vad har jag då? Ingenting.

Ska nog skriva mig en fin kontaktannons. Är ju ändå en vecka kvar. What to do, what to do..
kanske ska fråga Pontus (lillebror) om jag får låna hans vän.
Jag vet helt sjukt. Jag hade kunnat hooka en 16-åring. Förstår ni lammköttet, ändå hade jag säkert aldrig bangat.
....... eh he he hehehehehahahahahohohohoihihih. Jo, det hade jag nog... kanske.

Nu ska jag diska... guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vad roligt.

                                           image37

vänta nu...

"you ain't beatiful, but you look alright."   sjöng han och kollade på mig och log....


tack?

hahahahahah.

frustration 2008

Ja, what to say. Dom senaste helgerna och helgerna framöver är fullbokade med födelsedagar.
I fredags firade vi Nathalie, ut i stan. Det blev lite kaos, jag och Erika stannade kvar blev pretty fulla. Träffade en asrolig skåning som blev våran nya bästis. Han var lite gay, men ändå inte.
Vi träffade på massa skumisar, verkligen. Blev uppraggad av en irakie på som jobbade vid korvchorren på drottninggatan. Han var det slemmigaste jag varit med om. Rädd blev jag också. När jag väl hade fått min krov så tappade jag den. Eller en bit iallafall. En grek som inte alls var så ful fick smaka en bit.

Igår lördag var det dags att fira Jenny. Middag hemma hos hennes mormor som är det sötaste jag någonsin träffat. Vi fick sjukt god mat så det var orgasm över det. Potatisgratäng, rostbiff, kyckling, sallad, hembakt bröd.. brie ost.
MM och massa vin såklart. heahrahrah.. Folk ville leka för att komma igång.
Istället för "jag har aldrig" blev det, "10 snabba från Josse!" Alla utom Sandra, Lina och Jenny blir helt chockade och dör när jag öppnar munnen. och det kommer ut snusk.

jag: vilka gillar spanking under sexet?
sandra, Mickis i kör och dricker: det kan vara ganska mysigt ibland faktiskt!
Frida: MEN VA? vadå spanking.. jag tänker på helt brutal spanking.. typ på gång på gång på gång.
jag: men kom igen nu.. jag vet att ni gillar det. Det är ju skönt samtidigt man har sex. Sen typ om man ligger och myser lite och blir klämd på rumpan och lite smiskad så blir man ju as-sugen ju!
Sandra och Mickis kollar på mig och nickar.
Dom andra blir mest rädda.
Så hör man Jenny i bakgrunden som får sitt hår lockat: jag har blivit smiskad en gång... men jag gillade det inte!
... si så där 10 minuter efteråt. Haha, hon är världens sötaste.

Roligaste frågan på hela kvällen (som dock inte blev ställd av mig var.) "Jag har aldrig blivit bajsnödig under sexet!"
ALLA
drack.

Lina lockade mitt hår därefter och jag det blev så jävla fint. Kände mig som en riktig Hollywood-skådis.
och alla dog på mitt hår också. pretty fly for a white girl!
Sen begav vi oss mot KC och mina favorit stövlar har spruckit i sulorna så dom läcker in som en hel tsunami så jag får gå med plastpåsar i skorna. Det är ju jättekul. Dyra jävla skor.
Jag hann vara inne 1½ timme kanske, sen fick jag kuta hem till min mamma för att jag höll på svimma för att jag hade så jävla ont i min mage. Tänker fan inte dricka förns min egen födelsedag nu. Jag är helt trasig..
Kom hem och kom på att mammas snubbe var där.. med sin hund. En likadan som vi också har.
Så när jag öppnade dörren stod två jättesöta settrar i dörren och skällde på mig och började vifta på svansen.
Mamma kommer utspringandes från sitt rum i nattlinne "vem är det?! hallå vem är det?"
Sen kom hon fram och pussade på mig och sa att jag var jättefin i håret. Och att jag borde dra ner på drickan, jotack.. jag vet.
Sen blev jag iallafall hämtad.

Och idag var jag på bio med Niclas och kollade på 'I am Legend', den var ju sjukt bra.
Jag hoppade till ett femtiotal och började böla. Ni som sett den vet nog varför jag gjorde det.

Gick fan upp vid 16.oo tiden idag ändå är jag astrött redan nu. Bah, borde kanske sova.


Vibratorn är den bästa uppfinningen någonsin!


RSS 2.0