vatten i öronen

Jag vaknade idag och vekligen hatade mina katter överallt annat. Jag tänkte vara snäll mot dom och låta dörren till sovrummet stå öppet så dom skulle känna sig lite välkomna.
Men nejnej.. hur kul är det när jag har en som kraffsar på alla dörrar och skriker sig fördärvad för att hon löper och vill bli påsatt. Den andra är bara cp-skadad rent ut sagt. och den andra är inte frisk den heller. Attention whore så det skriker om'et. Slickar på plastpåsar och stampar på papperskassar så man blir tokig och sitter och tar ner allting som ligger ovanför golvet. Hon sitter och puttar ner sakerna med tassarna och man skriker och blir helt galen men hon bara ignorerar. Kan dom inte vara lika söta till sättet som dom är utseendemässigt(?)

Jobbajobbajobbajobbajobbajobba. Härligt härligt! moneycashmoney. I can't get enough..

Hade världen mys-stund med T idag också. Jag vet inte vad som hände riktigt. Jag låg i fåtöljen på jobbet helt utmattad efter lunchen.. (jag äter alltid för snabbt) så kommer han springandes mot mig och klättrar upp och kurar ihop sig i min famn och bara myser. Ohhhhhhh.. sånt gör mig lycklig och glad. Det var mysigt!

Kom iallafall hem strax efter 17 tiden någongång och slängde av mig kläderna och drog på mig mjukisar direkt. och bara dog på soffan en stund. Sen tappade jag upp kokhett bad och dog där en stund också.
Jag verkligen älskar att bada. Även om vårat badkar förvisso är en meter långt typ så man får ligga med benen upp mot väggen om man nu vill ligga ner, som oftast är bekvämast. Ska skaffa en badkarskudde.

Borde faktiskt föna mitt hår nu annars kommer jag väl somna med blött hår och vakna med värsta affrot.
Hänt en, två gånger.. nevah again. Man blir mörkrädd. Till och med Sandra bad mig platta håret litegrann en gång när det hände.. eller den gången skyller vi på hennes cpbög till hårfön.

Jag är så sjukt glad nu för tiden och det är såååå skönt. Alltså jag är typ helt slut, men ändå såååå glad.
Jag känner mig lycklig. Alltså lycklig på riktigt.. det är en härlig känsla det här.
you got me so hypnotized.

"Lissan, du får ta och bli flata" 





Jag - jag vet iallafall att *beep* kommer bli bög.
Lissan - ja, det kommer han
Jag - ja, och jag har alltid rätt när det gäller sånt.. jag har värsta gayradarn!
Lissan - ja, du har ju det i blodet!

HAHAHAHAH! så gay.

Kommentarer
Postat av: Lissan

hehehe...vettefan om jag pallar mer PMS i mitt sugliv alltså *asg*

2008-02-26 @ 17:59:12
Postat av: Sandra

Fan va skönt med bad!

2008-02-26 @ 20:59:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0