Tack Eva!

Eva Dahlgren - Vem tänder stjärnorna

Det var evighetssekunder
tre korta andetag
hela livet vände
vem valde
inte jag
jag hörde ord från mina läppar
som aldrig vilat i min mun
tankar aldrig tänka
som nya väggar i ett rum

Som om vi alltid älskat
sen min dagboks första blad
men att jag får skriva ditt liv
bara tur
det var inget val
av alla dessa möten
och allt som borde hänt
hur sällan är jag orsak
till att livet vänt

jag har ingen ödestro
den tanken ger ingen ro
men vem vänder vindarna
vem får mej att gå
dit jag aldrig gått
vem tänder stjärnorna
som bara jag ser i dina ögon
vem vänder vindarna
och för mej dit
min tanke
aldrig nått

tick tack tick tack

Det sköna med just den här studen den här kvällen är att det enda jag hör är mina naglar klickandes på tangenterna och mitt tuggande på pappret.
Jag stängde idag. Det var kolsvart och jag blir alltid lika rädd och paranoid att det är någon där inne när jag är där alldeles ensam, får hjärtklappningar och hoppar till, titt som tätt. och nu bet jag mig i tungan, så himla skönt.
Hade fått ett kuvert när jag kom hem idag också, intressant.
Öpnnade det och det stod att jag hade en skuld på 4.000kr men inte på vad? Det hade dom glömt att nämna? Ok.
Tröt jag blir, blir trött på allt just nu. Igårnatt höll jag på att frysa ihjäl, vaknade av att min lillebror som har höstlov ringer halvt onykter mitt i natten när andra ska upp och jobba. Jag vaknade och då låg hela jag under täcket och huttrade, jag försökte tänka på varma saker men det funkade inte. Jag började snörvla och hade en förjävlig frossa.
Jag drömde en sån där mysig dröm inatt, men den var så hackig så jag fick skapa min egen bild av den när jag vaknade sen.  Jag gillar verkligen att drömma såna drömma, tills jag vaknar och upptäcker att det bara var en dröm.

Behöver daglig närhet, närhet av småbarnen på jobbet räcker inte längre.. förlåt, men nej. Ingenting blir bättre av att jag sitter och lyssnar på Niklas Strömstedt, Tommy Nilsson, Eva Dahlgren.. ja, you name it.


förälskade satt vi på balkongen och berusade... delade en flaska till och älskade.. varandra till sömns


Sen har jag kommit på att jag är så jävla feg, egentligen.
Diskuterade med L idag om varför jag aldrig kan engagera mig på 'RIKTIGT' i någon/något jag vill ha med att göra "på riktigt", varför jag alltid måste känna.. "nej men om det här inte funkar.. så har jag ju ändå DEN DÄR personen..." och alltid måste hoppa emellan..  why oh why? Varför kan jag inte vara så där cool som jag alltid är och säger vad jag tycker och tänker och känner och bara "hej, jag vill va med dig" Nej, för jag är en jävla tönt.
Jag är nog fysiskt-känslomäsigt-allmänt-skadad av min tidigare ungdomstid då allting handlade om bekfräftelse kring just det.. att jag kunde få det/den jag ville ha.. även om det bara var en gång.. för alltid. Och varje gång man träffar någon "seriöst" så säger ens närmsta vänner "jag ger dig en månad ;)" Jag förstår inte dealen jag är inte och kommer aldrig bli densamma jag var som när jag var 15-16. Den tjejen dog det året jag blev 17 och skaffade pojkvän, jag skaffade ett liv.. jag ansåg att allting inte handlade om att få bekräftelse eller tro att en människa var intresserad av mig för att jag hade stora tuttar. Det är sant, jag sitter inte här och är känslobög nu. Men ni vet hur det är. Vid en viss tidpunkt i ditt liv är det en person som kommer få dig att förstå att allting inte handlar om att vara perfekt.
Mitt största probem idag som jag försöker att hantera OCH komma över är att jag alltid måste fiska efter bekräftelse, och då menar jag inte av ALLA. Utom om jag är intresserad av en person tror jag att jag förstör så jävla mycket att behöva höra "ja jag vill ha dig för att...." Usch, jag vill inte vara sån. Jag hatar själv såna tjejer eller killar.
Sen blir jag mjäkig och efterbliven om jag t.ex inte får svar på ett sms.. min värld raserar och jag tror att jag har gjort något fel. Jag borde inte ens bry mig men ändå så gör jag det. Jag borde få en avstängningsknapp som jag hade för några år sedan fast ändå, nej. Jag gillar mig själv, jag gillar hur jag ser ut, jag gillar hur jag för mig i tal, jag gillar hur jag behandlar andra människor jag gillar att jag bara är jag. Men försök få någon att gilla allt det med dig också.


Jag är inte frisk

Jag byte nummer och telefon idag (igår.), och testade ringa min gamla telefon.. så kollade jag min gamla telefon nu.. ba "shit två missade samtal från ett nummer jag aldrig sett" skickade två sms "hallå vem är du?" .. kollade numret igen.. och såg att det var mitt nya.. hahahahaha... please.. skjut mig


kaos hah

inrikes

Kul att jag vaknade för cirkus 30 minuter sen och var helt död.
min dröm ställer till saker i mitt huvud, jag kan inte tänka riktigt.
Jag vaknar av att jag knappt kan andas, sätter igång att hosta på en gång och jag vaknar mitt under en jobbig incident i drömmen, var förvisso skönt att jag vaknade just då. Men iallafall!

Folk är helt tokiga allting börjar och utspelar sig på gården på mitt jobb alla kids springer omrking och leker, jag står och diskuterar småsaker med Lissan och Maria tror jag också var med.
När några föräldrar kommer till dom barnen jag har i min grupp.
Dom är jättetrevliga som vanligt hit å dit, allting börjar bra.
Sen kommer massa annat folk, det är inte ens föräldrar.
Och alla står och stirrar ut mig, alltså om blickar kunde döda säger jag bara. å jag blir ju lite smårädd och förvirrad, mkkay! Fortsätter på som vanligt, tills den yngsta tjejen av dom där går fram och typ puttar och bråkar med min prins!!!!111 Han börjar gråta och jag hamnar på krigstigen och står och svär och ber dom dra därifrån, dom vägrar.. jag blir mer och mer frustrerad står och svär och skriker. Sen lugnar sig allt, men dom är kvar.
Ena säger någonting om Lissan och jag ber honom säga högt TILL henne vad han sa. Fugly som fan var han! Sen fortsätter det sådär tills det är kväll vi är på någon personalfest och folk dräller in och dom kommer igen, dom vuxna då alltså. Sen kommer en person som jag ABSOLUT INTE vill ska vara där, jättefull och odräglig och säger till en tjej "du ska väl inte hem efter det här?" Jag kollar på Lissan och säger "han kan ju gå och dö, äckliga jävel." och Lissan säger till mig "han förtjänade och kommer aldrig förtjäna dig.. det borde han ha fattat vid det här laget."
Jag ser hur människan går runt vårat bord ställer sig bakom mig och är dryg "duu.. jag vet att du vill ha mig, jag vet det. Du ska med mig hem sen, säg vad du vill" Jag ber honom utan att ens vända på mig 'dra därifrån snabbt som fan' .. och idioten står och fortsätter samtidigt han står med armen om den andra tjejen och jag vänder mig om "du är verkligen inte frisk och det borde jag fattat från början. jag är värd så myclet bättre än det här.. gå hem med din 15åring nu så löser det sig.. så får du väl doppa lite kuk.. hejdå" Då börjar han ta tag i mina armar och skriker lite och är sådär allmänt idiot och jag blir galen och skriker mot honom drar mig loss och går därifrån. En bit därifrån träffar jag en killkompis och jag berättar vad som hänt, han blir galen.. sen ser jag inte mer utav honom. Jag går tillbaka till Lissan och jag kan inte börja gråta för jag är så jävla arg och bara skakar i hela kroppen.
Sätter mig vid ett bord där det sitter ett gäng grabbar sitter och snackar med dom ett tag när idioten kommer igen och ena killen drar bort honom sen sitter vi där och har trevligt tills den där jävla bruden han var med kommer och tror att hon är snyggast i världen och helt ointressanta saker blaaa blaaa blaaa (jag hatar tjejer.) Jag försöker ignorera henne, tills hennes jäääättetrevliga vänner kommer och ska ställa till med en scen och jag säger bara att dom är väldigt pinsamma och att dom inte känner mig och jag tycker dom ska låta mig vara. Allt blir bara en jävla soppa och jag skriker till den där bruden "men pleeeeease gå och knulla honom, gift dig gärna med honom jag vill verkligen inte ha honom. TACK" och hon gör bara en ful min med ansiktet och jag börjar skratta.

Sen märker jag att han jag sitter brevid vid bordet är en förälder, en pappa som jag tycker är så sjukt fin han är världens trevligaste också.. nu blev allt jobigt, fan säger jag nu då. Äh, håller käften..
Men sen kommer idioterna tillbaka och står och försöker knäcka mig med massa saker dom vet om mig, som jag inte alls har en aning om hur dom vet. Sen kommer idiot-fan igen och bönar och ber att jag ska följa med hem för det är ju miiiiiiiiig han vill ha.
Jaha okej, men förlåt klart jag följer med hem! ..... inte.

Jag vaknar nu någongång och fattar ingenting, alting känns så jävla verkligt och hjärnan är på högvarv.

Iallafall... nej tack.

en till tack

Igår bestämde sig jag och Amanda för att dra ut på äventyr i staden och ta några glas av ditten och datten..
på köpet fick vi med oss Hanna och Pippi också vi började med att placera oss på nivå där vi först fick sitta vid baren och det är inte okej egentligen för då beställer jag bara in nytt hela tiden, och ja det gjorde jag.
Sen är det en äckelkille som sitter brevid mig och försöker ragga stenhårt på en brud som sitter brevid mig hon med som knappt kan svenska och hon pillar till på mig ibland för att jag också ska skratta, ja jo jätteroligt.
Sen sitter jag och diskuterar någonting med Hanna jag kan inte minnas vad så ställer han sig emellan oss och säger "vad heter ni då?"  och jag kollar bara på honom och säger; men du... gå. Och idioten står kvar och jag ber honom att gå igen, sen sätter han sig på sin stol igen, ser lite smått tjurig ut. Sen kommer det en kille och ställer sig mellan den där snubben och mig och jag typ kollar åt sidan lite ja han hade lite sådär.. lagom backslick inte jättelångt hår men ändå lite bakåt, han hade vita jeans och en slags skjorta.. och jag hör direkt på rösten att ja ni vet.. det är ju inte en snubbe från landet direkt.  Dom börjar iallafall småtjaffsa lite direkt när dom kommer in på lumpen och han unga killen säger att han aldrig tänker göra lumpen och den andra tar illa vid sig så säger snubben "ah men vart låg du då?" och sen säger han något med.. "men jag har landställe på waxholm" sen hänger jag inte med för då börjar han prata med mig och innan så sa jag till slisk-killen att jag hette Yvonne och det trodde ju han på så han unga killen frågade slisk-killen "jaha, är Yvonne sur på dig eller?" och slisket "Ja, hon hatar mig" hahaha.. mm okej. Sen småpratar vi lite iallafall sen drar han, snygg var han inte nej.
Aja sen vidare iväg och Heidi hämtade upp oss med bilen vidare mot först ööh.. jag vet inte vart någonstans på stureplan, sen sturecompagniet ja sen överallt. Vettefan.. damnit. Alla började bli småtjuriga på varandra, haha.
..... konstigt.

Sen fick jag ett sms där det stod något med: "Jag är med Daniels lumparpolare nu... haha, tråkigt snygga. Vi hörs sen tycker jag! Puss" Jag var onykter och fattade det där smset HEEEEELT fel hahaha...
Jag kände varken igen numret eller någonting och det jag får i skallen är att det är en kille Daniel då, hans kompis har tagit telefonen.. eller ja mitt nummer, sett mig ute på stan (igår då.) och smsar. Det var det jag trodde liksom!
HAHA, sen imorse såg jag att det var Liza som jag hade suttit och sms:at med, haha. Lagom borta.

Sen åkte iallafall jag och Heidi och hämtade upp Christian han var också lagom berusad, bara Heidi som var nykter. hhah, vi åkte till 'mammas' för att käka, Gb är snällas och bjuder på mat! Sen märkte han min hand för att visa sin kärlek. Sen när vi åker och släpper av honom hemma igen så kramas vi hejdå så säger han: "Ikväll var du vackrare än vanligt" vet inte om det var alkoholen eller vad det var.. jag blev glad iallafall, hihi.

yeyeyey.. vaknade i min egen säng imorse och fyyyyyfan vad skönt det var och jag har inte ens varit bakis eller haft sådär ont i magen som jag brukar. Yey för mig! =D

Har varit och hämtat min nya älskling nu håller den på laddar sen ska jag föra över all musik, den är så snygg min nya lur. yeeeeyyy..

                    image32

farmor och farfar <3

Idag släpade jag med pappa till Siba för att jag var tvungen att köpa en ny telefon, jag hade sjuk beslutsångest och expiditen som hjälpte mig var så sjukt rolig för han var som en ful Emil, hahaha.. helt sant. Det som var mest roligt var att han hette just Emil också, så jag skrattade för mig själv.
Sen var det ju kul att han raggade och hintade på mig när min pappa stod brevid, han hade sin telefon i fickan så säger han: "ja, man vill ju inte att den ska synas.. för när folk tittar på ens ficka tror dom ju att det är något annat.höhö"  Men han var trevlig och rolig, men som sagt. Ganska ful ändå.. vi såg bara fula människor idag.
Det sa pappa också. Eftersom vi är så JÄÄÄVLA snygga.. nejmen skämt å sido.
Jag hittade typ ingen telefon jag ville ha och varje telefon jag pekade på kollade han emil på mig och typ skrattade "vaaaaaaaaarför kan du inte förstå att man ska ha en slim-telefon.. varför kvinna, varför?"  hahah.. whata.
Sen sen ni, kom han och visade mig, min älskling i det inglasade skåpet, den här den här ska du ha sa han.
Och jag höll bara med, hell yeah! Vi kom så långt att jag ska skriva på papper ocj grejer när blixten slår ner i min skalle och helt plötsligt kan jag inte köpa den telefonen, deras datorer vill inte vara hjälpsamma eller någonting.
Sen hade jag något obetalt också. Fan fan faaaaaaaaaan. Jag började nästan gråta.
Hem igen, eller nej först till farmor och farfar för pappa behövde en toalett bråttom bråttom.
Och det första farmor säger "MEN JOSSAN VAD TUNN DU HAR BLIVIT!"  jag börjar flina och .. vaaa näää det har jag väl inte.. för det har jag ju inte, tror jag? Sen kommer farfar och håller med farmor sen säger farmor till pappa och pappa säger "jo men det har hon"  VA? han som alltid säger att jag ser gravid ut. Schysst!
Det var lite nice att höra iallafall, kände mig pretty handsome också.
Sen så började jag berätta om mina bekymmer och dom bara suckade och ja ni vet sådär som äldre människor gör. Sen innan jag och pappa ska sätta oss i bilen och brumma tillbaka hemåt så säger farmor iallafall "Men vi har ju faktiskt pratat om att ge Josefine en slant eftersom vi aldrig träffar henne knappt, så då kan väl vi få köpa telefonen till henne.. eller ja dig."   Jag sken upp som en sol medans farfar kollade på henne suspekt men ändå sa jaa det ska vi väl göra.  Halleluja jag älskar min farmor och farfar! Telefonen gick ändå på ganska mycket stålars. menar jag.

Så imorgon (söndag) åker jag och hämtar min snygging =D som jag ändå inte kan använda på 2 dagar för att alla numren och skit ska fixas och accepteras eller ja, ni vet. Sånt där trevligt.
På vägen förbi rastgården såg jag min doggelito och kutade ut och pussade på honom, han skitade ner min jacka.
Sen kom mamma och pussade på mig också och sa att jag var fin! DETTA KAN BLI EN BRA DAG (om du kan höra av dig också.)

Nu ska jag ringa till Amanda för vi ska ut och göra stan osäker ikväll, ÄNTLIGEN!

alkohol och kvinnohål dom enda hål vi tål, SKÅL!

Jag unnade mig en tjejdag

Det gjorde jag verkligen, jag ringde och beställde tid för att fixa naglarna och håret sen skulle jag vidare och handla massa med kläder eftersom jag tyckte att det var dags. Tog fan 2h med naglarna, men blev så grymt jävla nöjd!
Sen fick jag vänta 45 min på att få fixa håret, blev gryyymt nöjd med det med. yeeeeey..
Sen skulle vi ha dragit vidare till Kista men helt seriöst.. kom till salongen 1400 blev klar 1830.
Men jag fick med mig två par jeans för mycket cash, haha fast i love them. Sen ett svart björn borg linne, en korallfärgad tröja, en svart assnygg "polo/collegetröja" koola Anna of Sweden, jao.
En grå/svart leopard tröja som bara var lite söt.
Jag var så jävla fin, och han som hjälpte mig med byxorna (testade sisådär 15 jeans, som vanligt.) så kommer han och tar ett poar jag kan ha dom + att dom var assnygga.. han med förresten.

jag skulle ju på "dejt" igår som Lissan kallade det och var tvungen att skvallra för han i butiken.. hahah.. blöev ju måttligt generad.. men vadå.. dejt det skulle jag inte kalla det. Tror jag, aja dejten var; jag och Lissan hemma hos henne i soffan och snackade massa skit. Nu ska jag åka hem!

och vänta på ett samtal hopppas jag..
hade du bortamatch igår elllleeeeeeeeeer?

är det dags igen?

Jag hamnar i svackor då jag inte ens orkar ta mig tid til latt skriva här. Även fast det händer massa saker omkring mig, men vissa kan jag inte ens nämna här. Hur mycket jag än vill det, så kan jag inte.

Igår hamnade jag i säng strax efter 00 där någongång efter att ha pratat i telefonen med Daniel i nästan 2 h skulle jag tro. haha, det var väldigt intressant. Förutom att han aldrig hade någon mottagning och jag hörde knappt någonting av det han sa. Men annars så. Det var intressant.
Sen borstade jag tänderna och la mig i sängen när jag väl kommer på att jag måste ta medicinen för det började redan klia i halsen. Går upp och korkar upp min Cocillana med varningstriangel på, sveper den och lägger mig igen! Känns helt ok i halsen just nu, sen håller jag på somnar. Vaknar av ett sms + att jag får världens hostattack.
Tack gud, tack. Måste läsa om sms:et 3 ggr för att jag för det första ska SE vad det står, och för det andra FÖRSTÅ vad det står. Och det gör jag ju tillslut. tihi.
Försöker somna om, ligger och vrider och vänder på mig.. Kitty ligger fortfarande i samma säng som mig.. det är ett mirakel hon har inte varit uppe och försökt krafsa sönder dörren. Somnar om.
Vaknar vid 4 tiden igen och är JÄTTEKISSNÖDIG går upp och då har pappa inte gått och lagt sig än, mmkay.
Går och lägger mig igen och tvärslocknar. När jag sen vaknar igen av mobilalarmet som kan väcka hela området så lägger jag mig på rygg och suckar, orkar inte öppna ögonen. Jag reser på mig och går till toaletten, kissar och står framför garderoben och bara glor. (VARFÖR SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT BARA DRA PÅ SIG NÅGOT!?) vilka jävla problem man får ha egentligen. Sen är jag klar iallafall, traskilaskar till jobbet kommer in vill inte hälsa på föräldrarna som står där redan eftersom jag knappt kan öppna varken munnen eller ögonen.
På vilan låg jag ihoprullad som en puppa brevid M och delade hennes kudde, låg och klappade henne på ryggen tills hon somnade och därefter jag själv. Men innan det kom hon på att man kan ju faktiskt klämma på Josefine's tuttar. och det gjorde hon, sen somnade hon bums. Jag vaknade av att jag nog snarkade till lite, jag vet inte.. kanske bara inbillade mig det. Nog om det.

Vid lunchen fick vi besök av två "större" barn vid ja "VÅRAT"  bord. När jag går ut och ska prata med hon i köket så kommer jag in och hör Lissan säga: "Ja, det har hon.. men alla har olika storlekar på sina tuttar" Då hade lilltjejen tydligen sagt: "Lissan.. vet du?.. Josefine har stora tuttar" och därefter.. "mm min mammas håller på att ta slut"
HAHHAAH.. jag älskar barn. Så ärliga och helt fantilastiska!

MITT HOROSKOP:

VARDAG Idag har du lätt att fundera över vad som kunde varit. Gör inte det utan titta optimistiskt framåt istället.

KÄRLEK/RELATIONER Du är snygg! Glöm inte det när du går ut genom dörren idag! Du är snygg och du är du och det finns ingen som kan ändra på det!

PENGAR/ARBETE Något som rör en försäljning talar till din fördel.

fan vad gött att jag är så jävla snygg då ;)


söndag

och så var ännu en helg slut.
Och vad har jag gjort? Ingenting.
Eller ja lite grejer har jag hunnit med och så där. Men inget jääääätteintressant egentligen.
Inte för er att läsa om iaf.

Imorgon är det fotografering på jobbet, våran nya pojke kommer, sin första dag imorgon. En ny lillprins, endast 1 år gammal. Det här ska bli spännande.

oktoberhostan välkommen

Nu har det börjat igen, jag känner igen minsta tecken och igår natt kände jag på riktigt.
Nu är oktoberhostan tillbaka, hade den som värst oktober 2005 samma veva som ja.. ni vet.
Gick på morfinmedicin, blev hög 5 min storknade snabbt som fan sen kunde jag sova 19 av 24h, vilken flickvän jag måste ha varit. Rolig som fan! Hade iallafall hosta i 3 månader, jag kunde varken skratta eller ja.. ni vet utan att nästan dö, det var ju inte för jävla skoj kan jag säga.
Men iallafall har väl sovit 3h inatt skulle jag kunna tänka mig, jättehärligt.. nej faktiskt inte.
och på det så hade jag dålig magkänsla, jag tänkte för mycket jag drömde en jävla onödig mardröm som inte alls var så jävla rolig alltså. Och på det hostan, och jag hostar konstant, och nu börjar jag hosta på dagen också.
Kul, jättekul. STACKARS STACKARS MIG! 

Min mamma tycker att jag är en smart och djup tjej och har alltid något vettigt att säga, förutom när hon tycker att jag är dum i huvudet.
Jag behövde höra att jag var bra idag, nästan hela tiden så jag fiskade lite hos Lissan och hon sa det; "Ja, Josse du är bra.. jag tycker att du är bra!" JAG VEEEEEEEEEEEEET. jag är bra, tycker bara vissa människor borde inse det. Jag är en bra tjej. HEJ GAY KÄNN PÅ MIG.. nej, jag skoja bara.
.. jag har lite att bevisa, och det ska jag. så sug på den du! 
 
Idag ville inte M att jag skulle gå hem heller, ooohhh.. han är så mysig.
Han tillhör inte min grupp men han är ändå en av mina favokids som alltid är go mot mig.
Vi satt på golvet han i mitt knä, vi satt och diskuterade (haha han är 5 år ja.) och skrattade, sen ville han att jag skulle äta upp hans fötter det var lite äckligt. Sen kollade vi vem som var vigast, jag var vigare än honom.. YEEY.
Sen kom K och han ville också sitta i mitt knä ett slag, tro inte att M blev sotis inte. Han blev rosenrasande =D haha. Stackars ungar, they love me to much.. haha skämt å sido. det blev krig mellan dom iallafall, som jag konfliktlösaren fixade med en gång. Sen kommer lilla P fram till mig, han har något i handen och jag tar det och säger "jaha, vad är det här då? en present?" han tittar på mig och nickar och säger; "aaah.. sno"
VA!?! jag kastar iväg det.. "gav du mig SNOR?!?!" han ler och säger igen; AAAH.. heheheh.
euw. =( vilken tur jag har att det finns vatten och tvål på jobbet.

luuuuuuuuuuuuuv.


we only need one, förstå det.. då.
fan. jag är bra, du ska fatta det.
Du kommer fatta det.

sweetest girl ever

2007-10-16

precious

igår natt pratade jag med mamma nästan i 1h i streck, det vill säga personligt rekord. men det hade nog mest med att göra att jag satt och läste några rader ur den där boken jag ska ta mig igenom. (helt frivilligt.) och ena kapitelet heter just 'mamma' och det står om sitt förakt och kärlek till mamma.
och allt stämde så jävla bra.
.. sen stod det någonting: "mamma älskade mig inte tillräckligt; exempel att all pornografi är ett uttryck för detta hat mot modern."
När jag läste det så började mamma skratta och avbryter mig med; "ja, Jossan mamma har nog sett dina bilder på datorn." HAHA.. säg vaaaaaaaaaad.. vet absolut inte vad hon pratar om.
Jag blev inte alls generad..

tack mina små kids för att ni gör mina dagar oförglömliga..
eller inte alltid men för det mesta. som idag..
Lilla E hon ropade efter mig och har verkligen börjat tilltala mig med mitt namn inte bara skrika rakt ut.
och det har T också börjat göra. ohhh.. och idag var han sådär mysig mot mig också ute på gården. Han stod lilla huset och var så ledsen så L (en kollega.) kunde inte alls trösta honom och kommer fram till mig och säger "ja, jag har försökt med allt han bara gråter som en stucken gris. och jag vet inte varför.."
Jag ropar på honom och säger med mjuk stämma att han ska komma, vad tror ni han gör? Jo, klart att han kommer och jag sätter mig på stenen bakom och han står och trycker sig mot mig och snyftar lite. Andra barn kommer fram "Josefine, är T ledsen?" han skriker till: "nääääää.. gååå.. min jossan" <3<33<3
sen hoppar han upp och sätter sig i mitt knä och vi sitter och kollar på alla andra, sen ska jag gå hem tiden går snabbt.

jag har fått oktoberhostan.. bara den inte blir som 2005, helvete vilket liv jag hade. morfinmedicin varje dag orkar jag inte!
hög all day long. sover 19h om dygnet.
nejtack

"du kan inte älska någon annan om du inte kan älska dig själv"

2007-10-15

'Att välja glädje'

Kors i taket, jag Josefine har valt att börja läsa en bok.. en jävligt intressant bok. Jag är trött på hjärnspöken och trött på att älta alla problem. Jag tar saken i egna händer. (eller hjälpa händer, eller Lissan berättade och lånade mig boken.)

..idag är första dagen i mitt nya liv!

Jag hade tänkt att läsa igenom hela boken och se om jag kan få mig et bättre liv genom att ändra på mig själv eller inte ändra på mig men mina tankar och syn på andra människor kanske gör mig till en ÄNNU bättre människa.

Om rädsla:
Ju mer jag kan se smärta i den andre och hans rop på hjälp, desto mer kan jag klara mig ifrån att såras av det förakt och den arrogans som han, i sin rädsla tar till för att skydda sig. Ju mer jag kan se allt detta desto mer kan jag bli fri och sårbar.
Jag kan lära mig se att:
All rädsla är en bön om hjälp.

Skuldkänslor och anklagelser går ofta hand i hand

Ett helig ögonblick uppstår när två människor möts helt utan rädsla.

jag har ansvar för alla mina tankar om mig själv.
jag skapar mig själv genom de tankar jag har om mig själv.
jag skapar mig själv dag för dag.

av: Kay Pollak


så nu ska jag ta mig tid att läsa igenom denna bok, kan bli spännande hur jag reagerar, yeey.

dumma dumma dumma tjej

jag lär mig aldrig. Ska aldrig mer gå utanför dörren dagen efter att jag har druckit och den här gången menar jag det, jag vill inte sätta mig i den situationen jag hamnar i varje gång med kallsvettningar och magont och man vill spy och gråta och allt samtidigt. och det är just när tåget börjar rulla på som jag vill hoppa av och dö.
Nej, jag klarade mig till Kista helt makalöst, sen var det bara traska in på bion, jag visste inte ens vilken film vi skulle se, när dom sen visade alla filmreklamer då innan filmen säger jag typ 2 ggr, "är det den här vi ska se?
Tydligen var det inte det nej, vi såg 'Stardust' påminde mig så jävla mycket om Narnia, sen var det kul att jag fick sitta brevid världens fetto som satt och smaskade när jag själv ville spy. Jag köpte inte ens någon dricka. 
Mina matvanor är inte okej nu för tiden. Jag äter nästan på min höjd, en frukt och sen lunch på jobbet sen inget mer. och det är ju faktiskt inte så jävla bra, jag som älskar mat! 

När vi väl kom ut från biografen så sa jag det, eller jag viskade lite "är det jag som har blivit värsta tönten men jag älskar den där filmmusiken." Nadja och Linnéa kunde inte mer än att hålla med mig.
Både jag och Linnéa var lite smådepp då det var en romantisk film och vi känner oss som två nuckor och nästan spillde en tår. Nadja ville sätta sig på tåget till Lund och jag förstår henne.

Nej, hejdå.

"avkopplingsvin"

Igår drog jag hem till Lissan för några glas vin, ja alltså några. haha, vilken underdrift.. sen får man smälla in dom där cider burk/flaskorna också som fick glida ner, ajjamensan! Nyktra klubben eller? Jag var iaf så pass nykter eller lagom berusad så där innan sänggående, då jävlar small det till i skallen. Vi Satt iaf från 21 till 4 på morgonen och bara snackade skit, om allt och alla och hade supertrevligt. Sedan satt vi och kollade blint in våra telefoner.. "fan ere din eller min som vibbar?" haha, det var ingens. Ren inbillning dvs. Sen började det småtjuta i min telefon, hej och hå jag börjar nästa skutta i stolen.. like a little girl.. sen när vi tyckte att det var nog och vi båda satt och gäspade som fan så gick vi och la oss och jag förvarnade Lissan "jo alltså.. när jag dricker eh eh eh.. jag kan snarka något förjävligt.. bara så du vet." Jag hade tydligen inte gjort det, eller hon hörde inget iallafall. Fan coolt.

Jag vaknade sen till slut vid 10 snåret någongång och vi låg och snackade lite så berättade jag att jag hade drömt precis innan jag vaknade att hon hade datorn mot sängen och en webcam riktad mot sängen och att jag inte förstod någonging, så det första jag gör när jag vaknar är att leta efter webcamen hah. Det var ju ingen webcam där. Sen låg vi kvar ja iallafall 2 h i sängen och snackade massa skit igen, då om sex.


"men tänk när du ligger där, du tittar inte ens mot personen, du vill leka lite svår och tänker "nej, jag ska inte" och du ser i ögonvrån och du känner hur det pirrar i kroppen och personen närmar sig dig sakta men säkert, när du helt plötsligt känner hur personen andas i ditt öra, du ryser i hela kroppen och biter dig själv lätt i läppen och just då hamnar du i en annan värld ingenting omkring hörs, det du hör är dina andningar och den andra personens andningar och just då när den där nafsningen i örsnibben kommer och därefter den där handen som letar sig in under din tröja och smeker magen lätt och du automatisk drar in den och tungan som retar och du hör, du hör allting.. det får mig skakis. Just den känslan av att det inte finns någon annan än ni där just då - just nu, den är magisk. "

Jag kunde knappt gå in fullt ut och berätta för Lissan fick gåshud och ville åka till ett annat ställe just då =D
att jag kan öppna mig så intimt och öppna mitt hjärta så för någon, är skönt och det känns så jävla bra.
Vi förstår varandra på ett plan som är omöjligt för en annan att förstå om jag vill förklara mig.

Nåja, det var det. Nu ska jag iallafall traska till bussen för att åka till Nadja sen ska vi väl träffa upp Linnéa sen drar vi till vad det nu blir, stan eller Kista för lite bio, det blir nog mysigt.


"tänk på mina barnbarn"

Jag vet jag vet vad ni tänker; "IGEN!??!"

hej, ja.. återigen har vi haft möte, fast idag var det stort personalmöte uppe på Munkebo där vi först fick titta till nya avdelningen "Lilla My" det var väl intressant. Ja jo..
Sen upp till stora byggnaden och sitta och gå igenom "Grön flagg" som vi ska sätta igång med, jag satt mest och tänkte på annat ja, hehe.. he . hihihihihhihihihihi.. gosh. Josefine aaaaaaaaandas. hehe
.. pirripirrrii pirrrr.
men iallafall det enda som jag fick ur mig på mötet var väl "ja, tänk på mina barnbarn".
Sen fick jag traska eller snarare SPRINGA hem i spöregnet, tände en cigg för att kanske se bättre.
Jag är inte så dum som jag ser ut, eller jo.. men nu var jag oseriös.
Gick förbi basketplanen, folk lirade... idioter.. men så kom jag och tänka på 'one tree hill' och att jag missade ett avsnitt idag, det jag verkligen ville se. ALLTSÅ DÖD PÅ MIG. Sen kom jag på att jag faktiskt är lite smått förälskad i Nathan, alltså.. iallafall karaktärsnubben Nathan Scott, holy mother of..
Hem i regnet fortsatte jag att traska, mina sneakers blev dyngsura, min jacka blev dyngsur hela jag blev dyngsur sen kom jag på "oooohw shit" jag tog skogsvägen, KOLSVART inte en enda lampa på vägen. Bra val Josefine, bra.
Jag snubblade och snavade och jag trampade i dom största vattenpölarna i historien tror jag, jag skrek och så ville jag ringa ett samtal för att jag inte ville gå där själv, men som den feta (tjocka.) fegisen jag är vågade jag inte ens ringa. HAHAHA.. jag måste gå en kurs för såna som mig.

... vill man, så kan man.

MEN AJJJRÅÅ!

glömde berätta det roligaste att när jag var på coop så hände en inte allt för rolig sak, mest pinsam.
Jag skulle köpa toapapper går fram till balen (ballen.) vad fan det nu heter, där dom är uppradade alltså pretty högt i tak ändå. Och så ska jag ta 3 st laaambi.. jo tjena, jag tar tag i ena, och halva pyramiden rasar ner på mig. Just då kommer killen som jag hade värsta crushen på i 7an in och jag reser på mig och han typ: "he he ja, ojdå"
Jag dog lite.. 3 meter bort står pappa och skrattar åt mig och säger att jag är pinsam.
Sen kommer jag hem och berättar för Markus vad som har hänt mig, stackars mig tycker jag och han säger bara att han hade skrattat och pekat på mig om det hade hänt när han såg.
Fast han var snäll och la till att han hade ju självklart gett mig en kram efteråt också, tack..


förresten, stukat handleden igen.
Måste hitta en partner!

förlåt emil att jag uttrycker mig så kort

jag kan som sagt inte alltid gå i Emil's fotspår och skriva 7 km långa inlägg, även fast det är jävligt givande och roligt att läsa sen.

                                      image31

Vad ska jag säga om dagen? Jag vaknade som vanligt, försvo mig dock 10 minuter idag eftersom jag är en jävel på att snooza, så jävla skönt att snooza. Snooza låter porrigt. Nej, jag skoja. Jag hatar porr! Nej, nu skojade jag igen. Jag är så jävla rolig, jag vet att du tycker det. Jag saknar Sandra, Carro och Linda just idag! Ni är mina real bitches så jävla underbarast.
Det är onsdag idag dvs vi har utedag och gick på våran promenad, eh promenaden leder till lekparken bakom mitt hus. hahah. Vi äter frukt och kidsen hoppar omkring, leker med varandra är så söta och jättenöjda.
Jag kan inte ljuga sämre än så, det är mord i blickarna hos ungarna, dom vill inte gilla varandra just. Kan inte ens vara i närheten utav varandra, det skriks, bits och dras i hår. Helt underbart! Man vill sjunka genom marken.
Sen var vi tvunga att gå för att lilla T hade problem i blöjan och grät och jag tyckte synd om honom, och F ville tillbaka för att kunna bajsa, vilket hon absolut inte gjorde och vilket hon aldrig gör heller.
Sen sov vi eller vadå 'vi' dom sov. och Lissan och jag fick vaka idag igen då vi hade båda mardrömsungarna i huset, alltså dom är inga mardrömmar utan dom drömmer mardrömmar, haha.. måste rätta mig lite.
Sen lunchen som vi längtade efter, speciellt jag och Lissan. Det skulle ha blivit spaghetti och köttfärsås men NÄHÄ någon jävla skinksås som förvisso gick att äta, men hallå.
Sen ah, jag orkar inte berätta i detalj.. lilla T fattade tycke för min mobil, han blev helt förtjust "Stänga stänga stänga! Ossan stänga!" Det var ett sant nöje att låta dig öppna och stänga luckan på min telefon prinsen!
Förresten trodde Lissan att det var någon av ungarna som hade sagt gårdagens rubrik: "skaka på göten min vän.."
haha ytterst roligt när jag berättade vad det betyder.

Vi bestämde oss för att vi ska korka upp en eller 5 vinare hemma hos henne på fredag, finally. Det är dags för det!förresten damn..
döda mig långsamt vad snygg man får vara.we only need one

... behöver inte säga mer än så idag.

ARGHHHHHHHHHHH!!!

                 image30

MSN är fan som en ful jävla hora som suger kuk i flera timmar utan framgång och får bara massa käkproblem = BIG PROBLEM = BIG NO NO NO!!!1 AARGHHH

skaka på göten min vän

                                        image29

2007-10-09

relax

Ännu en dag avslutad, dvs en jävligt kort dag.
mitt liv rusar iväg och jag hänger knappt med har snart redan varit på mitt jobb i ett halvår, alltså sen första gången jag satte min fot där. Trivs lika bra än, yey!

Det är ett jävla "HA" begär just nu bland kidsen, dvs "MIN nalle", "MIN bil", "MIN JOSSAN!" ehe heh. Sen blir det nästan stockholms blodabad när dom vill slå ihjäl varandra för att den andra har råkat röra den andras napp t.ex, härligt härligt.

Det jag tänkte lite på idag är hur jävla väl man känner pluttarna just nu, ja alltså dom barnen jag spenderar mest tid med om dagarna eftersom jag ändå tillhör grupp; pluttar med Lissan då blir det så. och på hur snabb tid barn verkligen lär sig nya saker och hur dom reagerar genom att utforska och tänja gränser.
Som man fortfarande som vuxen gör, ibland.
Sen har jag den turenatt jag får jobba med Lissan också, det är helt jävla sjukt hur man kan hitta sin "soulie" och ja, nästan sig själv i en annan människa som då ändå är 20 år äldre än sig själv.
För jag ser verkligen mig själv i henne, och jag ser upp till henne både som person, jag ska och kommer bli som henne när jag kommer upp till den åldern (jag vet att du läser det här nu och tro inte att jag hackar på din ålder. haha!) men att vi är så sjukt lika till sättet att det är helt sinnes, och man stannar upp och kan bara skratta åt varandra för att vi tänker och handlar lika i olika situationer man hamnar i. Sen att vi alltid har något roligt att prata om, om dagarna är bara ett stort plus, hahah.. som.. sex.

.. tighta-klubben, oh yes it is. (tolka som du vill.)
HAHAHA!

Helt sjukt att jag vaknade 04.50 helt jävla pigg, fast jag vet ioförsig vad det kan bero på hah. Men ändå, wacked ju! sen somnade jag om iallafall, kan inte gå upp 5 på morgonen när jag egentligen ska upp vid 9, så jävla galen är jag då inte.
Nu sitter jag bara och längtar till one tree hill ska börja, undrar om det är mitt favoritavsnitt idag.. jag lär börja böla.
Det gjorde jag igår, snyft.. jävla bra serie det där, LOVE IT!

MITTBENA

                                                 image28
Testar det här med mittbena, får se vad jag tycker imorgon när jag vaknar osminkad och fet

"jag tycker synd om fula människor"

2lax7

too cool for school baby!

you wanna get boned, you wanna get stoned, you wanna get fucked inside out

Idag vaknade jag sent igen rättare sagt jag vaknade av att en viss person ringde ungefär vid 14 tiden och skickade sms som en tok han ville be om ursäkt för kvällens hetsiga diskussioner, yeye. Jag orkade i varje fall inte svara, upp och hoppa tänkte jag. Klädda på mig tog bussen ner till mamma, gick in hämtade hunden som var överlycklig för att jag kom och hälsade på, plutt. Sen ut på promenad och hoppa in i rastgården, inte en jävel där som vanligt. Stod och kollade på medans han lekte rövare och gned och rullade sig i löven och leran, mycket mysigt måste det ha varit. Sen ser jag ett par komma traskandes dom tjoar och håller på kramas och ja, sådär puttinuttigt. Dom såg ganska nykära ut, eller ja jättekära ut bara.. tänker inte mer på det dom sätter sig på en bänk några meter ifrån rastgården, dom märker inte mig. Efter ett tag ser jag att hunden stannar upp och bara står och glor som ett fån på dom.
"Hörru Zeth, kom." han kollade på mig och kollade tillbaka mot dom igen. MEN HALLÅ.. så kollar jag ner, vad skådar mitt öga?! Jo dom sitter och nuppar och tar på varandra för kung och fosterland, jag kopplade hunden sen gick vi därifrån och jag med skrattet i halsen. Sen tillbaka hem, sen kommer lillasyster hem vi bestämmer oss för att traska till Sibylla och köpa mat när vi väl sitter där kommer en skåpbil ut kliver tre killar, i blåkläder.. ni vet såna där arbetsbyxor (min fetish.) och ena killen, alltså HALLELUJA.. man ser inte ofta snygga/heta killar i dom här trakterna.. men jiiiiiiiiiiiiiiisses.. när dom hade klivit in så säger Sandra till mig direkt (lillasyster alltså.) "Visst vill du ha den första killens nummer?" HAHAHAHAHAHA. jatack! Sen kom han ut igen och tände en cigg och jag smygkollade på honom, sen märkte han det. Jag fick kolla runt och låtsas som att det regnade röd i fejset.
Sen var det dags att gå, men det var finfint!
Kommer hem till mamma och käkar så sitter vi och kollar på "Sjunde himlen!" så säger jag det att om jag hade uppfostrats som dom blir hade jag flyttat hemifrån när jag var 13 och mamma undrar varför och jag drar exempel "Men hallå, dom får inte dejta förns dom fyllt 17-18, dom får inte vara ute efter kl 9.. inte ens 20 åringarna. Sen så får dom inte ha sex före äktenskap heller.. he he" mamma börjar skratta när Sandra lägger in: "HEHE, nä för Jossan har redan haft sex.. eller Jossan, har du haft sex?" jag och mamma börjar skratta så det ekar och mamma håller för öronen "JAG VILL INTE HÖRA SÅNT HÄR, SANDRA SLUTA!" Sen fortsätter Sandra: "Men mamma har inte du haft sex?" HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA. Då mamma säger: "Sandra din hjärna är inte mogen, håll tyst!" det var trevligt med lite skratt och sådär. Sen säger Sandra (som hon gör varje dag.) "Jossan, är det inte dags för dig att skaffa barn snart?" När mamma säger: "Sandra SLUTA upp med det där nu.. hon kan inte bara skaffa barn för att skaffa barn." Sandra: "Nää.. jag har ju sagt åt henne att hon måste skaffa en kille först." HAHAHA. :'D

och ja juste min lillasyster blev nyss 13.

DAMIEN RICE ÄR KUNG IKVÄLL

"Woman Like A Man" Damien Rice

I need a piss,
I wanna hate,
Fuck it up, come.
My love,
Eat your meat,
Keep your teeth, run.
You lost me,
You cost me,
You taught me of me in the end.
We're bad,
What we do.
Stupid fools.

You wanna get boned,
You wanna get stoned,
You wanna get a room like no-one else.
You wanna be rich,
You wanna be kitsch,
You wanna be the bastard of yourself.
You wanna get burned,
You wanna get turned,
You wanna get fucked inside out.
You wanna be ruled,
You wanna be fooled,
You wanna be a woman like a man,
Like a woman like a man.

A woman like a man, like a man, like a woman like a man, you like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, woman like a man, like a woman like a man, woman like a man
I'll get a cheaper ticket next time...
A woman like a man, like a man, like a woman like a man, woman like a man
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, like a man, like a woman like a man, like a man.
'Cause it really wasn't worth the ride.

Need a hit?
Wanna wait,
Suck it up, cum.
My love,
Eat your meat,
Itchy feet, run.
You reach me,
You bleach me,
You teach me of things so familiar.
We're bad,
What we do.
Stupid fools.

You wanna get boned,
You wanna get stoned,
You wanna get a room like no-one else.
You wanna be rich,
You wanna be kitsch,
You wanna be the bastard of yourself.
You wanna get burned,
You wanna get turned,
You wanna get fucked inside out.
You wanna be ruled,
You wanna be fooled,
You wanna be a woman like a man, like a woman like a man.

A woman like a man, like a man, like a woman like a man, woman like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, like a man, like a woman like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Like a man, like a woman like a man, like a woman like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, woman like a man, like a woman like a man, like a man.
'Cause it really wasn't worth the ride.

Ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh
Ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh

You wanna get boned,
You wanna get stoned,
You wanna get a room like no-one else.
You wanna be rich,
You wanna be kitsch,
You wanna be the bastard of yourself.
You wanna get burned,
You wanna get turned,
You wanna get fucked inside out.
You wanna be ruled,
You wanna be fooled,
You wanna be a woman like a man, like a woman, like a, like a man...

Like a man...
Like a man, man, man, man, man, man, man, man, man, man...
Like a man, man, man, man, man, man...
Like a man.

Like a man, like a man, like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, like a man, like a woman like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, like a man, like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Woman like a man, like a man, like a man.
'Cause it really wasn't worth the ride) (Really wasn't worth the ride)

Whoa oh oh
Like a man, like a man, like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Like a man, like a man, like a woman like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
Like a man, like a man, like a man, like a man.
I'll get a cheaper ticket next time...
A woman like a man, a woman like a man, like a woman like a man, like a man.
Oh.
It really wasn't worth the ride.


                    image27

puss

                                  image26

                              Hon fattar grejen

6e Oktober 2lax7

Komiskt att jag gick och la mig strax efter 6 imorse och vaknade av att det plingade på dörren vid 14 snåret sådär.
Jag vägrade att gå upp och öppna dörren, vill man mig något kan man ringa.
Mina ögon går fortfarande i kors, jisses. Sen så var det tydligen bara bra att jag inte drog ut igår, för isånnafall hade jag blvit kalasfull, sen dragit hem lika snabbt tydligen. Jah satt dock och diskuterade eller svarade på frågor och ställde frågor med en intressant man =D hah. Det var min fredagskväll/natt det!

Nu sitter jag bara och väntar på att minigrisen ska ringa mig så att vi kan dra och käka snart!
Idag är mitt hår fult så jag väljer ett annat alternativ, jag tar mössan. Slipper jag bli sjuk också.
SMART.
Till min förvåning blev det inga fyllesamtal till mig igår, den enda som ringde var Sandra och hon ville inte tala om hur full hon var, eller hur kåt hon var utan hon var bara jättearg och jättefrustrerad, och ja.. allt underbart!
Tror folk har börjat förstå att jag verkligen inte är intresserad av att prata i telefonen med en full människa, jag blir bara dryg och jag svarar helst bara: "mm.. OK.. kul."  så trevlig är jag när jag får nattliga fyllesamtal, kom ihåg det!fyfan vad skönt det var!!
=D

Någon som har hans nummer?

Efter att ha tittat på 'Fråga Olle!' idag kom jag på mig själv, och förundrades över och jag satt och log och fnissade sådär töntigt när han Henrik Lundström var med, herre min je.. jag kan konstatera att jag är lite kär i honom nu.
Förut var det bara en fling jag tyckte han var söt, nu är jag helt såld! <3

                                                                      image25

jag har dock sett honom i stan, but that's not enough.


NÄÄ JAG STREJKAR!

JAG VILL OCKSÅ UT OCH ÄTA MAT, DRICKA MASSA ALKOHOL (PILLA I MASSA HÅL.) DANSA HELA NATTEN LÅNG, RAMLA I BUSKAR, SKICKA SNUSKIGA SMS (TILL JAG VET INTE VEM.) INTE OKEJ, MINA I-LANDSPROBLEM ÄR LIKA VIKTIGA SOM ALLA ANDRAS, VILL INTE SITTA HEMMA IKVÄLL.


.. Men sug min feta laban då!

b l o s s a

Nu tänker jag slänga in allt möjligt intressant och intressant för vissa, men jag tvingar ingen att läsa.
Ni tvingar mig att skriva. ;)

Igår blev Nadja 20 år, alltså jag hänger inte med. Vi börjar fan bli gamla. Jag minns det som igår när vi alla sa "shit tänk när vi blir 18" hur gamla var vi då? 15-16? Det är fan helt sinnes. Jag och Nadja har varit vänner i snart 12 år, 12 år.. det är mycket. Grattis, och jag älskar dig.

... är det någon som fyller år idag då? Ne okej bra.

Idag kommer min mamma hem från sjukhuset förhoppningsvist.
Hon har legat inne sen i torsdags förra veckan. Det är alltså ett tag, hon har genomgått en stor operation.
Hon har problem med blodcystor, och dom hade varit så pass stora att dom spridits sig till tarmarna och ja, dvs hela magen blir kaos. I värsta fall skulle dem ta bort allting, ja.. livmoder och äggstockar. Allt.
Jag är en dålig dotter, jag har ringt henne en gång och kollat. Jag vågar inte, hon låter bara så arg.
Och jag blir arg på mig själv för att jag alltid ska hålla på att försvara mig själv.
Men lillasyster hade iallafall pratat med henne och hon hade tydligen fått öpnna magen iaf, och det vet jag inte vad det betyder. Om nu mamma har fått tagit bort allting, så vet jag att hon aldrig kommer vara densamma.
Jag vet att hon hade velat haft ett barn till. .. konstigt nog.. och ändå kan jag inte klandra henne.
Skulle egentligen gått ut ikväll med tjejerna och fira Carro men nu blir det ju inte så heller när jag sprutar blod och mitt huvud vill sprängas + att jag måste hem till mamma och passa hunden.
Detvillsäga, jag har en lugn helg framöver, och jag vet om mamma kommer hem så ska/måste jag passa upp henne också. Jag vill bara att min mamma ska bli bra, må bra och vara lycklig och le, då älskar och gillar jag henne mest.
jag blir lite trött på mig själv för att jag alltid vill allas bästa hela tiden, hey kom igen Josefine.. du då?
Ja, juste.. jag då. Nej, det kan väl vänta.

Nu har jag iallafall diskat och mina händer är helt skrynkliga och äckliga och jag hatar vatten.
Alltså inte vatten att bada och ducha eller dricka på det sättet utan just.
Smutsiga bestick, tallrikar mm I vatten. Smutsiga - nytvättade kläder I vatten. Efter min spindelfobi så är fan de det vidrigaste jag vet! Jag har aldrig påstått att jag är särskillt normal, haha.

Sen så vill jag bara säga att jag fortfarande mår dåligt att mina favoritjeans är trasiga och jag kan inte sy, alltså jag kan inte laga. Den som såg min skepparjacka efter att ena knappen flög iväg.. och sedan den andra, vilken färg hade jag på tråden jag sydde dit dom med? Jo, lila. Jag måste gå en "så-här-gör-vi-hemma" kurs för odugliga kvinnor i hemmet, jag skulle behöva det. Jag orkar inte ens vika in kläder i garderoben som jag bara testat 'IFALL' att jag ska ha på mig dom, kläderna är rena men jag skapar bara högar på olika ställen i rummet.
.. jag är slarvig, och det är inte okej.

kul, jättekul

stockholms blodbad für alles

wie, kul att jag känner min kropp alldeles för väl vid det här laget. Hur fan visste jag att den skulle komma idag? Aja, skönt.
Nu vill jag inte gå ut ikväll, jag tänker nog inte göra det.
jag mår illa och jag har sprängande huvudvärk sen gör magen jävligt ont. så jag skiter fan it.
Gillar inte det här känner mig så jävla klumpig, jag känner mig tjock.. och jag känner mig ful.. nu kan den ta slut lika snabbt.
..så jag blir mitt vaaaackra jaaaag igen!
(ja, jag tittar mycket på disney.)

..whatever.

kul att jag kan stava också.

Idag har väl varit en jättespännande dag, eller kanske inte så jävla spännande. Fast okej, jo lite.
Jag vaknade klädde på mig och allt när jag känner mig svimfärdig och vill gärna dö lite.
Fick världens kramp i magen och tänkte nej nu är det dags, nu räcker det.
Tar tag i telefonen ringer och sjukanmäler mig från jobbet för detta håller inte. Sen försöker jag få tag på någon av mina vänner (med körkort) som vill ta mig till ett apotek.
Heidi ställde upp, men mest för att jag skulle hjälpa henne med hennes hår.
Åker iallafall till väsbycentrum in på Kicks köper massa hårfärger, sen apoteket. Vidare hem till Heidi börjar fixa med hennes hår, sen var det dags för domedagen kändes det som, men det var ok. Det var ingenting. PHEEW!
... lucky lucky me I say!
Heidi blir orangehårig, i med nästa förpackning.. sen nästa slingförpackning. Näpp, det där gick inge vidare.
Sen gick jag ut och träffade Cribbe en stund på en cigg och snackade lite och shit vad jag har saknat den karln.
Var så jävla skönt att snacka med honom lite och bara skratta och ja, det behövdes.
"Ja, så satt jag där på nattbussen spyfärdig - röksugen och kräksugen!"  hahah. I do love you my homosexual boyfriend!
Sen in till Heidi igen som var helt förstörd eftersom hennes hår inte blev ljusare eller alltså snyggare.
Hon lackade något och jag sa till henne, ring en frisör IMORGON! Hon tvekade, men ångrade sig sen.
Så nu håller jag tummarna att hon får bli blond igen, hah. Jag har inte wonderhair baby jag fick också hålla på! 
Och nu sitter jag här hemma och lyssnar på så jävla underbar musik och bara, aaah njuter av mitt liv för just idag blev det mycket bättre när jag fick svart på vitt. Behöver inte oroa mig längre! =D feel greyt.

Idag fyller också min storebror Daniel 24 år, herregud. Tiden går alldeles för fort, och schysst svar man fick tillbaka på grattis-sms:et "åsna, tack" Ja, älskar dig med bror. Jag saknar honom helt sjukligt mycket. Jag saknar min lilla brorson också, det är inte okej att jag knappt känner min brorson. Usch. Men kul att ni är bosatta där ni är också, Benjamin bor i Falun med sin mamma, Daniel bor i Gävle och lever göttliv och är typ svinrik!
Tycker du kan bjuda över din lillasyster snart, jag vill göra Gävles stad osäker, haa ha.

Imorgon ska jag upp och hoppa igen och gå till jobbet som vanligt. Det blir nog bra det.

DEN HÄR MUSIKEN FÅR MIN KROPP ATT DANSA!!


let his beat control your body...

man blir ju nästan kåt.

woman like a man

Jag börjar bli så trött på mig själv, varför kan jag inte bara sätta mig ner och andas en sekund för? Förstår inte, sen är mitt tålamod inte alls på topp. Jag orkar inte med små incidenter som blir så jävla stora i mitt huvud, jag VILL ju inte förstora saker. Sen vet jag inte säkert om jag förstorar dom heller...
Men jag vill bara spy på fjäskande människor, människor som låtsas vara något annat än vad dom är, folk med [B]NOLL[/B] personlighet.

trött jag blir på människor.
trött på dom flesta ungarna på mitt jobb eller nej, vad hemskt.
Men vissa jag blir ju fan helt jävla galen och vill skrika rakt ut.och VARFÖR har min playlist bara massa kärlekslåtar?
jag blir fan deprimerande.


in your face, du är ful!

JAG HATAR RÖVSLICKARE!

RSS 2.0