dumma dumma dumma tjej

jag lär mig aldrig. Ska aldrig mer gå utanför dörren dagen efter att jag har druckit och den här gången menar jag det, jag vill inte sätta mig i den situationen jag hamnar i varje gång med kallsvettningar och magont och man vill spy och gråta och allt samtidigt. och det är just när tåget börjar rulla på som jag vill hoppa av och dö.
Nej, jag klarade mig till Kista helt makalöst, sen var det bara traska in på bion, jag visste inte ens vilken film vi skulle se, när dom sen visade alla filmreklamer då innan filmen säger jag typ 2 ggr, "är det den här vi ska se?
Tydligen var det inte det nej, vi såg 'Stardust' påminde mig så jävla mycket om Narnia, sen var det kul att jag fick sitta brevid världens fetto som satt och smaskade när jag själv ville spy. Jag köpte inte ens någon dricka. 
Mina matvanor är inte okej nu för tiden. Jag äter nästan på min höjd, en frukt och sen lunch på jobbet sen inget mer. och det är ju faktiskt inte så jävla bra, jag som älskar mat! 

När vi väl kom ut från biografen så sa jag det, eller jag viskade lite "är det jag som har blivit värsta tönten men jag älskar den där filmmusiken." Nadja och Linnéa kunde inte mer än att hålla med mig.
Både jag och Linnéa var lite smådepp då det var en romantisk film och vi känner oss som två nuckor och nästan spillde en tår. Nadja ville sätta sig på tåget till Lund och jag förstår henne.

Nej, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0