skaka på göten min vän

                                        image29

2007-10-09

relax

Ännu en dag avslutad, dvs en jävligt kort dag.
mitt liv rusar iväg och jag hänger knappt med har snart redan varit på mitt jobb i ett halvår, alltså sen första gången jag satte min fot där. Trivs lika bra än, yey!

Det är ett jävla "HA" begär just nu bland kidsen, dvs "MIN nalle", "MIN bil", "MIN JOSSAN!" ehe heh. Sen blir det nästan stockholms blodabad när dom vill slå ihjäl varandra för att den andra har råkat röra den andras napp t.ex, härligt härligt.

Det jag tänkte lite på idag är hur jävla väl man känner pluttarna just nu, ja alltså dom barnen jag spenderar mest tid med om dagarna eftersom jag ändå tillhör grupp; pluttar med Lissan då blir det så. och på hur snabb tid barn verkligen lär sig nya saker och hur dom reagerar genom att utforska och tänja gränser.
Som man fortfarande som vuxen gör, ibland.
Sen har jag den turenatt jag får jobba med Lissan också, det är helt jävla sjukt hur man kan hitta sin "soulie" och ja, nästan sig själv i en annan människa som då ändå är 20 år äldre än sig själv.
För jag ser verkligen mig själv i henne, och jag ser upp till henne både som person, jag ska och kommer bli som henne när jag kommer upp till den åldern (jag vet att du läser det här nu och tro inte att jag hackar på din ålder. haha!) men att vi är så sjukt lika till sättet att det är helt sinnes, och man stannar upp och kan bara skratta åt varandra för att vi tänker och handlar lika i olika situationer man hamnar i. Sen att vi alltid har något roligt att prata om, om dagarna är bara ett stort plus, hahah.. som.. sex.

.. tighta-klubben, oh yes it is. (tolka som du vill.)
HAHAHA!

Helt sjukt att jag vaknade 04.50 helt jävla pigg, fast jag vet ioförsig vad det kan bero på hah. Men ändå, wacked ju! sen somnade jag om iallafall, kan inte gå upp 5 på morgonen när jag egentligen ska upp vid 9, så jävla galen är jag då inte.
Nu sitter jag bara och längtar till one tree hill ska börja, undrar om det är mitt favoritavsnitt idag.. jag lär börja böla.
Det gjorde jag igår, snyft.. jävla bra serie det där, LOVE IT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0