sweetest girl ever

2007-10-16

precious

igår natt pratade jag med mamma nästan i 1h i streck, det vill säga personligt rekord. men det hade nog mest med att göra att jag satt och läste några rader ur den där boken jag ska ta mig igenom. (helt frivilligt.) och ena kapitelet heter just 'mamma' och det står om sitt förakt och kärlek till mamma.
och allt stämde så jävla bra.
.. sen stod det någonting: "mamma älskade mig inte tillräckligt; exempel att all pornografi är ett uttryck för detta hat mot modern."
När jag läste det så började mamma skratta och avbryter mig med; "ja, Jossan mamma har nog sett dina bilder på datorn." HAHA.. säg vaaaaaaaaaad.. vet absolut inte vad hon pratar om.
Jag blev inte alls generad..

tack mina små kids för att ni gör mina dagar oförglömliga..
eller inte alltid men för det mesta. som idag..
Lilla E hon ropade efter mig och har verkligen börjat tilltala mig med mitt namn inte bara skrika rakt ut.
och det har T också börjat göra. ohhh.. och idag var han sådär mysig mot mig också ute på gården. Han stod lilla huset och var så ledsen så L (en kollega.) kunde inte alls trösta honom och kommer fram till mig och säger "ja, jag har försökt med allt han bara gråter som en stucken gris. och jag vet inte varför.."
Jag ropar på honom och säger med mjuk stämma att han ska komma, vad tror ni han gör? Jo, klart att han kommer och jag sätter mig på stenen bakom och han står och trycker sig mot mig och snyftar lite. Andra barn kommer fram "Josefine, är T ledsen?" han skriker till: "nääääää.. gååå.. min jossan" <3<33<3
sen hoppar han upp och sätter sig i mitt knä och vi sitter och kollar på alla andra, sen ska jag gå hem tiden går snabbt.

jag har fått oktoberhostan.. bara den inte blir som 2005, helvete vilket liv jag hade. morfinmedicin varje dag orkar jag inte!
hög all day long. sover 19h om dygnet.
nejtack

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0