är det dags igen?

Jag hamnar i svackor då jag inte ens orkar ta mig tid til latt skriva här. Även fast det händer massa saker omkring mig, men vissa kan jag inte ens nämna här. Hur mycket jag än vill det, så kan jag inte.

Igår hamnade jag i säng strax efter 00 där någongång efter att ha pratat i telefonen med Daniel i nästan 2 h skulle jag tro. haha, det var väldigt intressant. Förutom att han aldrig hade någon mottagning och jag hörde knappt någonting av det han sa. Men annars så. Det var intressant.
Sen borstade jag tänderna och la mig i sängen när jag väl kommer på att jag måste ta medicinen för det började redan klia i halsen. Går upp och korkar upp min Cocillana med varningstriangel på, sveper den och lägger mig igen! Känns helt ok i halsen just nu, sen håller jag på somnar. Vaknar av ett sms + att jag får världens hostattack.
Tack gud, tack. Måste läsa om sms:et 3 ggr för att jag för det första ska SE vad det står, och för det andra FÖRSTÅ vad det står. Och det gör jag ju tillslut. tihi.
Försöker somna om, ligger och vrider och vänder på mig.. Kitty ligger fortfarande i samma säng som mig.. det är ett mirakel hon har inte varit uppe och försökt krafsa sönder dörren. Somnar om.
Vaknar vid 4 tiden igen och är JÄTTEKISSNÖDIG går upp och då har pappa inte gått och lagt sig än, mmkay.
Går och lägger mig igen och tvärslocknar. När jag sen vaknar igen av mobilalarmet som kan väcka hela området så lägger jag mig på rygg och suckar, orkar inte öppna ögonen. Jag reser på mig och går till toaletten, kissar och står framför garderoben och bara glor. (VARFÖR SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT BARA DRA PÅ SIG NÅGOT!?) vilka jävla problem man får ha egentligen. Sen är jag klar iallafall, traskilaskar till jobbet kommer in vill inte hälsa på föräldrarna som står där redan eftersom jag knappt kan öppna varken munnen eller ögonen.
På vilan låg jag ihoprullad som en puppa brevid M och delade hennes kudde, låg och klappade henne på ryggen tills hon somnade och därefter jag själv. Men innan det kom hon på att man kan ju faktiskt klämma på Josefine's tuttar. och det gjorde hon, sen somnade hon bums. Jag vaknade av att jag nog snarkade till lite, jag vet inte.. kanske bara inbillade mig det. Nog om det.

Vid lunchen fick vi besök av två "större" barn vid ja "VÅRAT"  bord. När jag går ut och ska prata med hon i köket så kommer jag in och hör Lissan säga: "Ja, det har hon.. men alla har olika storlekar på sina tuttar" Då hade lilltjejen tydligen sagt: "Lissan.. vet du?.. Josefine har stora tuttar" och därefter.. "mm min mammas håller på att ta slut"
HAHHAAH.. jag älskar barn. Så ärliga och helt fantilastiska!

MITT HOROSKOP:

VARDAG Idag har du lätt att fundera över vad som kunde varit. Gör inte det utan titta optimistiskt framåt istället.

KÄRLEK/RELATIONER Du är snygg! Glöm inte det när du går ut genom dörren idag! Du är snygg och du är du och det finns ingen som kan ändra på det!

PENGAR/ARBETE Något som rör en försäljning talar till din fördel.

fan vad gött att jag är så jävla snygg då ;)


Kommentarer
Postat av: Lissan..

Skitgött sweetie ;-)

2007-10-23 @ 18:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0