Det är insidan som räknas.... sa den fule

AHHHH.. Jag har varit internetlös i en vecka och ja, lite abstinens av att kunna skriva av mig lite på bloggen har jag haft kan jag erkänna. Och eftersom att det här är den enda sidan + youtube jag hänger på så ja, ni förstår.
Hands down - no life, no life.

Veckan började iallafall rakt åt helvete kan jag meddela er om.
Måndagen var väl helt som vanligt. Men allt började på Tisdagen. Jag skulle öppna för första gången på jobbet. Vad händer? Jo, ingen av telefonerna jag har ställt som alarm och då min egen ringer inte. Min telefon har stängt av sig och vägrar sättas på igen när jag gör ett tappert försök. Jag rusar upp till köket och kollar på klockan TIO ÖVER SJU!!!!!!! Och man öppnar HALV SJU. Kan ni känna lite panik med mig?
Jag slänger på mig kläder (en tröja med alldeles för mycket urringning så jag skäms.) kutar till jobbet anfådd och Lissan är helt uppe i varv och undrar vartfan jag hade varit och jag börjar gråta.
Om jag har påstått för någon att jag har haft ångest förut så går inte det här att jämnföra. Jag hade spyan i halsen för att jag mådde så dåligt. Min hjärna hängde inte med. Drar av mig kläderna helt jävla skakis.
Jag kunde bara se alla föräldrar framför mig hur dom stod med vapen och ville döda mig och hur dom skriker på mig. Tji fick jag. Dom förstod mig.. jag är inte mer än en människa. MEN JAG FÖRSOV MIG INTE!
Det stör mig mest. Jag försov mig inte ens, jag var inte ens trött. Jag har bara sån himla tur med tekniken HELA tiden. Dagen gick och jag mådde piss hela dagen. Lissan bad mig andas femtioelva gånger.
Dagarna har verkligen fortsatt att vara piss, jag mår asdålig. Känner mig helt slut, känner mig lite deprimerad. När jag väl kommer hem och ska sätta mig vid datorn så fungerar inte ens internet. Det var då själva fan.
Sen slutar min telefon att fungera, kan varken ringa eller skicka sms. Jag fick IN sms, men kunde inte skicka ut några. Jag var ett nervvrak. Hem och läsa asgamla VeckoRevyn som är typ 5 år gamla. Somnade.

Jag blir frustrerad och arg på mig själv och den jäveln som sitter där uppe och gör narr av mig.
Någon där uppe AVSKYR mig. Jag skojar inte, ingenting går som jag vill.
Jag hade till och med försökt ändra lite på mitt liv. Lite småsaker, och hur jag ska börja tänka.
Ahmen tjena! Det går åt helvete det med.
Idag har det iallafall hittills gått helt okej. Åkte till SIBA och lämnade in min telefon som jag varit utan i 2 månaders tid, min älskling. "ja, vi skickar ett sms om ca 2½ vecka och bekräftar att telefonen är klar."  Jaha.
Jag och Sandra charmades av killarna som hjälpte mig. Ena killen var han som BAD mig att köpa den telefonen då den var sprojlans ny i butiken och jag fick första exemplaret där.
Han - Ja, den är ju snygg iallafall!
Jag - Ah visst är den.. inga repor eller någonting.. jag tar hand om mina saker.
Han - Aha... jag menade bara att den var snygg
Skjut mig rå. Han sa det iofs med glimten i ögat.. bakom glasögonen.
Sen skulle den andra killen ha mitt nummer för att kunna skicka det där sms:et till mig sen.
Han - Ska jag fråga om hennes nummer?
Andra killen - Ja? vad du ska ifrågasätta allt hela tiden!
Han - Jaha, får man ragga på jobbet alltså?
Jag - Är du ny på jobbet eller?
Han - Ahh började imorse, vänta bara om 2 dagar är jag bäst!

På motorvägen höll jag och Sandra på att bli mördade av en man i skåpbil som inte ska få ha körkort. Han körde slalom mellan alla filer och alla bilar. Vi höll på skita ner oss och hjärtat satt uppe bihålorna på oss.
Flera flera meter såg man hur han blinkade till vänster och höger hela tiden, jävla idiot jävel.
Vi kunde dött. Sen så mötte vi 2-3 civilpoliser också. Och hamnade bakom en bil med några tjejer i som antagligen satt och sminkade sig. Dom körde högst 60... på motorvägen. Jag och Sandra fick några anfall och ryck.
"KÖR IN I DOM.. KÖR IN I RÖVEN PÅ DOM!!!!" satt jag och skrek till Sandra. Sen satt dom och dansade någon arabdans i bilen såg jag. Jävla idioter dom med. Dom var säkert bara 18.

Sen tog vi oss till Kista helskinnade iallafall. Jag köpte världens mysigaste mjukisdress med asnajsiga mjukisbyxor som går under knäna och en hoodtröja till som är det skönaste jag satt på mig.
Sen så köpte jag mig två par örhängen... och en svart jättegullig klänning. Lovade Sandra att ha den på midsommar, då vi ska ha romantisk middag. Bara mina tuttar får plats i den.. nej, orkade inte testa.
Och så köpte jag ett jättefint LIPGLOSS rosa karamellfärg typ. Uhlalala på det!
Sen köpte jag ut snus till min pappa också.

Nu har min far försökt fixat internet i hundra år och nu funkar det. Men jag är fortfarande lite skeptisk! Faktiskt.

Ont i nacken har jag också. Lissan är och knullar just nu. Själv sitter jag hemma i min mjukisdress och fiser.
Jag har inte ens någon att sma med förutom Sandra. Jag känner ett utanförskap. Alla har en partner, utom jag och Sandra. Vi är utanför. Jag behöver en partner. Yeye, får nöja mig med mig själv ett tag till rå.

Sa iallafall till Lissan att jag ska bli nunna idag.
Hon svarade: "En nunna med stav!" 
Nu vet dom flesta av föräldrarna på jobbet att jag är singel och lever med min rosa jävla gummiballe som är o-asskön. Jag hatar den. Låter mycket gör den också.

Sen så ska jag nog plugga till Sexolog eller vad fan det nu heter. sandra tyckte det var en utmärkt idé.
Börja prata om saker jag är bra på. Jag är förvisso grym på att byta blöja och bli nyst mellan tuttarna av mina små shiiiitungar på jobbet. Men håller det i längden? När jag får egna kommer jag inte palla trycket.
Jag är fan redan halvtidsmorsa kan man kalla det.
Jag byter blöja på dom, matar dom, gosar med dom, leker med dom, nattar dom, väcker dom, klär dom, tröstar dom med mera, med mera.. och blir kallad mamma. Vad mer begär man? Jo en egen. IALLAFALL!
Idag var jag bara jättetrött på att ens var där. Kände mig stressad och förbannad på allt och alla.
Men usch... Josefine, håll bara din mun nu. JAG ÄLSKAR DOM SMÅ SÖTA SKRIKANDE SMÅFOLKET!

puss och kram vi syns på stan din gangster.

yo!

Kommentarer
Postat av: Lissan..

Meeh...låter nästan som jag skällde på´re...höhöhöhö
Pöss mitt på!

2008-04-11 @ 18:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0