"kärlek frodas på avstånd... eller så dör den"

Jag gillar att dom har så klipska lines i alla disneyfilmer som man inte alls fattade ett jota av när man liten och knubbig. Nu när jag slår på en disneyfilm så blir jag bara gladare för varje gång att jag har växt upp och verkligen förstår vad dom säger och inte bara det, jag förstår vad dom menar också. Och vad budskapet är.
Sen så blev jag helt chockad när jag kollade på 'Den lilla sjöjungfrun' och ordet SLYNA näms. Jag blev helt förskräckt. Men sen efter en nogrannare efterforskning om man har en ordlista så är det faktiskt så att slyna är = bortskämd flicka. Eller något sådant. Ändå tycker jag att slyna låter "smutsigare" än hora.
Men det är säkert bara jag det. Men jag gillar disneyfilmer iallafall, eller rättare sagt jag älskar dom. Jag avskyr skärckfilmer och alla psychofilmer som jag ändå bara blir helt sjuk i huvudet av.
Vem är det ens som sitter och kommer på filmer som SAW? Man kan ju undra vart människorna får allt ifrån. Man börjar ju undra vad dom sitter och ruvar på egentligen. Om dom själva är maniacs... tror ni?
Och dom som gör porrfilmer tycker jag bara är asroliga. Jag kan sitta och kolla på porrfilm precis som vilken film som helst. Om den är rolig eller bara helt sjuk. Jag är riktigt bra på att analysera. "Jaha, men så där går det ju inte till.. nejmen, sådär kan man ju inte göra bara så där.. jaha.. tjejer gillar verkligen att bli nersprutade i hela ansiktet".
Jag om någon är inte rumsren. Men när det kommer till en scen eller att man har varit i den situationen "får jag lägga den i ansiktet?" men VAAA... varför? Usch. Förnedring till viss grad i sängen kan ju vara något upphetsande. Men att bli sprutad i ansiktet är för mig "här har du din äckliga lilla slampa" skulle aldrig falla mig in att låta någon någonsin göra det på mig. Och ni som gör det, gillar det... akta ögonen.
Annars tycker jag att det kan vara komiskt eller rent av riktigt upphetsande att kolla på porr. Men mestadels komiskt. Jag kommer aldrig glömma en film jag såg på tillsammans med Nadja just för att den var så rolig och helt sjuk.
Filmen är dubbad, killen har solglasögon på sig. och så har han en dammtuss som sitter fast på rumpan.
Och dom 'upphetsande' ljuden lyder "åh ja, åh ja... åhhhhh ja.. mmm åh ja." Riktigt kul.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har lite svårt att fatta det där. Hur tänker snubben? Här har man haft sex och sen, mitt i finalen, så kommer han på att han vill kladda ner henne. Hur fan tänker man då? varför inte fråga om det är OK att han örfilar henne också, liksom bara på porrfilmskul sådär?

jag kan knappt tänka mig hur krystat det blir - han på väg att explodera, och sen säger hon "är du dum i huvet?" Vad gör man då?

Jag har aldrig upplevt det, och kommer väl aldrig att göra det. vad är poängen med att göra så? Det lär ju inmte vara skönare i varje fall. Eller är det bara så att killar upp till en viss ålder faktiskt tror att tjejer tycker det är jättesexigt att bli nerkladdade. Det måste vara samma killar som blir jätteförvånade över att de fortfarande är singlar vid trettiosju

2008-04-20 @ 21:09:25
Postat av: j.

Jag förstår faktiskt inte riktigt heller.
VAD är det som är så fruktansvärt upphetsande att lägga den i ansiktet? Varför, det är frågan.

Jag har förståelse för killar som tänder på att tjejen tar den i munnen. (till viss del.) men varför i ansiktet? ha.

2008-04-20 @ 22:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0