I'm what you want, I'm what you need.

Jag har blivit en envis åsna. Jag vaknade och kände det direkt. Jag är en åsna, en envis jävla åsna. Jag ger mig inte!

Sen innan jag skulle lägga mig igår kom jag på att jag är 100% snyggare på kvällen, precis innan jag ska lägga mig. Jag kan stå och spegla mig i hundra år utan att ens tröttna att kolla på mig själv. Jag speglar mig tillochmed i fönstret. Helst i bara underkläder och tänker 'skitsamma om någon ser mig, jag är snygg ikväll'.
Just för att jag känner så här just nu tror jag också är för att nu när jag jobbar 'heltid' så äter jag mycket nyttigare. Jag äter sjukt nyttig frukost, sen har vi frukstund, sen 'powernap' med kidsen och sen är det lunch som inte ens är onyttig.. jag äter förvisso som en karl när det är lunch men jag har alltid ätit efter tallriksmodellen dvs jag har mer grönt på tallriken än mat. När jag kommer hem blir jag inte hungrig förns vid 22 tiden och då är det dags att sova.
Jag känner och ser direkt på min mage att något håller på att hända. Sen att jag köpte ett par jeans i 3 strl mindre gör mig ingenting. I diggeli-digg it! Det är nog helt okej att man blir kär i sig själv ibland.
Nååååååååååväl.

Kul att det är sol idag. Jag hade ju hoppats på att våren skulle hålla i sig, sen så hade det regnat inatt också. Kul, jättekul.

Jag drömde att jag blev pussad på ryggen och i nacken och så vaknade jag utav det och vände på mig och kände mig jättemyssugen, alltså JÄTTE.
Det enda som låg bakom mig var min dammvippa till katt och kurrade.

Snacka om besvikelse 3e gången gillt.

Kommentarer
Postat av: Glorykissen

Spegeln ljuger aldrig - du ÄR fin som en blomma! :)
Å att vakna till suget..hmm..é inte roligt alla gånger. Lena Handen är ju lixom lite blasé dah, fast ger en sällan besvikelser...haha!
Köss på tutten ;-)

2008-04-06 @ 21:38:06
URL: http://glorycat.blogg.se
Postat av: joooosi.

Jag har gjort slut med Lena Handen!!
Nästa löning blir det nog en ny leksak istället. om ingen ställer upp på att bli min partner! hahahahaha.

;-)

2008-04-07 @ 18:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0