Kicki Danielsson är coolare än mig

"Idag gick jag till Ica...." det är ju ungefär så min blogg lyder. Mestadels, jag skriver bara massor av skit. Men ändå like i caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare.

Igår åkte jag till Märsta efter jobbet och mötte upp Mickis, i samma stund fick jag sms av SIBA "din reperation är klar och kan hämtas.." Jag blev överlycklig. Så jag och Mickis tog partybilen till väsby och hämtade min lilla telefon som hade en jättegullig lapp på skärmen, haha. Sen åkte vi tillbaka till märsta centrum och jag skulle gå på bolaget. Det var ju jättekul, behövde inte ens visa leg. Ska jag aldrig få användning av mitt legitimation eller?
Sen snabbt in på carmen och köpte hårfärg. Sen åkte vi och solade lite.. först 24 min i Naxos, sen testade jag TOWER OF POWER för första gången, det var ju asläskigt. Fick svindel och blev yr. Men ja, brände tuttarna gjorde jag iaf. på FYRA minuter, helt sjukt. Sen åkte vi och handlade loss på COOP, vi köpte chips och dipp och ett sexpack med jättesöta pepsiflaskor. Hem till Mickis och myste ner oss i soffan, efter att vi gjort mitt hår vitt.

Jag blev slagen inatt "JOSSE!!! VÄND PÅ DIG!!". Jag hade tydligen snarkat som ett djur, och jag blev jättetäppt i näsan och halsen. Inte så konstigt.. Förlåt rå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0