Som en dröm...

Inatt drömde jag snusk. Det var väldigt länge sen jag drömde något kroppsligt på det sättet. Tack.

Men det var inte vem som helst som var min "partner" utan det var nog den snyggaste kvinnan jag sett i hela mitt liv. Om jag ska vara helt ärlig. Vem är hon? Finns hon på riktigt? Hjälp säger jag bara.
Hon hade världens finaste kropp. Långt brunt hår och var helt lagom solbränd, stora isigt blåa ögon. Hon såg ut som en Gudinna helt enkelt.

Vi befann oss i Hugh Hefners mastervilla och i ett rum med den största säng jag sett. Inredningen var hur fin som helst och det luktade hur gott som helst. Hon kollade på mig hela tiden och jag blev generad. Jag blir aldrig generad. Men nu blev jag det, på riktigt. Hon gick emot mig och det gick varma vågor i hela min kropp. Kändes som att jag började svettas.
Hon gick fram till mig och tog undan mitt hår som hängde över mina ögon, hon drog mitt hår bakåt och studerade min kropp och jag likaså om hennes. Det första som kommer ut från min mun är "vilken kropp, vilka höfter!" Hon hade den mest perfekta kvinnokroppen. En drömkropp. MIN drömkropp.

Sen tog jag tag om hennes höfter och tryckte henne mot mig. Mjuk och len var hon också. Kysste henne. Helt plötsligt hade jag henne över mig i sängen.
Kan inte gå in mer detaljerat. Även om jag vill...

Det var hett, det var riktigt hett.

Ska jag vara ärlig så tror jag att jag drömde att jag hade sex med mitt alter-ego!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0