Toppskick!

Inte. Jag är verkligen jättetrött på allting just nu. Är inne i min enda och jobbigaste depp-period. Som jag förvisso bara får en vecka om året. Men den suger musten ur mig och jag blir så gnällig och tjurig så det finns inte.

Jag vill bara låsa in mig och inte prata med en jävel. Fick dessutom lönesbeskedet idag. SKÖNT! Men nej, den här månaden har jag så sjukt mycket utgifter så ja, tyvärr familj..ni får inga julklappar i år. Har mig själv att tänka på. Ni behöver inte köpa något åt mig heller. Jag klarar mig väl. Som alltid. Visst är jag toppen!?

Nu har jag ångest och dåligt samvete också. Jag var hemma i onsdags pga feber och dålig sömn tack vare mina visdomständer. Japp, igår gick det käpprätt åt heeeelvete på jobbet. Hur mycket jag än försökte. Sen så åt jag något som jag inte tål. Så min tunga svullnade upp mitt i allt. Det var ju också roligt. Kunde inte prata.

När jag ringer min mamma för att gratta henne på födelsedagen så får jag veta att hon är på sjukhuset. Samma dag. På sin födelsedag. Ja, men halleluja! Visst är mitt liv perfekt just nu?! Jag orkar bara inte.

Idag ringde jag jobbet igen. Jag orkade verkligen verkligen inte jobba idag. Man ska ha POSITIV inställning på jobbet, hela tiden. Jag försöker, men nu kan jag tamejfan inte ens litegrann. Kan dom inte förstå det, så nä.. synd. Men så här ligger det till. Även jag har svarta och onda dagar. Låt mig ha dom. Sen kan jag komma tillbaka. Kommer iallafall jobba som en rövslyna nästkommande veckor. Så ja, om någon vill ses kan vi ta det nästa år.

Jag blir så trött. Jag vill bara gräva ner mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0