Åfan!

Jag hade helt fel angående åldern på killen jag drömde om som var kär i mig. Han var 15 och inte 17. När jag tänker efter alltså. Och till råga på det så pratade jag ännu mer med "lammköttet" idag. Jag fick reda på att han inte var så ung som jag trodde. Han var 3 år YNGRE! Jag fick panik, blev röd i ansiktet och han tyckte jag dissade. Han trodde jag var 25. Vilka felbedömmningar vi gjorde om varandra. Jag vet inte riktigt om jag kan fortsätta den här flirten. Men pojkvaskern är ju så gott som precis blivande byxmyndig. Tänk på mig, så här kan jag inte hålla på. Som min 14-åriga lillasyster kallade mig: "PEDOFILEN!"

Jag tror jag byter upp mig lite. Har ju ändå fått en till, ny, färsking, snygging. Så.. varför inte? Titta kan man! Fick till och med fram både ett och annat ord till honom idag med. Jag vet, jag är så jävla modig.
Kärlek på jobbet kanske kan inträffa. Vad var det första jag skrev om i inlägget då jag fick jobbet? Jag vet, jag är inte riktigt frisk. Men jag tänker bara på framtiden och framtiden är faktiskt här snart.

Jag tror faktiskt redan att jag blivit arbetssjuk på riktigt. När jag sitter på bussen alt. tåget så sitter jag och stirrar på människor och tror och undrar om det är personer som är mina kunder. Eller som jag försökt att få som kunder. Eller om det är någon av dom som bara slängt luren i örat på mig. Har iofs bara hänt en gång. Nåväl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0