Jag och solen lär aldrig bli vänner igen...

.. nej, tydligen inte. Lyckas bränna mig varje år. Även fast jag tar det lugnt, det är inte okej tycker jag. Be nice to be.. buhuu huu uuh..

Om man bortser från det så har jag haft en bra dag, min lilla prins har haft Josefine-dagar dom här dagarna nu, jag vet inte riktigt vad det är med honom. Jag fick inte släppa honom, han ville bli buren, han ville inte äta sin mat.
Han satt i mitt knä under hela lunchen. Om jag inte kan röra min rygg imorgon vet jag varför.
Men jag klagar inte, han är det finaste i mitt liv just nu! Hihi.. Även fast han inte ens kan prata så gör det ingenting. Hans kramar och hans skratt, ja.. jag dör. T, du är värd allt bra här i livet!
Jag hoppas din mamma är lyckligast i världen. För det hade jag varit om du vore min.



På fredag är det studentfirande också. :) kan bli kul. Ska bli lite skrämmande att träffa gamla klassen bara. Fast fan vad jag saknar Oskar, Maja, Hanna och Amanda. Helt galet!

Nu är det sommar = ingen mat? Jag gillar inte det, jag blir inte ens hungrig..nu har jag inte ätit sen 12:45, nyss åt jag en laxkotlett med sallad.. alltså BARA isbergsallad. Haha, inte okej! Fast yeye, lika bra om jag ska komma i bikinin, och ens våga visa mig i den. Så att säga ja!

Imorgon är jag ledig från jobbet också, skönt. Jag vill ha öööööööööl.. ge mig.

och förresten, varför hör du av dig? och du med? They say it's never to late.. eh, jo.. det är det verkligen för eran del.

puss ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0