Regnig midsommar på er, puss!

Ja, ser ju inte ut att bli strålande väder idag heller. Juni kan suga min feta från och med nu.
Jag tappar typ bort mig när jag ska skriva och om VAD jag ska skriva när jag lyssnar på den här låten Hello Goodbye - Here (in your arms).mp3, den är ju sjukt mainstream.. MEN.. shit vad jag älskar den.. repeat, repeat.

Igår fick jag iallafall besök det var fan inte igår om man säger som så, jag har alldeles för lata vänner som inte kan offra sig för att ens umgås med mig om jag inte åker till dom.
Men Mr R kom iallafall, vi satt och pimpla vin på min balkong och snackade om allt och inget, iofs var han mer intresserad av kaninen och katten tror jag. "inom en timme ska katten vara min homie" haha.
Som sagt, hon blev det också. Jag satt mest och var svartsjuk, så gosig är hon aldrig med mig.
Sen drog vi på 'Kejsarens nya stil' satt och skrattade lite, sen drog vi på 'Hem till Midgård' där fick han smak av mitt råa skratt. hah! Jag hade vissa problem att få igång filmen, vet dock inte vad jag ska skylla på. Låt mig tänka ut det!
Yep, här satt vi "ute på landet" som ni säger och njöt inte av det fiiiiiiiiina vädret, utan mer av sällkapet skulle jag väl säga. godnatt...  :)

p.s du har glömt vindunken..


 
Det är förresten helt sjukt hur jag vaknar nu på mornarna, det känns som att jag ska dö om jag inte äter på en gång och hela magen är bara kaos och skriker (alltså observera SKRIKER..)efter mat och så proppar jag i mig alldeles för mycket så jag inte ens kan andas sen, haha..
Men nyss åt jag iallafall spaghetti och köttfärssås till frukost, och ett STORT glas med iskallt vatten med isbitar. Efter gårdagens vin behövdes det, och yttligare ett glas, if you know what I mean.

Nu borde jag faktiskt greppa luren och ringa Linda och kolla när man ska anlända, jag har faktiskt det viktigaste.. POTATISEN, hallå. Hon skickade sms till mig, dock så skulle det inte ens vara till mig, men jag fick reda på att det blir lax iallafall. Jag liksom; halliLUJHAH! Aja, det där skrev jag alldeles för fel men är för oseriös för att orka trycka på "knappen-med en pil-åt vänster, för att kunna radera" datanörd? icke.

Nu kom Mange Schmidt på min playlist, ojojojoj.. nu blev jag taggad som få. Ska man dränka en smirnoff nu kanske? Ikväll kommer jag vara brud som fan och dricka alkohol/läskedryck och vin.
Ba, har inte ens någon öl kvar. NEJ NEJ NEJ.. nu måste jag ringa Linda, annars kommer jag säkert komma iväf alldeles för sent som vanligt, om jag känner mig själv. Och det gör jag verkligen.

                       image10
Varför ser jag mig själv i henne för? hahahAHAHAHAHHAHAH H HAH hAHAHAHAH..

Hoppas ni får en soft kväll då, puss och fred ut!

Kommentarer
Postat av: sockerpappa

ha en kalasig midsommar josy.
me love you.

2007-06-22 @ 15:09:17
URL: http://hifi.blogg.se
Postat av: Anonym

ey, du med pullan.
love you long time sockerpappa!
call me

2007-06-22 @ 15:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0