bittersweet symphony

Jag vet att jag borde skriva en bok, men då kan jag lika gärna göra det här och folk behöver inte ens läsa, det här är mitt sätt att få ur mig saker jag tänker för mycket på.
En överbelastad hjärna är inte så jävla kul så här i vintermörkret!

Sova själv är inte min grej, jag blir deprimerad och lite halvt ledsen av att behöva sova själv, jag sover dåligt och drömmer bara massa konstigt som resulterar i att jag bara är jätteledsen när jag sen vaknar, och då kan jag faktiskt ha gått och lagt mig som världens gladaste människa och tycker att allting är underbart.
Nu pratar jag drömmar som handlar om att bli [I]bedragen[/I], att bli nedbruten av någon man tycker om, att någon jag tycker om skadas. Känner mig bara helt sjukt känslig utav någon konstig anledning.

Ingenting blir bättre av att jag drar på Cruel Intentions "En djävulsk romans!" så fort jag vaknar och sitter och gråter som ett barn för att jag relaterar till mig själv hela tiden och tycker synd om mig själv "varför blir ingen så där kär i mig för?" what's fucking wrong with me.. 'du är tjej' och?

Jag undrar vad som hade hänt om jag hade varit en sån där helylle tjej som egentligen alla vill ha. Tänk om jag aldrig hade fallit pladask för Östhammars snyggaste semestrare när jag var 14½ och kom hem 2 veckor senare som en helt annan tjej med massor.. MASSOR att berätta om för kompisarna.
Jag hade ju ändå träffat en kille som var 3 år äldre än mig och sjukt jävla snygg. Det sa bara SWISCH! sen kunde jag inte tänka på annat än sex. Jag hade iofs inte sex på över ett halvår efter att jag kom ifrån landet och hade träffat den där killen.

Som sagt; jag undrar hur allt hade varit om jag inte hade varit en helt annan människa där, den där sommaren.
Jag hade nog varit helylletjejen än idag. Fast antagligen inte.
Sen gick det något år och på den tiden skrattade folk åt mig om jag pratade om förhållanden, ja trott eller ej. Jag har varit en hemsk människa. Jag levde som så som killar jag nu idag hatar.
Jag hade en avstängningsknapp, tyckte en person om mig.. tyckte inte jag om honom för det tillät jag inte mig själv att göra.
Den kanppen höll jag från att jag var 15 till jag var 17 och nu var det JAG, JAG som fick jaga. Och jag fick det jag ville till slut, sen jag kom på att det inte alls var det jag ville ha.

Jag och Linnéa pratade om det i söndags, gud vad hemskt egentligen att man kan träffa en person och man älskar den överallt annat, allt är perfekt sen kanske man gifter sig och så börjar man märka att människan är allt man ogillar hos en person.
Snacka om att vara negativa, haha. Men det är ju ren sanning.

Men vad gör man då? Jo man sitter hemma och väntar på bättre tider, vad är det då? Jag lär säkert bli kär om jag sitter hemma och ruttnar hemma i ett hem där jag inte ens vill bo.

Sen undrar jag vad jag får ut av att sitta och berätta om det här, haha. Jag vet inte, men det är bara så jävla skönt att skriva ner det och sen kanske läsa det igen om ett år för att se hur jag tänkte då.

Över till något helt annat så har jag ögoninflamation, en tjej på jobbet frågade mig vad jag gick på igår.. jag fattade först inte men sen antod jag att hon menade att jag såg pårökt ut.
Sen när jag kom hem så kallade dom mig "Kapten Krok" kanske för lappen över ögat, pappa kollade på mig som att jag hade pesten eller något liknanade. "Jaha, vad har du fått det där ifrån då?" Kändes som att han pratade till mig som att jag hade typ herpes i ögat.
Jag vill inte vara i Sverige just nu, det är kallt och det ligger snö på marken. Jag går som ett freak för att det är så halt, ska börja gå i dom gamla fotbollsskorna, gräs-skorna då alltså.. med riktiga dobbar!

Okej, jag kollade mig nyss i spegeln och började gråta för att mitt öga ser hemskt ut. Jag gråter som ett barn, vad är det frågan om!
Jag ser ut som två olika människor, ena ögat är fucked, ena tutten är fucked (har kliat sönder den i sömnen.) andra sidan ser nästintill perfekt ut!

Livet är hårt sa den fule.

Jag behöver se något roligt, ska nog kolla på dvdn med Robert Gustavsson!

ett sms, är det så mycket begärt.


Kommentarer
Postat av: ERKI-PÄÄ

Man kan ju få klamydia i ögat, kanske är det du har fått? ;)
Nejmen usch jag vet hur det känns (inte klamydia, inflammation) mitt öga var fucked upp när jag åkte från Gran Canaria förra året.. Om jag inte spärrade upp ögat så försvann det typ och massa äckel i... plus sovit typ en timme och bakis/full/sjuk som fan. Slå den flygresan om du kan!

Josse är säker på att du hittar någon, och blir kär, snart igen. Menar, du är ju skönaste bruden ever! Vem kan tacka nej liksom?!

Pysspyss

2007-11-13 @ 17:57:29
Postat av: Anonym

Hahahahahaha. Jag vet! Men näe.. säg inte så.
mhm. Men jag vill att det ska försvinna nu!

menar det, vem fan kan tacka nej?! hahaha :(

tack erkipä!!1 PUSS

2007-11-13 @ 18:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0