give me my pills.

jag ska alltid vara värst

Sitta, ligga, stå, gå, springa eller rulla? Vad är det frågan om? Har aldrig i hela mitt liv haft så här jävla ont och när just den där smärtan som känns som "tusen knivhugg i fittan" slår till vill jag gråta.. skulle aldrig plockat bort mina piller.. vad tänkte jag med.
cerazette in my heart! Bästa pillrerna någonsin. och så höll dom fröken röd borta, men inte fan är det jättebra i längden heller!
ynkelskrynkel på mig men jag tycker fan så jävla synd om mig själv idag, bra sömn jag har fått. Vaknat typ varje halvtimma och skrikit rakt ut.. jag HOPPAS att det här bara är idag eftersom det är dag 2, please.. let it be. Ska det inte räcka med att jag blir världens klumpeduns och tappar allting, går in i saker, kan inte prata rent.. helt sjukt hur kroppen ställer om sig och så blir (eller man känner sig) jättefet!
Kissa vågar jag inte heller göra, haha. FAAAAAAN.. uhu uhh uh.

Jag drömde att jag fyllde år inatt så kom jag på mig själv.. 20 år blir jag snart.. jag var ju fan 15 igår? och då tyckte jag att 16 var värsta grejen! Sjukt liten var jag.

Ringde Nadja igår eftersom jag tänkte inte ringa henne i helgen eftersom hon hade sin loverboy här över helgen.
Det lät som att hon grät när hon svarade, men hon sov tydligen.
why am I not supprised? he he hee.. Men hon var ändå lite lidsen eftersom hon tyckte att det var jättejobbigt att han hade åkt hem igen.... jag säger då det... skåne. ... Hade ju velat vara där och kramat henne just då och säga "it's gonna be OK baby!" .. vill man så kan.

Jag läste min gamla dagbok igår, alltså min riktiga dagbok och satt och skrattade och avled hur jävla rolig jag var på den tiden!
Varför känns det som att jag är jättegammal för? haha. Eller jag får det att låta som det iallafall. Sen hittade jag små lappar jag har skrivit också.. fan vad gullig jag är. Eller kan vara, varför får jag aldrig visa den sidan längre för?

Idag ska jag fan städa, helst av allt skulle jag vilja flytta.. är fan trött på att bo med två karlslokar som inte ens orkar bry sig typ..
Och tycker att jag ska ta tag i saker och ting eftersom det är jag som klagar, men excuse me. Tycker det är komiskt hur pappa jämnför mig och Pontus "Pontus hjälper mig att bära tunga saker och bygga på landet.. du du kan väl diska?" Jag har ingenting emot det egentligen men just att Pontus skulle behöva slippa göra alla "sysslor" hemma bra för att han är stark, whats the deal..
han har väl också händer han kan diska med...
TITTA nu är jag bitterfitta igen! ahahahaha..

Roligare att städa, fixa och dona för någon man tycker om.. som man kan få något i gengäld sen också av! hö hö hö.


.... Kom inte hit och lek allan-ballan, som att jag inte sa hundra gånger att jag inte är intresserad längre.
ordna upp ditt liv.. och jag tänkte inte vara en del av det! du had mig, du förlorade mig. Din förlust!
don't hate on me..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0