det går bra nu..

kompis det går bra nu!

Fick sms av sandra idag:
"Jag håller på att bli sjuk i ögat igen.."  .. tror folk att jag är någon ögonläkare, eller tror ALLA att jag smittat dom med ögonklamydia eller (som jag inte ens hade för den delen.. fortfarande) hahahah. Jag hänger inte med, ska jag få höra detta för resten av mitt liv eller? .... Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Nej, nu ska vi inte överdriva.
Hoppas du inte få ett cpöga som mig bara, plutten.

Just nu är jag förtäskigt trött måste jag påpeka, med mina två timmars sömn så kanske inte det är så konstigt egentligen, men damn om jag inte kan sova inatt. Jag som tyckte att jag borde ha sovit som en prinsessa igår, whyyyyy ohhh Gooooooooood whyyyyyyyyyy me? Drömmer om en fulgubbe också så jag började skratta och vaknade och vågade inte somna om för att slippa se hans ansikte en gång till. Haha, exakt som när man var liten..
... jag är liten.

Jag är vacker, och det är BARA han som kan säga det till mig.. och rakt in my face också kan han, då blir jag mållös.... eller rättare sagt mina smilgropar krampar sig när jag får höra det. ... han säger det iallafall. Att jag är det.

jag vet om vad jag vill drömma inatt.
Jag vill kolla på film.. typ en töntig..romantisk film.



puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0