gilla läget

hej hej hallå.

Min telefon har AIDS.. jag får inte kolla mina sms, varken utkorg, inkorg eller skickat. Jag kan detvillsäga inte heller ens få några sms som folk försöker skicka, och kundtjänst har inte öppet förns på måndag. Som gräddet på moset så hittar jag inte garantin på telefonen heller, jag sitter i klistret.. som vanligt. 5 lax åt helvete.
 
Igår var jag ute med min sköna Heidi, vi var som två oskulder och besökte G... jag gillade inte det stället. Då är Häcktet såååååååååååå mycket bättre. Nåja, träffade min heta (jag skrattar här) transa Pamela, hon.. han.. kom ihåg mig.. "hur kan man glömma en sån vacker tjej *blink blink*" Hon har alltid samma utstyrsel, men jag diggar henne.. riktig manskorpp i kortkort läderkjol.. mm yummi! Sen vandrade jag och Heidi mot tuben och sniffade oss vidare till Rinkeby för sovplats hemma hos Kalle.. Jag låg mest och grät som en pussy hela natten pga min mobil.

Jag kom hem och städade mitt rum, eller så gott det går.. eftersom jag har kassar med kläder som inte kan ställas någon annanstans, sjukt irriterande om jag får säga det själv. Jag vill flytta.


Juste... när jag satt på bussen hem så stod det en kille vid ena hållplatsen som skulle gå på som jag trodde var Mr. M men så gick han på så var det Dennis... sen när vi åker till nästa hållplats så ser jag RIKTIGA M, hahaha.. helt sjukt. Jag blir rädd för mig själv ibland. he he heeee..

Sen såg jag en mamma som jag hade lust att skjuta helt seriöst..
Hon hade sin lilla baby i barnvagnen, barnet skrek utav bara helvete.. hon försöker gunga vagnen för hela sitt liv, när JAG som sitter i bussen ser att ungens händer är utanför vagnen UTAN vantar och ungen skriker sig röd, sånt gör mig riiiktigt upprörd, människor som inte förstå.. tänk lite. Det var ju snorkallt ute. Klart hon ligger och gråter, sen förstår hon en sekund.. men får inte på vantarna, så då skiter hon i det, hade stor lust att gå av och ge henne en bitch och sen sätta på ungen vantarna, jävla idiotkärring till mamma.

Sen kom jag på coolmorsor, en sån mamma jag alltid tyckte att min mamma skulle vara.. en bra mamma, men jättecool.. visst hon är ganska kul nu när jag snart är 20 men vi pratar om helt andra saker nu än då, och nu kan vi dricka alkohol tillsammans också. och vara cp. Men jag menar coolmorsa som... LISSAN, min idealmamma.. förlåt mamma, men det är så. Hon vet vad som är rätt och fel, men ändå så sjukt cool. DU ÄR COOL!
Så ska jag vara, en asbra morsa och asrolig.. och ashet...

sniffa väl på era kärleksbarn.



"jag har en idé till ett motiv som du kan tatuera.. tatuera in Viking, hea hea."

Stefan... don't push it! jag ska tatuera in din jättebamsing till balle i pannan, och ha en kursiverad text i den.. "pilla på mig.. vänta 2 sekunder!"  Stefan är min bästa pojk-VÄN.


Kommentarer
Postat av: Stef

min låter "squeek" när man klämmer på den!

2008-01-05 @ 22:19:39
Postat av: Lissan då´ra

Ameeeeen gulle dig då *rodnar lite*
Världens bästa komplimang ju! You just made my bloody sunday..baby!! Thx :-)

2008-01-06 @ 12:54:29
Postat av: Kiwso

Du är en gofis. Ku(k)l det här med Stefan, det var du värd din fis.
Who´s Mr.M btw? Me curious fock. Smack.

2008-01-07 @ 02:22:33
Postat av: Stef

Aah, Correspondence. The kittens of my bone marrow are pleased.

Inside we hope for snails on the shattered dreams of dinner rolls.

But alas! There are no snails in here.
Could the bellybutton of a fat man serve as habitat for a midget, and why does the tomato talk to me? What could I possibly say to a tomato?

And the penguin smells gently of beartoe thus increasing it's holy sexyness by three cardboard pigeons.

...

Dental Hygiene interruption! Brought to you by me! Left sock plus spider kneecap equals Fuck.

LÄR ER. människor.

2008-01-07 @ 03:22:01
Postat av: Anonym

Haha, det var Matteus..

2008-01-07 @ 18:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0