poff!

Hade tvättstugan idag, det var ju spännande.. jag har aldrig sett någon med så mycket underkläder som jag har.
Eftersom tvättmaskinen hemma är trasig så har jag ju kört den här "jag köper nya kläder istället för jag är fet och lat och orkar inte gå ner till tvättstugan" exakt så är det. Måste verkligen få en ass-kick för att göra något.. vuxet. Som man måste göra alltså..  Nu är det gjort iallafall och allt jag äger är tvättat. Haha, tillochmed det som redan var rent. Är man igång kan man väl köra allt samtidigt..

Nu ska jag mecka ihop tv:n och DVDn i mitt rum också, i mitt jääääättejättestora rum. Min feting tv får egentligen inte ens plats tror jag, har inte ens försökt mig på att få in den i rummet ännu. Det kommer, det kommer.

Dom flesta som känner mig känner också till min fina lilla fetish till "blå kläder" arbetsbyxor.. ni vet sådana där som snickare, målare etc har på sig. Jaja, och alla säger "det har alla tjejer." kan vara så. Men nu.. nu har jag kommit fram till min riktiga fetsih där jag själv kan vara delaktig. Det här med kontor har alltid skrämt mig lite MEN.. när jag klär mig som en sekreterare.. i min fina lilla utstyrsel som egentligen bara är jättefin så känner jag mig som en annan NY het kvinna. ... Bli inte rädda, jag är bara ärlig. Kvinnor överhuvudtaget som är klädda så är ju hur snygga som helst.
och män i kostym... alltså.. aj aj aaaaaj.
.. Det är hett.

Det här kommer från en tjej som annars ändå skulle knulla sin lover om den ändå gick runt i mjukisar och var het.
... turn around and make everybody smile.

Jag ska nog köpa ett par snygga glasögon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0