"det går int förklara för någon som int' begrip"

Som sagt så spenderade jag gårdagen hemma hos min kära mor. När jag var där så fick jag ett sådan sug att flytta dit. Faktiskt. Det är ALLTID kliniskt rent, hon har fin inredning, Zeth bor där = tvångspromenader = motion = en svullande Josefine måste röra på sig. Det är jävligt centralt. Ligger nära allting. Centrum, stationen (2 min), affärer. Preem ligger rakt över gatan. Jag kan GÅ till mina vänner som bor i närheten, förstår ni mig då?
Jag funderar till och med att söka jobb på Arhem. Det betyder att jag får Sandra och Jenny som arbetskamrater och eftersom att dom ALLTID söker folk så är det ganska stor chans. Det värsta är väl att jag kommer att kräkas varje dag.

Jag gick iallafall på en långpromenad med Zeth, vilket resulterade i att jag inte kunde gå i mina skor sen. Jag var tvungen att låna mammas foppatofflor. Så jävla fula, men ack så behagliga för fötterna.
Funderar på att införskaffa mig ett par. Jag skiter fullständigt i vad jag sagt förut. Ibland måste bekvämlighet gå före.
Dock inte alltid. Det får inte bli en vana. Annars kommer ni se mig med foppa-pjucks på krogen och det vill vi/NI inte.

Efter ytterligare en promenad gick vi och hyrde film och köpte kinamat. Det satt fint kan jag lova!
Sen bänkade vi oss i sofforna, som förövrigt är världens skönaste. När filmen var slut, gick jag ut med galningen igen. Träffade på två killar som var några år äldre än mig. Dom hade sina jyckar med sig, dom bekantade sig med min galning. Sen traskade vi vidare efter att dom beundrat mitt 5e pälsdjur. Hem igen, jag och mamma satte på filmen en gång till.
- du får inte somna!
- jag ska inte somna

En kvart senare.
- snark
Ifrån andra soffan. Rolig mamma!

Sen blev det dags för mig att knoppa. Det gick inte så bra eftersom att jag var tvungen att ligga och svettas i syrrans 90 säng och grannarna över pumpade musik som heter duga. Asdålig hiphop. Om det ens förtjänar att bli kallat hiphop.
Jag höll på att bli galen iallafall. Där låg jag i sängen med inga kläder. 1, Funderade på att ställa mig i sängen och hoppa upp och ner och dunka i taket varje gång jag skulle nå. 2, Klättra ut genom fönstret och leka spindelkvinnan, klättra upp och banka på fönstret. Naken. 3, Gå upp och plinga på pch hoppas på att inte bli ihjälsalgen. Naken. 4, Ligga i sängen och låtsas som att regnar. Skicka SMS till anonym person som i vanliga fall ligger och sover den tiden MEN hade legat och tänkt på mig (I wish) och var vaken och faktiskt svarade på mitt SMS. "Du är söt." Ja, jag vet.
Det blev det sistnämda. Naken var jag också.

Vaknade tragiskt nog av en morgonpigg/pissnödig hund som slickade hejvilt i mitt ansikte. Som tur var så tog min mamma tag i kopplet och gick ut med honom. Jag kunde sova 30 min till inom dom var tillbaka igen och jag blev ännu mer slickad i fejset. Upp gick jag MED trosor in på toaletten. Från vardagsrummet hör jag "Men Jossan, klä på dig iallafall!" När jag kommer ut ställer jag mig mot min mamma och skakar loss på fettbollarna. Vi båda börjar skratta hysteriskt. Om jag inte sagt det förr säger jag det nu, jag är inte frisk. Kommer aldrig bli heller. "Man finner inga ord".



   


Blev tyvärr inga bilder på mina tuttar. Men mamma och Zeth ställde gärna upp även om jag fick stå och ropa
 "zeth, zeth.. hallå *vissel, vissel* hallå.. HUNDEN.. zeth"

Kommentarer
Postat av: m.

jag har likadan hund ;)

2008-07-21 @ 14:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0