no more nubbe please

Hej och go'kväll mina kära läsare!

Ja, dra å trissor jag är hemma, NU. Jag vill bara tala om för er att jag var riktigt onykter redan vid ett tiden idag. Det gick vilt till med nubbarna och allt där. Sen dess har jag fortsatt att dricka och jag kan tala om för er. Jag är bakis nu. Jag börjar bli bakis. Jag kunde inte ens fortsätta dricka. Jag kom till ett stadie i min onykterhet och där stannade jag.
Allting blev pannkaka. Sandra och Frida var två fulla finnar som lär ringa mig vid kanske 6 inatt/imorgon för att tala om deras kväll/natt. Det unnar jag dom. Hellre det än att jag sitter där som en bitterfitta för att jag är helt low.
En uppåtfylla som slutade i neråtfylla. And don't ask me why. Jag vet verkligen inte.

Jag diskuterade det här med N igår också om att valborg och midsommar är så sjukt överskattat.
När jag är gift och har barn, DÅ ska jag uppskatta att fira midsommar. På mitt landställe som jag fick göra när jag var liten. Ja, och hädan efter ska jag fortsätta att följa med till landet och gå upp kl 10 för att traska ner till ängen och plocka femtioelva buketter blommor för att binda runt midsommarstången och sedan se alla män på området resa den.
Sen gå hem käka lunch, sen traska ner vid 3 igen för att sätta oss under våra partytält och käka jordgubbstårta. Min familj SPIKNYKTRA. Dom andra familjerna - DYNGRAKA!
Ja, det var bättre förr. Eller så blir det bättre med åren. När jag själv sitter där med min la familia. I sure hope so!

Nåväl, jag skäms inte ens för att sitta hemma själv på Midsommarafton. Skulle ju dock inte banga på att vara på ett annat ställe, eller ha ETT sällskap här just nu. Det är det jag vill. Inte supa mig äckelfull kl 1 på dagen för att skicka ett FYLLEsms (förlåt.) kl ETT på dagen. Och skämmas över det vid kl 4. Kan ni hajja grejen eller?

Så nu ska jag dra på en rulle och käka chips och njuta. Det är PRECIS det jag vill just nu!

Kräk på er, simma lugnt ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0