"det kan ju bli en kall vinter"

Jag skickade ett sms till Lissan i sömnen imorse tror jag. För när jag tänker efter kommer jag inte ens ihåg att jag skickade sms till henne, hahah! Men jag kom iallafall i tid till jobbet. Hur jävla trött jag än var egentligen.

Får nog dra av en halvtimme idag eftersom att jag åkte ner till Märsta centrum och piercade om min navel för femtioelfte gången. Han är skön, skön som fan. Han ena killen som jobbar där alltså.
Jag hade valt heeeelt fel jeans för att behöva "dra upp tröjan och stoppa in den under bhkanten". Ja, jag kände hur magvalkarna på sidan hängde över. Jag stod med händer för ögonen och tyckte synd om honom som var tvungen att inspektera min mage i ett antal minuter. Sen var det bara hoppa upp i stolen som jag suttit i ett antal gånger innan. Jag oroade mig hela dagen idag att jag gått och blivit känslig och inte skulle klara av smärtan. Men tji fick jag.. det kändes lika lite som det har gjort förut. "är du yr i huvudet?" frågade han mig. Jag svarade stencoolt, "pttff.. nej, verkligen inte."
Sen skulle han skjutsa upp mig så jag satte mig upp igen i stolen och hela magen vek sig på mitten. Jag började skratta och just då säger han "den här stolen är jävligt praktisk. man gör sköna situps i den"
- tack, så du påstår att jag måste göra situps
- ääh, lägg av.. det tycker jag absolut inte. Sen så kan det faktiskt bli en kall vinter nästa vinter. Då är det bra med liiite extra!

Jag vet inte hur jag ska tolka det. Jag skrattade iallafall. Jag fick veta det mesta om honom. Sen så kan jag ha låtit lite påflugen när jag såg att dom hade en stor asnice dusch därinne.
- fan vad nice med dusch.. bor ni här eller?
- ahh den är riktigt nice.. he he
Jag blev nog lite röd om siiiiinden (kinden, jag kan stava på riktigt). Eller inte.
dam dam dam..

Nu är jag hemma och ska andas lite, trött igen.. som vanligt.. som alltid. Borde sova lite mer tror jag.
Ingen rolig inne på MSN heller.. vad gööööööööööööööör jag här egentligen?


Jag säger det återigen - Al bundy for president!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0