Janne Törnberg väärldens bästa pappa!

Tvingade med mig pappa till tvättstugan, jag orkade inte bära på allting själv. Jag är ju ändå en liten prinsessa. HAHAH.. nej men. Jo, lite. Iallafall. Jag och pappa har haft världens bästa pratstund. På väldigt länge.

Det började med att jag försökte förklara för honom att han måste ut och roa sig mer, träffa något fruntimmer osv.
Sen kom vi in på förr. Pappa berättade om tiden då det var han och mamma och om hans svartsjuke draman.
HAH, säger jag bara.

"En gång när vi var på stor fest i Valsta så hade mamma varit och dansat sen när hon kom tillbaka och skulle sätta sig så var det en svart liten jävel som hade satt handen med långfingret uppåt, och jag såg det dr i ögonvrån och jag flippade ju totalt. Jag tog tag i killens hand och höll nästan på bryta den. I samma stund får jag en cigg uppkörd precis under ögat av hans kompis.. jag total lackar ju och välter hela långbordet och kokar och skakar av ilska. Den lilla jäveln flyger över bordet, jag efter honom "DU SKA DÖ DIN JÄVEL". Sen kom ju restaurangägarna fram till mig och tog med in bakom kontoret.. dom var ju schyssta det var ju våra grannar.. "ey ey janne, kom med här... ta det lugnt" sen drog dom fram ett träplank som jag fick drämma knytnäven igenom. När jag kommer ut därifrån går jag fram till en pelare, du vet en sån där stor jävel.. och tar i och spräcker knogarna. Det var den gången."
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA.

- men pappa, vad var det som hände den där gången du jagade den där killen för att han hade dansat med mamma?
- jajuste, hhah.

"vi hade ju varit på fest, jag var väl lite halvt onykter.. sen ser jag att mamma står och dansar med någon snubbe på dansgolvet, hon möter min blick och jag reser på mig, jag flippade totalt. Mamma puttar bort killen och säger "spring, spring.. min man kommer.. han är galen!" (HAHAHAHAHAHAHAHA jag dör.) och jag ut efter den där killen, från La Campana ner till sleipner vid höghusen.. där stannar jag för att jag inte orkar springa mer."

- pappa... var du väldigt svartsjuk av dig förut eller?
- nej, bara när jag drack.. då lacka jag för minsta lilla.

Hahaha, alltså.. THANK GOD att jag inte är sådär.
Frågan är ju hur min lillebror blir.. hahah.

Jag får ju inte ha pojkvänner för min storebror, men det är ju en annan femma. Han är ju galen han med.


Kommentarer
Postat av: M

Haha, Skön Farsa!

2008-05-08 @ 18:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0