shutuuppp

Ursäkta mig om ni inte kommer först¨ett skit av det jag  skrivker, men jag är inte nykter. Inte ett jävla dugg. Men för att komma ihåg allt som har hänt idag (som jag kommer ihåg) skriver jag ner det nu innan jag ska slänga mig på sängen och hoppas sova väldigt djupt.

Vaknade av att Stefan ringde mig, väldigt trevligt. Han sa att klockan var alldeles för mycket för att ligga och sova i det varma vädret.. shit tänkte jag och slängde mig upp och ringde Sandra. Efter en timme komn hon och hämtade upp mig så åkte vi och hälsade på carro på hennes jobb, hos alla gamlingar. Jättekull, verklöigen.
Sen åkte vi iallafall och handlade lite. Sandra skulle parkera... "VAFAN DET HÄR ÄR INGEN RUTA" eeeehhe.. "Sandra, du str vid cykelställena" typ så. Sen gick jag in på bolaget och handlade lite grejer. Sen tvingade vi Bubben att ha grillkväll hemma hos honom, så vi köpte 2kg flintastek och massa beasås och sallad och.. såna där, pommes grejer.
Hem til lhonom grillade och åt, jättegott.. jag åt inte ens upp hä'lften.. ångrar det nu dock. Fan vad gott det vore nu!
Jag drack alldeles för mycket alkohol.. aaaaalldeles alldty¨. Sen ville Sandra att v skulle hoppa studsmatta så¨det gjorde vi såklart.. helt galet. Vi vilade.. sen när vi hoppade igen BRÖT JAG MIN TÅ. Jag kan iallafall inte gå, så ni kan bara hålla kä'ften om ni vill mig något jag kan iallafall inte gå, det gör bajsont. Eheeh, vi väntade ungefär 6h på att jaccuzzin skulle värmasp¨å och bli skönm, sen hoppade vi i. Eller iallafall jag, Sandra, Frida och Matte. Sen hoppade Bubben i plurret ocks¨å.. sjukt mysigt. Sen hamnade vi i duschen.. eh. Iallafall.
Sen blev det "nejtack.. och åter nejtack.. det här går inte" så tog jag en promenad till busstationen i Märsta. Det började bli ljust så jag tänkte ja snart går nog en buss. Eh nej.
KOm dit och fick sitta i 2h kan jag talka om fäör er. Försökte ringa Sandra ungefär femtioelova gånger. Men nmeeej nej.
Vägrade gå hem till min mor kl5 på morgonen också, faktiskt. Helvete vad jg är hungrig nu.

Nu kommer jag ändå ihåg hälften av det jag ville skriva. Iallafall väntade 2h. Inte en jävla käft ute, jag bäörjade frysa. Hade ändå blött hår, väligt blött. Sen fick jag ta en buss som inte ens är min "original" buss egentligen, går inte ens förbi min busshållsplats. Men tog den iallafall. SOMNAR och vaknar stationen EFTER den jag skulle gått av för att promenera hem, kul Josefine, KUL.. arselhåla. Nåja, tog mig till Sigtuna busstation och väntade 12 minuter på en buss där. Kom ett par med sina hundar, ena hunden sket ungefär 5 ggr medans dom tallade på varandra. Där stod jag utan bh i min klänning och lagom jävligt äckelfull..

nej men helvete nu ska jag siova..

orkar ej

goidnatt!!

Kommentarer
Postat av: S

Vi pratar aldrig om den här helgen igen va? haha

2008-05-12 @ 12:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0