Anti-måndag med hängiga ögon

Noll ork. Noll lust till att träna idag. Jag snoozade i två timmar. Jag höll på att få ryck. Jag har sprungit upp och ner hela natten för att öppna dörren till mitt kattskrälle. Jag blev på dåligt humör, det är kallt i mitt rum och jag vet inte ens vart mitt duntäcke är någonstans. Nu har jag lite ångest över att jag inte pallrade mig till gymmet. Mest för att jag skulle ha "samtal" med min PT. Jajo, tjena! Han brukar ju vara till stor nytta. Eller inte! Har inte haft en endaste "personlig timme" med honom sen jag började träna. Han har mest kommit fram till mig då jag sitter på cykeln eller går på bandet och säger åt mig att öka vikter och att öka gånger. Jag menar, ok... jag är inte hulkenkvinnan. Och vill verkligen inte bli!

Jag får träna imorgon eller på onsdag helt enkelt. Eller kanske ikväll. Får se om jag får med pappa kanske.
Jag har ju ändå lite ångest.

Fast imorgon var det ju faktiskt prat om en dejt med Isabelle. Får väl se vad hon hade för planer och om man kanske skulle skjuta på tvätten. Haha, nu börjas det.. redan. Bara lite. Det får inte gå till överdrift.

och på torsdag mina damer och herrar ska jag befinna mig på kontoret kl. 10.00 för utbildning sen ska jag börja småjobba fram mot eftermiddagen. Jag skulle räkna med att vara klar vid 17 tiden. Gör mig ingenting.

Mm, gott det är med fil och fiberflingor. Mmm.. gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0