så gott!

Igår när jag stod i duschen för att göra mig i ordning inför träffen med Nathalie så kommer jag på mig själv att jag och Sandra ska ha Korpenintroduktion för några nya tjejer som ska leda en till grupp. haha, "nya tjejer" ena tjejen är min lillasyster. Men iallafall. Jag och Sandra kom dit och fick panik på dom. Idag igen.
Jag hatar människor som inte försöker. Ni vet dom står bara stilla, säger ingenting. Rör inte på sig, visar inget som helst intresse. Engagerar sig noll. Sandra satt och skrek hon blev galen. Sen tog jag tag i saken och gick upp och hjälpte dom som en riktig ledare. Jag blir ganska bossig om jag får chansen. Just so you knooow!

Sen efter det var det bara dra raka vägen till centrum och möta upp Natta och Sonya på Brödboden. Natta var nyfriserad och skitsnygg. Dom båda satt där helt fixade. Jag då? Nej, jag hade ett par halvtighta träningsbyxor och oplattat hår och mössa och utan smink. Jättesnygg kände jag mig!

Sen gick vi till Willys och handlade på oss lite saker. Saker = mat och chips! Vi gjorde tacos. Suuuupergott!
Sen kom Pattans man hem också. Vi hittade våran 'bästa vän' sits igen. Det var roligt!

Jag hann med två tabbar jag inte kunde dra mig ur utan jag fick mest skratta bort det.
Först frågar jag Sonya om hon klippt sig själv och hur hon skulle kunna ändra håret.
Till svar får jag: "jag har inte klippt det själv och jag vill ha det så här, det är snyggt!"
Ops!
Pattan hade köpt ett nytt lipis som "sticks" Maybeline. I think. Reklam, I think. Och han vägrar testa det. Och eftersom att Jonas har ganska fylliga läppar så tänkte jag väl inte så långt. "Jonas behöver absolut inte ha det där på hans läppar" han kollar på mig "snacka inte skit om mina negerläppar" ops! 

Nåååååååväl. Sen blev klockan time för hemgång. Jag ville inte sova på deras soffa UTAN täcke. Så jag tog hellre bussen hem för att sova i min egen säng.
Kom hem, blev irriterad och arg det första som händer. Som alltid då jag stiger in i "vårat" hem. Pappa har somnat på soffan MED ljus tända. Jag väcker honom och frågar om han är dumi huvudet. Efter att jag släckt så klart.

Jag avslutar även denna natt med "jag längtar SÅ mycket tills jag inte bor här längre"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0