Törnrosa med fjärten

Idag har jag sovit alldeles, alldeles för länge. När vaknade jag? Jo, första gången vid 10.00 eller vad klockan kan ha varit då Sandra ringde mig. Ja, jag hade velat vara med dig idag. Sen somnade jag om och när vaknade jag? Jo, se på fan 13.05 är väl en perfekt tid att vakna. Det här måste få ett slut. Jag kan inte sova så här länge. Det förstör allting. Förutom att det är så sjukt jävla skönt. Man sover som en prinsessa. Vaknar, täcket är hullerombuller, madrassen är halvt nere på golvet vid fotänden. Hur sover jag? Ja, ni vill inte veta. Eller ni som vet.. ni vet.

Det är ju skönt att det har börjat bli så kallt att man (jag) faktiskt sover med mjukisbyxor och t-shirt. Jag som annars bara sover i mina undies. Sova helt näck är inte min grej. Känns lite väl naket och som att det ska krypa in saker i mig.
Ja, jag kan vara lite paranoid ibland. Men det är väl alla, någon gång.

Gjorde mig en tallrik med havregrynsgröt till frukost med hallonsylt och ett stort glas vatten! Det är ganska vidrigt att dricka vatten på morgonen, men man får vänja sig. Man och man, JAG får vänja mig.
Jag har varit duktiga dottern och sorterat pappas alla kuvert och papper som är ganska viktiga och mindre viktiga. Släng o hej! Sen fixade jag mina egna saker. Skulle ringa Nordea också så att jag kan få beställa ett nytt bankomatkort. Man ser knappt texten på mitt och så går det ut -09. Lika bra. Jag vill ha ett flashigt! Helst med en bild på mig själv. Naken.
Skoja... inte.

Det känns som onsdag idag. Det känns som att jag ska jobba imorgon. Det ska bli sjukt skönt att börja nu. Ganska, rejält, jävligt tråkigt att bara sitta hemma. Ni som vet, ni vet.

klapp och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0