min kropp och jag

Går inte ihop.
Ungefär som vatten och olja är vi. Även fast vi är En. Det suger lite kan jag tala om.

Ska berätta det inte alls så roliga för mig. Men på jobbet skrattade C iallafall.
Jag har varit ute och tagit friiiiisk luft, svinkallt. Det börjar sticka i mina nipples. Det gör alltså fruktansvärt ont. Inte så där skönmt, utan aj aj AJ. Så ont. Kommer in på kontoret C tittar på mig och ler med hela ansiktet och småflinar ut: "fryser du eller är du bara glad att se mig?"  blond som jag INTE är förstod jag inte ens vad hon menade förns jag kände EFTER och mina nipples "skar" igenom bhn och två tröjor. Det stacks. Inget killandes, utan stack. Som knivar.
Eller nålar.. Jag blev generad självklart eftersom att hon säkert trodde att jag t'ände till på henne, typ.
Sen försökte jag dämpa ner det lite.. gick runt och försökte massera in dom lite diskret. Johanna och Emilie tittade på mig lite konstigt "vad gör du?"  - "jo, mina bröstvårtor sticks"... så började dom skratta. Jag hade bara ont.

På väg hem tänkte jag ju självklart att det var en engångsförteelse. Men nej nej, så fort jag kommit ut i kylan igen så börjades det sticka. Vad nu då!

Kom iallafall hem till slut.

Drog av mig bh:n och till min förskräckelse hade jag en liten röd prick på ena tutten.. pillade på den så kom det EN bloddroppe. Vad händer med mig egentligen, undrar jag då.. undrar inte ni? Stackars mig. Alltid jag. Stackars mina twins! buhu hu hu

"Lyxproblem" sa C.
"Djävulskap!" säger jag.

Kommentarer
Postat av: Gud

du har lekt för mycket vilda lekar ;/

2009-01-24 @ 00:49:17
URL: http://stickitup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0