vad hände?

Igår hade jag noll koncentration på jobbet. Sen var vi bara 5 stycken säljare där också. Kändes lite småfjantigt. Jag satt mest och sjöng på "vaaaa haruuu i fickan jaaaaaaan, är deet en jääättebanan".
Jag vet, jag vet. Sen blev det en hel del Aristocats med. But hey, that's me.

Jag orkar inte ens prata eller ok, skriva om jobbet. Jag blir utmattad och trött och vill gå och lägga mig igen.
Jag har nog hamnat i dvala eller något. Helt seriöst. Gick och la mig vid 2, 2.30 tiden. Robert ringde. Jag somnade. Vaknar 15.49. Hur normalt är det på en skala. Jag hade lika gärna kunnat fortsätta sova. Det är sjukt!

Har lite ångest över att jag lovat lillebror att gå ut med honom igår. Så jag preliminärbokade idag. Men jag är såååå sjukt osugen på att gå ut. Jag har hamnat i en svacka. Jag vill inte. Är inte sugen, inte ett dugg.

Igår var jag hemma hos Natta och Jonas och hälsade på iallafall. Satt på en mattkant i vardagsrummet och tittade på när Jonas och Joakim målade om väggarna. Sen blev det ganska tråkigt så vi tittade i bebisböcker istället.
Jag blir lika fascinerad varenda gång. Det är ju helt otroligt att ens det kan växa en liten människa i ens mage.
Tvingade Natta att lägga sig på sängen så jag kunde fotografera hennes kula. Sen fick jag klämma lite också. Det känns lite overkligt. Eller väldigt overkligt. Jag blir helt uppspelt och överglad. Förstå att hennes bebis endast är 17 veckor gammal och har redan fått fötter, händer, mun, näsa, öron, ögon och att det börjar växa hår på den nu.

Hur som haver så hoppar mitt lilla mamma-hjärta till där inne.

Jaha, hur gör jag idag då? Blähä!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0