welcome to africa!

Holyshittans vad varmt det är.
Trodde seriöst att jag skulle smälta ihjäl på jobbet idag. Svettades som en svettande gris. Inte nog med det så var det lite stressigt. Men det är sånt man får ta.

När jag tog mig en break så såg jag en 10-11 åring som hade en t-shirt på sig som det stod "God made grass" och något mer. Hade jag varit hans mamma hade jag skämts. Lite. Tur så är jag ju inte det. Han var asiat.
(inga illa menat om asiater iofs.)

Efter jobbet var jag över hos Mia och fixade till mina naglar som nu för tiden växer som ogräs. Vilket iofs är jättejääääättebra. Men ska väl vara lite snyggt med. Jag fick ett fint hjärta på mitt ringfinger med.
Direkt efter det upp till Jonthe för att diskutera 'viktiga' saker. Vi har alltid möten. Han gör mig så himla seriös och förståndig den där pojken, mannen. Sen ordnade vi företagsabonnemang till mig med. Förstå.... så himla vuxet!

Hem - äta korv med klyftpotatis. Nu ska jag alldeles strax dö en smula i sängen.
Tittade förresten på Danska Paradise Hotel nyss... jeeeesus. Ok, att det faktiskt fanns två snyggingar med. Men jag förstår inte svenskar som verkligen förstår sig på danska. Jag blir ju mörkrädd.
Att jag ens tittade på det... haha. Såg en kille smeka en tjejs mus och hon smekte hans fjång. Väldigt upphetsande.. nä.

Jag vet något som faktiskt är upphetsande....
hemlis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0