Höstmörker

På riktigt, sjukt deprimerande med att det blivit så sjukt mörkt. Det är ju NATT när jag åker till och från jobbet.
Jag trodde dock att det skulle bli lite lättare för mig att somna när det blir så här mörkt, men icke.
Mia försöker locka med några piller som ska hjälpa, men jag är inte riktigt på G med det här med preparat egentligen. Borde finnas andra, bättre alternativ.
Å, jag menar... med min läsarstatistik borde NÅGON kunna komma med lite tips?
Förutom att träna, det får jag bara mer energi utav.

Jag har varit en vandrande zoombie på jobbet idag. Mina äggstockar har världskrig, eller iallafall den högra, som vanligt. Jag är hur klumpig som helst. Tappade inte bara en utan två koppar på min fot idag. Hällt ris över hela golvet, bitit mig i tungan.. ja, vad mer.

En bra sak är att jag lirar med dom "stora" grabbarna nu och har äntligen fått mitt abonnemang förflyttat till företagsabonnemanget. Fast pris. Kommer jag klara mig? En sak är säker: No more fejjan från mobilen.

Daniel visade mig ett roligt/argt mejl Jonte hade skickat till honom. Det var ett mejl om en kund som hade fått sin hemkörning nekad, ett visst datum. Daniel visade mig det i TRO om att det var JAG som hade jobbat den dagen.
Jontes mejl löd ungefär: "Den som jobbade bla bla hoppas jag antingen är sparkad, eller så är den personen hjärtligt välkommen upp till mig för ett starffknull, i analen. Men jag älskar dig =)"

När han visade mig det så skrattade jag lite halvt och sa: "men det var ju du som jobbade då".
Stämningen blev lite vad ska man säga.. tyst.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0