Joddeladdelidiho!

Det börjar märkas ganska tydligt att den här kvinnan behöver ta semester.
Vilket jag ska snart. Eller jag ska gå på "mammaledighet" i 2 veckor! HA. Jag ska inte jobba på TVÅ veckor. Jag undrar verkligen hur det kommer sluta. Jo, att jag hänger på restaurangen iallafall.

Varför jag verkligen behöver semester är för att komma in en vanlig rythm.
Ja, ni vet. Bli människa igen. Igår var droppen. Jag gick raka vägen in på toaletten och kastade det som var kvar av mitt äpple i toaletten. Och i samma sekund så tjuter jag högt "NÄÄÄJ" och så låg det där. Plums!
Och JA, jag fick plocka upp det själv. Vad annars? Jag är så jävla självständig som får plocka upp konstiga saker ifrån toaletten helt ensam. Duktig jag.

Drömde skumisdröm inatt. Jag har ju berättat tidigare att jag har lite problem med RÖDHÅRIGA killar.
Inte alla. Men ja. (Mathias ta INTE åt dig.. du är en snygg röd/brunhårig.. inte orange. och Erika och Hanna ska inte heller ta åt er. Ni ser ut som modeller.) Men skitsamma. Jag tänder iallafall INTE på det. Aldrig gjort. Och vet inte om jag nånsin kommer heller. Jag vet inte varför.

Jag drömde iallafall att jag befann mig i Aussie på min drömresa. jag bodde med ett gäng coola svenskar, och ett gäng ocoola. Drogerna och alkoholen flödade. Och mitt i alting så kommer en kille som jag faktiskt HAR varit betuttad i. Men i drömmen var han ORANGE-hårig och inte nog med det så hade han ORANGE-skägg.
Och han var jättejättepå. och jag var jättejättemissnöjd. Och den här leken.. hahaha.
Tänk er Sanning och Konsekvens. Fast värre. Alltså.. jag fick en. Det började med att han skulle behöva massera mitt ryggslut, där jag helt plötsligt hade en fet tatuering. Men han började mumla och gick neråt. Sen kände jag hur han drog undan mina trosor lite. Jag hajade inte riktigt, han fortsatte ju att mumla. Det sitter alltså 10 pers till och tittar på. Sen börjar människan slicka mig i röven - Ja, på riktigt! I drömmen alltså. Och jag blev självklart livrädd och låg helt livrädd. Men den som gett sig in i leken, får leken tåla tänkte nog jag. öh.
Men det enda jag inte kunde sluta tänka på var hans hår och skägg. HAHAHA. Jag är inte frisk.

Sen hamnade jag i mitt sovrum och han försökte verkligen "får jag lägga mig här? jag vill ju bara kraaamas med dig.." sen gav jag med mig. Men  fick panik eftersom att jag såg hans hår oh skägg hela tiden.
Så jag gick därifrån. Sen drömde jag att jag var jättekissnödig och satte mig på toaletten och kissade. I samma sekund vaknade jag i panik och sprang på toa. Jävla tur om man frågar mig.

Iallafall.
Jag är inte orangehår/skäggs-rasist. Typ.

Ska snart dra på mig lite paltor och gå ner på pulsen och se om det finns koppel där. Har lite panik.
Sen blir det jobba 17-22. Skönt som fan.

Jalla, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0