tomteporr, helrör och gardiner

Oj oj. Dags för en liten update i lilla bloggen tror jag minsann. Ja det tror jag!

Igår var det Juldagen (om alla kanske inte visste det) och Daniel Göran Karlsson fyllde 23 år och det var dags för julefödelsedagsfirande hos honom. Vi köpte same prelle som vanligt - Porrtidning, blommor och chips.
Jag blev fett full och fick mig en släng nackspärr av att sitta på den där pallen som såg så inbjudande ut.
Jag fick agera DJ ett slag, det var en kille som fattade min person direkt.
Eftersom att startlåten blev ingen mindre än - MIKROFÅNKÅT! Snubben direkt "jag såg på dig DIREKT att du var en mikrofånkåt tjej!" Asså shiiit, hell yeah. Inte bara mikrofånkåt. Skämta.

Efter lite kalasande så for vi tillbaka till Märsta för att ta oss in på KC. Asså.... aldrig mer KC en juldag.
Herregud. Det var alla märstas 20-30 åringar samlade på samma ställe och ALLA skulle in SAMTIDIGT.
Vi trodde ju att vi skulle ha grym förtur eftersom att vi bokat drinkbord. Men nej. Jag höll på att kissa i brallan och det gjorde såååååå ont. Som att magen skulle sprängas. Skönt va? Nej, absolut inte. Dog.
Inte nog med det var inträdet olagligt. TVÅHUNDRA KRONOR. TVÅÅÅÅHUNDRA för att komma in på KC!
Det är ju helt jävla sinnessjukt. Men dom bjöd ju på garderoben (+20kr, tack KC) Jag var redan full som en kastrull. Men vi vet ju hur jag blir på KC. Måste starta kvällen med en shot OCH en drink OCH en öl. Helst samtidigt. Hela tiden. Amanda ringde idag "HAHA, vart man än såg dig så hade du ALLTID något i handen!" Asså... är man skön så är man. 

Efter det så dansade jag som en galning och snubblade på någons fot och satte mig, rakt på det blöta golvet och hade ett fint och rent linne sen. Eh. Drägg.
Jag skickade massa SMS som jag kanske skulle sparat tills jag var nykter istället. Och så vidare... och så vidare.
Jag är SÅ glad att jag skippade strippstången denna gång. Jag hade alltså en gnutta förnuft kvar i mig.
Men jag mådde som en kung ändå. Som alltid. Man är ju som sagt skön. Sen spreds det sanna rykten om efterfest hos Liza. Skönt liksom! Där finns det ju alltid mat också. He he heee. Och sovplats. NICE!
Jag fick massa konstiga SMS som jag bara skrattade åt. På ditvägen hade vi följe av ett grabbgäng. En kille sa att han hette Göran. Jag trodde inte riktigt på honom. På vägen mötte jag också en BLOGGLÄSARE. Hahaha.. Så jävla sköna helger jag är med om egenligen. Hon pokade mig på axeln och ba "haha, jag läser din blogg. Min syster sa att jag skulle läsa och den är ju asrolig!" NÖJD TJEJ! Jag menar, man försöker ju leverera i ALLA lägen. Erik lovade att BÄRA mig på ryggen hem till Liza. EH. Det gick verkligen jätte... jätte... bra. Första gången jag ska hoppa upp, hoppar jag över hans rygg och landar på ansiktet i marken och känner mig lite öm i fejjan. Vi försöker igen, då ramlar vi båda. Jag får ta smällen igen i fejjan och mitt skrev hamnar i Eriks huvud. Han klagade säkert inte. SKÄMTA. Sen ville jag inte försöka igen. Det var dömt att misslyckas. Hem till Liza kom vi med en taxi iallafall. Jag kokade makaroner och stekte falukorv till ett helt kompani. Var bara jag, Erik och Liza som käkade av det. Snällt.

Sen somnade jag mellan Liza och Nadja som en packad SILLÅSNA och vaknade av att jag höll på att frysa ihjäl utan täcke. Schysst. Sen började Liza dampa sig kl 9 på morgonen. Sätta på partylistan på spotify. HÖGT. Och springa runt och slänga sig på mig. Jag ville slå ner na. Men palla inte.

Kom hem till mamma idag, köpte mig en fet Hawaii och vitlöksås och en 2l's coca cola. Mådde bra som fan. Gick och la mig för en powernap. Vaknade i PANIK sen. Typ dödsångest, seriöst. Skitäckligt.

Nåväl. Ska kanske ta mig en tripp till solarieöarna. Jag vill inte vara blekfet när Alex kommer hem. Fy fan.
OCH HAN KOMMER SNART! Yey. Den här veckan kommer gå fett slowly bara för det. Irri.

Behöver en powernupp also. Heheh..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0