Hela livet var ett disco!

För att citera B.E.P: "tonight's gonna be a good night!" Jag spinner vidare på det konceptet.

Jag somnade som en slagen hjälte klockan; fåglarna kvittrar och solen lyser in genom min rullgardin.
Ungefär så underbart var det att somna. Jag fick dock lägga mig under täcket och täcka ögonen så att det blev mörkt. Kunde jag andas? Nej, inte direkt.

Det roligaste är att jag drömde en så himla konstig dröm.
Jag drömde att jag var på en öppen djurpark. En djurpark där man kunde gå omkring bland alla djuren.
Vilket jag aldrig skulle ha gjort. Damnit.. Jag har aldrig varit så rädd för vargar, elefanter, lejon och flodhästar i hela mitt liv. FAST, det roligaste var att se girafferna posa framför fotografer och elefanter som gjorde kullerbyttor ner för branta backar. Did you hurt you back Mr Pellefant? Lite så kändes det.
Men om det var något som inte var roligt, så var det att bli jagad av köttätande djur.
Jag vaknade JUST när en varg bet mig i armen.

Anyhow..

Idag är det lördag. Idag firar vi min födelsedag igen. Det känns bra ska ni veta!
Jag önskade mig sol. Titta ut, det är både sol och plusgrader. Ja, plusgraderna kan ni ju inte se. Men ni förstår nog själva grejen. Inte nog med DET. Jag har tjurat hela veckan över att ingen av mina Märsta-hoomies skulle komma idag. Tills det 'ploppa' till på min fejs-chatt. Michaela; "är det ok om jag och sandra kommer till ditt kalas idag, även med lite sent svar?" Jag blev verkligen skitglad. Trion är samlad!

Jag har lite småpanik.. eller nej det har jag ju inte. Men jag borde dra på mig ett par byxor och gå ner på Pulsen och handla grejerna jag behöver inför kvällen. Oj oj oooj! Skitpapper är det viktigaste.

Till en annan rolig sak: Jag har lockigt hår idag. Jag ska ha puderrosa på mig idag, med volanger och lackleggins. Herregud. Jag skulle ju kunna medverka i något glamoröst tv-program tror jag.
Och till det.. ett par skitiga kängor.

Hoppas ni får det underbart ikväll, för det ska jag ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0