men hjälp.....

Jag fick beskriva två djur och 3 egenskaper om dom. Var.


"Detta är du:
Driven och outgoing. är inte rädd för nya saker och väldigt nyfiken men tröttnar snabbt på saker. Imupulsiv och lite halv grazy.
Du företar dig oftast saker som du klarar av och som du med säkerhet vet att du fixar. Om det är någonting som du tror du inte fixar så gör det det ändå du ser det som ny erfarenhet och du är inte rädd för det.

Du skulle kunna starta ett företag och få den gå riktigt bra men sälj den för du tröttnar väldigt fort på att förvalta.
Du säker värme, trygghet och kärlek när du vill ha det inte när din partner vill det. Du kryper upp till din partner och vill bli bekräftat ibland inte alltför ofta. Du bestämmer det och vill ha det så.
Du går till någon som du gillar inte tvärtom, du tycker att de är patetiska killar som försöker som kommer till dig. Som sagt du går till din partner när du vill ha nåt.
Du är fantastisk älskare och förtjänar att bli älskad..
Dina vänner kan ibland uppfatta dig som ensamvarg och du vill oftast leda och bestämma tjejkvällen men är bra på att ta ett steg tillbaka om du känner att du blir för mycket , det känner du själv.
Du är grym i sängen.

Hur andra upplever dig?.
Återhållsam och farlig. Många får höra ett och annat när du blir arg men du går aldrig till attack om det inte gäller dina vänner eller din familj främst.
Många har en stor respekt för dig för att du ger känslan av att du är farlig. Du upplevs som att du inte vill släppa in folk i ditt hjärta för att du är väldugt hemlighetsfull men du har en massa kärlek och ge igentligen men det är de signaler du sänder ut. Du ger signaler om att du drar dig undan snabbt för att du är väldigt känslig.
Du känner dig ensam trots att du har en massa vänner, du letar efter svar känns det som, du har blivit djupt sårad och familjen är där du söker tröst och inte hos dina vänner.
Du ska en kille som är en hundmänniska som är lojal mot dig och uppskattar dig som förstår dig med ledaregenskaper.
 
Har jag rätt?"


Jag sitter i chock just nu. Det är jag. På pricken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0