what what?

Vem körde över mig inatt? Nadja? Did you? Sjukt ont i huvudet, sjukt ont i öronen, sjukt ont i halsen, sjukt mycket snor i näsan. Blir förbannad, har ju ingen ork till att bli sjuk direkt. Nååååväl...
Synd att klaga, man lever ju iallafall.

Kl 8 sprang jag ut med vilddjuret och gick en sväng om i Tingvallaskogen, och den andra skogen och en annan skog. Finns det inga människor med hund längre? Jag vill att min hund ska få lejka lite!

När jag kom in väntade det frukost på bordet (myse-pusse) har man att göra med världens bästa, golligaste tjej sååååååå! Sen låg vi och pratade i soffan, sen somnade jag.

Drömde att jag var gravid. Jätteverkligt. Vem är det nu som är med barn? Jag vet att typ ni alla är det, så säg bara, kom igen nu. Koooooooooom igen!

Vaknade av att jag nös och hela hjärnan exploderade. Somnade om och drömde IGEN.

Att jag fick mitt barn. En flicka. Världens golligaste. Men det var hemskt, för folk omkring mig sa att hon fyllt 1år, jag själv kunde inte ens säga hennes födelsedatum. Jag mindes det inte.
"om min dotter har fyllt 1 år och jag glömt det är jag världens sämsta mamma och borde inte få ha barn!"

Anyhow.. det var en DRÖM!

Nadja har fått mig besatt av en låt. En låt hon egentligen inte tycker att jag ska lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4 

hehe...

Nääääe, nu ska jag in på AMS: hemsida och kolla om det finns något roligt.
Förmodligen inte. Eyh!


Kommentarer
Postat av: N

Love you bejb ♥

2010-09-08 @ 15:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0