jag fattar inte

Fan vad lyckligt lottad jag är!

Jag har vääärldens underbaraste kille.
Herregud vad den människan gör mig lycklig, glad, förbannad, sprallig, hög på livet, kåt!
Ja, men ni vet ALLT!?

Åh, fan vad bäst du är Alex. I alla lägen.

Han bara växer i mina ögon för varje minut som går.


"jag tänker leva med dig för resten av mitt liv!"  sa jag. Bra sa han och log.




Jag hoppas verkligen att ALLA kommer att få vara med om det jag är, eller redan gör det.
För det här är livet!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Härligt det låter!!! :) Själv träffar jag bara en massa idioter, haha! Men det kanske du läste i min blogg också? :P Lycklig du är! :D



Ja, om du nu dog av skratt så var det ju garanterat min hund som bet ihjäl dig av TANKEKRAFT!!! Du har ju själv erfarenhet av dom där heeemska mördarhundarna, fyyy!



Om jag skulle vara du så skulle jag tvinga fram ett avbrott i det där förhållandet mellan era hundar. Du är en väldigt dålig matte! Att man parar ihop en pappilon med en KAMPHUND är samma sak som att frivilligt para ihop sin dotter med en narkoman som skjuter heroin OCH slår henne.. Nej, lika bra att du löser det där innan kamphunden biter ihjäl din lilla. Dom är ju så aggressiva!

Hahahha, näää.. Nu blir jag arg igen.. Hahah! Men visst är det töntigt? Och att folk är så himla puckade så dom verkligen PÅ RIKTIGT tror att det skulle ligga i "kamp"hundars natur att flyga på allt som rör sig och HUGGA dom i strupen för att mörda.. Hahaha! :)



Kul att du gillade inlägget.. :D

2011-05-15 @ 21:14:08
URL: http://mramandaforsberg.blogg,se
Postat av: sandra - två blir tre

maawh.. visst är det underbart! :D

2011-05-16 @ 06:18:01
URL: http://sandeepistol.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja det borde det verkligen finnas! Man borde få ta ett hundkörkort! Eller ett djurkörkort borde det finnas! Till alla djur! Typ katter, hundar, hästar, allt!

Men å andra sidan så får man väl inte bort dom oseriösa för det, för dom skulle väl bara gå den där kursen och göra som dom gör i alla fall....



Ja, det är jättehemskt! En annons jag såg så var det en som hade lagt ut sin 10 VECKOR gamla hundvalp. Hon har alltså haft den i 2 veckor och sen kommit på att hon "inte har tid". DET är mycket sjukt!!

Men jag förstår ändå. Jag sitter själv i den situationen att jag kanske måste sälja honom. Är en mycket lång historia med ett ex indraget.. :( Vill verkligen inte, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Och jag har sånn jävla ångest, för jag tycker att alla andra människor som säljer är dumma i huvudet. Haha..



Hahaha, ja men det är bra! :P Kul att jag kunde få dig att skratta! Hahah! :D

2011-05-16 @ 07:38:48
URL: http://mramandaforsberg.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0