Jag ska visa mitt glada jag, snart

Men först måste jag bara spy lite galla. Jag blir väldigt irriterad (MIN EGNA ÅSIKT) när människor sitter och tycker synd om människor som väljer sina egna öden, i sina egna liv. Hur ska jag formulera mig bättre?
Jo, vi tar BB-Sanna som t.ex. Eftersom att det är sådan hysteri just nu om att BB inte ska fortsätta sändas för att man blir psykiskt sjuk om man är med i det programmet! OK, first of all - DU VÄLJER SJÄLV ATT VARA MED!

Jag tycker också det är jättehemskt och sjukt tragiskt att en kvinna (blir irrterad när press kallar henne BARN) ligger i KOMA efter att ha försökt ta sitt liv. Det är ju helt fruktansvärt, verkligen.
Men att skylla detta på ett TV-program tycker jag är ganska knäppt. Vad jag läst tidigare om denna kvinna så arbetade hon som strippa OCH höll på med droger. Att hon mår dåligt måste grunda i något annat tycker jag, ÄN BARA Big Brother. Eller? Nu menar jag inte heller att man mår dåligt för att man jobbar som strippa. Finns säkert tusentals strippor som gör det för att dom vill och mår bra. Sen finns det väl dom som knarkar och mår bra av det också..(idioter..skulle jag säga.) Anyhow.
Jag tycker det är fel att smutskasta när man själv gett sig in i något.
Det var ingen som tvingade henne att vara med i BB.
Det var inte någon som tvingade NÅGON att vara med i det programmet.
Det här är vad jag tycker, sen får ni tycka vad ni vill!
Jag tycker inte bara för att en "känd" människa försöker ta livet av sig så MÅSTE Det uppmärksammas.
Jag tycker att det borde vara något som redan BORDE ha uppmärksammats på, att det är så himla många människor som tar sitt liv, för att det är den enkla vägen. Det är HEMSKT; fruktansvärt!
Förstå hur många barn/ungdomar/vuxna som har tagit livet av sig, och som kunde fått hjälp.
Tänk vad många som sitter just nu och funderar på att ta livet av sig. Nej, det vill man väl inte tänka på.
Och dom människorna borde få hjälp, snarast.
Jag kan inte säga "jag vet hur det känns" för jag har aldrig haft en självmordstanke.
Ja, en gång kanske i Turkiet när jag hade bränt mig och ville hoppa från balkongen, men det hör inte hit, för jag skulle ALDRIG ha hoppat. Medans det finns dom som hoppar varje dag.
Frågan är bara hur man ska göra för att 'försöka' lösa problemet?
Jag kan inte i min vildaste fantasi ens försöka förstå hur en människa som har mått så dåligt sen den föddes och tänkt på döden hela tiden, vad som rör sig i huvudet, vad som händer i kroppen? Jag vet ingenting.

Och jag säger ÅTERIGEN: det är inget illa ment mot Sannas familj, eller något annat, jag tar det som exempel. SLUTA SKYLLA IFRÅN ER OCH TA TAG I PROBLEMEN!!!

Okej, så.. nu ska jag andas.
Nu kanske jag talar emot mig själv då jag uppmärksammar om det här.
Men jag har inte haft sånt här i närheten av mig förr. Det är inte först nu, jag själv förstår hur många det är som mår så här dåligt.
Just sayin'..
R.I.P svärfar, jag hade velat träffa dig. Jag hade också velat se dig cykla till centrum barfota.
Och även fast jag aldrig fick träffa dig eller kommer få träffa dig, så lovar jag dig att ta hand om Alex, han är en fantastisk människa.• P.s, vi hoppas att ditt budskap kommer att nå fram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0