Hej!

1. Skaffar man barn, så är det på heltid, för resten av era liv. Då kanske man skulle tänkt på det INNAN man skaffade barn. Jag förstår mig inte på människor som vill/försöker lämna bort sina barn VARJE jävla helg för lite "ensamtid". Det är väl klart att jag förstår någon gång ibland. Men please... Ni ska fan vara glada att ni ens kan få barn. Vissa skulle offra sina armar för att vara era skor.

2. Jag älskar mitt liv och allt i det!

Kommentarer
Postat av: Erika

så sant så.. folk borde tänka efter före!

2012-01-02 @ 15:42:23
URL: http://moggika.blogg.se/
Postat av: erki-pä

mendu josse, är man tex föräldraledig har man ju barnet dygnet runt, JÄMNT, är då tex ett barnfritt dygn i veckans så himla dåligt att vilja ha? Att "lämna bort" barnet behöver ju inte vara dåligt heller! Då får ju någon annan chans till lite egentid med ungen, och man får sakna lite! Tror jag alla mår bra av ibland.

2012-01-07 @ 13:13:36
Postat av: Josefine

Erkipä; men nu pratar jag om folk som lämnar bort sina barn VARJE helg för att dom vill kunna festa. Och det tycker jag är väldigt fel. Har man barn, har man barn även på helgen. Och folk som skaffar barnvakt ibland säger jag INGET om... Man måste få ha lite vuxen-roligt ibland också. Absolut!Men folk som man ser på fb som är BAKIS och "WOHOPOOO barnledig" varje helg vill jag kräkas på.

2012-01-07 @ 13:28:12
URL: http://josefinet.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag menar inte att folk som har barn ska 24/7, året om vara med sina barn. Men det är min åsikt :) Sen gör folök som dom vill ändå. heh.

2012-01-07 @ 13:30:32
URL: http://josefinet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0